Saldētavas

(4)
Filtrēt
Pircēji novērtēja: 4.9/5
3 213 vērtējumi. Apskatīt visu
783 / mēn.   10399
Uz grozu

Gourmetmaxx

Augstums: - cm
Kopējais tilpums: - l
Saldētavas atkausēšanas sistēma: Nav norādīts
3811 / mēn.   1 01800
Uz grozu

Liebherr GGU 1550

Augstums: 83 cm
Kopējais tilpums: 133 l
Saldētavas atkausēšanas sistēma: Manuālais
1123 / mēn.   30000
Uz grozu

MPM 182-ZS-13

Augstums: 143 cm
Kopējais tilpums: 168 l
Saldētavas atkausēšanas sistēma: Nav norādīts
0 €
864 / mēn.   23080
Uz grozu

Seb YG660A11

Augstums: - cm
Kopējais tilpums: - l
Saldētavas atkausēšanas sistēma: Nav norādīts

Emerio Mini 220/12 V

Augstums: 42 cm
Kopējais tilpums: 14 l
Saldētavas atkausēšanas sistēma: Nav norādīts
Ledusskapja tīrīšana un atkausēšana Ledusskapis un saldētava bez šaubām nepieciešama ikvienā virtuvē. Un arī šī ierīce, gluži kā citas, reizi pa reizei ir jātīra, lai uzturētu to atbilstošā stāvoklī, kā arī parūpētos par drošu pārtikas uzglabāšanu. Eksperti iesaka ledusskapi tīrīt divas reizes mēnesī, lai nepavairotu sliktās baktērij Lasīt tālāk
Horizontālā vai vertikālā saldētava – kādu labāk izvēlēties? Lai arī liela daļa ledusskapju ir aprīkoti ar saldētavu, var izrādīties, ka tā ir pārāk maza, lai tajā uzglabātu visu, ko vēlamies – īpaši ar to saskaras lielākas ģimenes un tie, kuriem patīk sasaldēt dažādus produktus, piemēram, dārza veltes gardām maltītēm rudens un ziemas sezonā.  Saldētavas nop Lasīt tālāk
Virtuves tehnikas must-have: Kam jābūt ikvienā virtuvē? Mūsdienās virtuve ir saimnieces sirds, pat, ja ar gatavošanu esat uz “Jūs”. Pilnvērtīga un funkcionāla sadzīves tehnika var būt atslēga uz lielisku ēdienu un dzērienu pagatavošanu, kā arī ikdienā atvieglot virtuves darbu procesus gan ērtuma, gan laika ziņā.  Zemāk apskatīsim virtuves tehnikas mus Lasīt tālāk
3 veidi, kā sagatavot ēdienu ziemai Viens no vasaras vislielākajiem priekiem ir izbaudīt svaigas, tikko salasītas ogas, sulīgus tomātus, kraukšķīgus gurķus un citus dārzeņus un augļus. Tomēr Latvijā nav tik daudz siltu dienu, tāpēc priecāties mums ir iespējams pavisam īsu brīdi. Lai izbaudītu šo prieku ilgāk, ir iespējams sagatavot dā Lasīt tālāk