Labdien,
1.Pagatavoto mīklu izrullē un noklāj ar to formu.
2.Šūniņās saliek sagatavoto gaļu.
3. Izrullē vēl vienu plāksni un pārklāj šūniņas ar gaļu.
4. Ar miklas rulli rullē kamēr šūniņas atdalās viena no otras.
5. Uzmanīgi izkrata pelmeņu sagataves no formas un liek saldētavā vai liek varīties.
6. Jābūt pacietīgam man izdevās ar otro reizi. (var sameklēt YouTube video)
7. Man ļoti patīk ātri, vienkārši un mazi smuki pelmenīši.
Labdien! Ļoti ērti. Izrullējiet mīklu, vienu plāksni uzklājat pāri ieeļļotai formai. Virs caurumiņiem salieciet gaļiņu, sieru, visu, ko vēlaties pildīt pelmeņos, tad pārklājuet ar vēl vienu izrullētu mīklas plāksni un pārrullējiet pāri formai. Rullis saspiedīs visu ciet un varēs viegli noņemt lieko mīklu un pašus pelmenīšus.
Labdien, varat palasīt šeit sīkāk:
http://zitinja.blogspot.com/2011/05/pelmenu-forma.html?m=1
Apbārsta mazliet ar miltiem,lai mīkla nepielīp.Tad plāni izrullētu mīklu pārklāj pāri formai (nenostieptu),Tad ar karotīti (formas caurumiņu vietā) iespiež pildījumu cik gribas. Pēc tam atkal pārklāj pāri plāni izrullētu mīklu ,un ar mīklas rullīti parbrauc pāri vairākas reizes,lai atdalās pelmenīši. tad apgriež formu otrādi un ar malu uzsit pa roku vai galdu.Pelmenīši izbirst.Ātri un labi. Pirmajā reizē aizmirsu formu apbērt ar miltiem- vajadzēja pacīnīties ,kamēr dabūju ārā. Lai veicas. Var paskatīties googlee.
Es domāju,ka www.Youtube.com var atrast
Atdaru tikai krievu valodā, bet es domāju,ka visu var saprast
https://www.youtube.com/watch?v=Uh8bcu0VQJw
Labdien! Šo brīnumu var izmantot ne tikai pelmeņu pagatavošanai, bet var veidot un cept mazus pīrādziņus ar dažādiem pildījumiem pēc patikas. Pīrāgu mīklu var gan pats pagatavot vai izmantot veikalā nopirktās. Pamēģiniet. Lai labi garšo.
Princips līdzīgs. Un, lai vieglāk nāktu ārā no formas, vajag pavairāk miltu uz mīklas un formas.
https://www.youtube.com/watch?v=cG-qrwEjmhs
JĀ, tas ir loti vienkarši Noperciet pelmeņus izvāriet ,tad paēdiet,un formu pelmeņu pagatavošanai turiet vienmer sev blakus, kad vārat pelmeņus.