1

Recipes for Science: An Introduction to Scientific Methods and Reasoning 2nd edition

Specifikācijas:
Autors: Angela Potochnik, Matteo Colombo, Cory Wright
Lapaspušu skaits: 368
Izdošanas gads: 2024
Preces ID: 35246877
Tikai lietotnē! Saņem līdz 4x vairāk 220.lv naudā!* 0 € piegāde virs 20 €
  • Pilna cena
  • Sadali daļās 797 x 9 mēn.
6084
6084
797 / mēn.
vai
3 2028
Bez pārmaksas
Pārdevējs: Krisostomus Latvija 4.9
Uz grozu
Jūsu pilsēta

Rīgā, veikalā (Krasta iela 52)

13. jūnijā

000

SmartPosti terminālī

13. jūnijā

BEZMAKSAS PIEGĀDE visā Latvijā virs 20 €*
000

Saņemiet Omniva pakomātā

13. jūnijā

BEZMAKSAS PIEGĀDE visā Latvijā virs 20 €*
000

Unisend pakomātā

13. jūnijā

000

Piegādāsim uz mājām

13. jūnijā

399

Uzmanību! Piegādes nosacījumi ir provizoriski, jo noteikumi tiek atjaunināti atkarībā no faktiskā pasūtījuma veikšanas laika un apmaksas. Galīgais piegādes termiņš tiek norādīts, kad 220.lv apstiprina pasūtījumu.

SmartPosti terminālī

13. jūnijā

BEZMAKSAS PIEGĀDE visā Latvijā virs 20 €*
000

Saņemiet Omniva pakomātā

13. jūnijā

BEZMAKSAS PIEGĀDE visā Latvijā virs 20 €*
000

Unisend pakomātā

13. jūnijā

000

Piegādāsim uz mājām

13. jūnijā

499

Uzmanību! Piegādes nosacījumi ir provizoriski, jo noteikumi tiek atjaunināti atkarībā no faktiskā pasūtījuma veikšanas laika un apmaksas. Galīgais piegādes termiņš tiek norādīts, kad 220.lv apstiprina pasūtījumu.

Pārdevējs: Krisostomus Latvija 4.9
  • 98% pircēju ieteiktu šo pārdevēju.

Arī citi interesējās

Preces apraksts: Recipes for Science: An Introduction to Scientific Methods and Reasoning 2nd edition

Today, scientific literacy is an essential aspect of any undergraduate education. Recipes for Science responds to this need by providing an accessible introduction to the nature of science and scientific methods, reasoning, and concepts that is appropriate for any beginning college student. It is designed to be adaptable to a wide variety of different kinds of courses, such as introductions to scientific reasoning or critical thinking, philosophy of science, and science education. In any of these different uses, the book helps students better navigate our scientific, 21st-century world.Key Features•Contemporary and historical examples of science from many fields of physical, life, and social sciences.•Visual aids to clarify and illustrate ideas.•Text boxes to explore related topics.•Plenty of exercises to ensure full student engagement and mastery of the information.•Annotated 'Further Reading' sections at the end of each chapter.•Final glossary with helpful definitions of key terms.•A companion website with author-developed and crowdsourced materials, including syllabi for courses using this textbook, bibliography of additional resources and online materials, sharable PowerPoint presentations and lecture notes, and additional exercises and extended projects.Key Updates to the Second Edition+ Now structured around 14 chapters of uniform length making it more easily suited for the weeks in a typical college semester+ Updated case studies and examples, including several related to Covid-19+ Increased emphasis on: – the variety of scientific methods – values in science – the relationship between science and society+ Added discussion of big data, machine learning, and related technology-driven advances+ Exercises now sorted into types: (1) Reading Check, (2) Apply What You’ve Learned, and (3) Reflect on Ideas+ Annotated solutions now provided for half of the exercises, made available on an instructor-only section of the website
Today, scientific literacy is an essential aspect of any undergraduate education. Recipes for Science responds to this need by providing an accessible introduction to the nature of science and scientific methods, reasoning, and concepts

Kopīgā informācija par: Recipes for Science: An Introduction to Scientific Methods and Reasoning 2nd edition

Preces ID: 35246877
Kategorija: Ekonomikas grāmatas
Preču iepakojumu skaits: 1 gab.
Iepakojuma izmēri un svars (1): 0,3 x 0,3 x 0,1 m, 0,2 kg
Izdevniecība: Taylor & Francis Ltd
Autors: Angela Potochnik, Matteo Colombo, Cory Wright
Lapaspušu skaits: 368
Izdošanas gads: 2024

Produktu attēliem ir ilustratīva nozīme un tie ir kā piemēri. Produkta aprakstā esošie video ir paredzēti tikai informatīviem nolūkiem, tāpēc tajos iekļautā informācija var atšķirties no paša produkta. Krāsas, piezīmes, parametri, izmēri, izmēri, funkcijas, un/vai jebkuras citas oriģinālo izstrādājumu īpašības var atšķirties no to faktiskā izskata, tāpēc, lūdzu, skatiet produkta specifikācijās norādīto produkta aprakstu.

Partneru piedāvājumi
Reklāma

Vērtējumi un atsauksmes (0)

Recipes for Science: An Introduction to Scientific Methods and Reasoning 2nd edition
Esiet pirmais, kurš atstāj atsauksmi!
Šo preci var novērtēt tikai tie pircēji, kas to ir iegādājušies un reģistrējušies 220.lv.
Novērtēt preci

Jautājumi un atbildes (0)

Jautājiet citiem pircējiem par šo produktu!
Uzdot jautājumu
Jūsu jautājums ir veiksmīgi nosūtīts. Atbilde uz šo jautājumu tiks sniegta 3 darba dienu laikā
Jautājumam jāsatur vismaz 10 rakstzīmes

Rekomendējam kopā ar: Recipes for Science: An Introduction to Scientific Methods and Reasoning 2nd edition


Labākais no Krisostomus Latvija