Saldētavas
(7)
Filtrēt
Pircēji novērtēja: 4.9/5
3 210 vērtējumi. Apskatīt visu

Bomann saldētavas

34589 34599
Uz grozu
5/5

Bomann GS2186W

Augstums: 85 cm
Kopējais tilpums: 85 l
Saldētavas atkausēšanas sistēma: Manuālais
15900
Uz grozu

Bomann GB 7236

Augstums: 63.2 cm
Kopējais tilpums: 42 l
Saldētavas atkausēšanas sistēma: Manuālais
35500
Uz grozu

Bomann GS7340IX

Augstums: 142.6 cm
Kopējais tilpums: 168 l
Saldētavas atkausēšanas sistēma: Nav norādīts
41600
Uz grozu

Bomann GS 7343

Augstums: 143 cm
Kopējais tilpums: 161 l
Saldētavas atkausēšanas sistēma: No Frost
23899
Uz grozu

Bomann GB341S

Augstums: 51 cm
Kopējais tilpums: 31 l
Saldētavas atkausēšanas sistēma: Manuālais
46499
Uz grozu

Bomann GS2186

Augstums: 84.5 cm
Kopējais tilpums: 85 l
Saldētavas atkausēšanas sistēma: Nav norādīts
54099
Uz grozu

Bomann GS7317

Augstums: 143.4 cm
Kopējais tilpums: 165 l
Saldētavas atkausēšanas sistēma: Manuālais

Bomann GB7236B

Augstums: 63.2 cm
Kopējais tilpums: 42 l
Saldētavas atkausēšanas sistēma: Manuālais

Bomann GB 341

Augstums: 51 cm
Kopējais tilpums: 31 l
Saldētavas atkausēšanas sistēma: pusautomātisks
Ledusskapja tīrīšana un atkausēšana Ledusskapis un saldētava bez šaubām nepieciešama ikvienā virtuvē. Un arī šī ierīce, gluži kā citas, reizi pa reizei ir jātīra, lai uzturētu to atbilstošā stāvoklī, kā arī parūpētos par drošu pārtikas uzglabāšanu. Eksperti iesaka ledusskapi tīrīt divas reizes mēnesī, lai nepavairotu sliktās baktērij Lasīt tālāk
Horizontālā vai vertikālā saldētava – kādu labāk izvēlēties? Lai arī liela daļa ledusskapju ir aprīkoti ar saldētavu, var izrādīties, ka tā ir pārāk maza, lai tajā uzglabātu visu, ko vēlamies – īpaši ar to saskaras lielākas ģimenes un tie, kuriem patīk sasaldēt dažādus produktus, piemēram, dārza veltes gardām maltītēm rudens un ziemas sezonā.  Saldētavas nop Lasīt tālāk
Virtuves tehnikas must-have: Kam jābūt ikvienā virtuvē? Mūsdienās virtuve ir saimnieces sirds, pat, ja ar gatavošanu esat uz “Jūs”. Pilnvērtīga un funkcionāla sadzīves tehnika var būt atslēga uz lielisku ēdienu un dzērienu pagatavošanu, kā arī ikdienā atvieglot virtuves darbu procesus gan ērtuma, gan laika ziņā.  Zemāk apskatīsim virtuves tehnikas mus Lasīt tālāk
3 veidi, kā sagatavot ēdienu ziemai Viens no vasaras vislielākajiem priekiem ir izbaudīt svaigas, tikko salasītas ogas, sulīgus tomātus, kraukšķīgus gurķus un citus dārzeņus un augļus. Tomēr Latvijā nav tik daudz siltu dienu, tāpēc priecāties mums ir iespējams pavisam īsu brīdi. Lai izbaudītu šo prieku ilgāk, ir iespējams sagatavot dā Lasīt tālāk