Saldētavas
(6)
Filtrēt
Pircēji novērtēja: 4.9/5
3 151 vērtējums. Apskatīt visu

Amica saldētavas

34038
Uz grozu
4.7/5

Amica FZ 208.3AA

Augstums: 125 cm
Kopējais tilpums: 146 l
Saldētavas atkausēšanas sistēma: Automātisks
29352
Uz grozu

Amica FS140.3

Augstums: 83.5 cm
Kopējais tilpums: 142 l
Saldētavas atkausēšanas sistēma: Manuālais
33948
Uz grozu

Amica GS

Augstums: 143 cm
Kopējais tilpums: 178 l
Saldētavas atkausēšanas sistēma: Nav norādīts
32768
Uz grozu

Amica GT 313

Augstums: 83.5 cm
Kopējais tilpums: 199 l
Saldētavas atkausēšanas sistēma: Manuālais
-16%
32490 38990
Uz grozu

Amica 1170485

Augstums: 82.5 cm
Kopējais tilpums: 78 l
Saldētavas atkausēšanas sistēma: Automātisks
44212
Uz grozu

Amica FZ 206.4

Augstums: 125 cm
Kopējais tilpums: 140 l
Saldētavas atkausēšanas sistēma: Automātisks
Ledusskapja tīrīšana un atkausēšana Ledusskapis un saldētava bez šaubām nepieciešama ikvienā virtuvē. Un arī šī ierīce, gluži kā citas, reizi pa reizei ir jātīra, lai uzturētu to atbilstošā stāvoklī, kā arī parūpētos par drošu pārtikas uzglabāšanu. Eksperti iesaka ledusskapi tīrīt divas reizes mēnesī, lai nepavairotu sliktās baktērij Lasīt tālāk
Horizontālā vai vertikālā saldētava – kādu labāk izvēlēties? Lai arī liela daļa ledusskapju ir aprīkoti ar saldētavu, var izrādīties, ka tā ir pārāk maza, lai tajā uzglabātu visu, ko vēlamies – īpaši ar to saskaras lielākas ģimenes un tie, kuriem patīk sasaldēt dažādus produktus, piemēram, dārza veltes gardām maltītēm rudens un ziemas sezonā.  Saldētavas nop Lasīt tālāk
Virtuves tehnikas must-have: Kam jābūt ikvienā virtuvē? Mūsdienās virtuve ir saimnieces sirds, pat, ja ar gatavošanu esat uz “Jūs”. Pilnvērtīga un funkcionāla sadzīves tehnika var būt atslēga uz lielisku ēdienu un dzērienu pagatavošanu, kā arī ikdienā atvieglot virtuves darbu procesus gan ērtuma, gan laika ziņā.  Zemāk apskatīsim virtuves tehnikas mus Lasīt tālāk
3 veidi, kā sagatavot ēdienu ziemai Viens no vasaras vislielākajiem priekiem ir izbaudīt svaigas, tikko salasītas ogas, sulīgus tomātus, kraukšķīgus gurķus un citus dārzeņus un augļus. Tomēr Latvijā nav tik daudz siltu dienu, tāpēc priecāties mums ir iespējams pavisam īsu brīdi. Lai izbaudītu šo prieku ilgāk, ir iespējams sagatavot dā Lasīt tālāk