1
Sveiki, kā varam palīdzēt?

Gluten-Free Baking: Recipes from the Famed Chambelland Bakers of Paris: Recipes from the Famed Chambelland Bakers of Paris

Specifikācijas:
Autors: Nathaniel Doboin, Thomas Teffri-Chambelland
Lapaspušu skaits: 192
Izdošanas gads: 2022
Preces ID: 16444794
Tikai lietotnē! Saņem līdz 4x vairāk 220.lv naudā!* 0 d. 00:00:00 0€ piegāde virs 20€ ārpus Rīgas
4284
Pārdevējs: EasyShop 4.5
Uz grozu
Jūsu pilsēta

Rīgā, veikalā (Krasta iela 52)

15. jūlijā

000

SmartPosti terminālī

15. jūlijā

000

Saņemiet Omniva pakomātā

15. jūlijā

000

Unisend pakomātā

15. jūlijā

000

Piegādāsim uz mājām

15. jūlijā

399

Uzmanību! Piegādes nosacījumi ir provizoriski, jo noteikumi tiek atjaunināti atkarībā no faktiskā pasūtījuma veikšanas laika un apmaksas. Galīgais piegādes termiņš tiek norādīts, kad 220.lv apstiprina pasūtījumu.

SmartPosti terminālī

15. jūlijā

000

Saņemiet Omniva pakomātā

15. jūlijā

000

Unisend pakomātā

15. jūlijā

000

Piegādāsim uz mājām

15. jūlijā

499

Uzmanību! Piegādes nosacījumi ir provizoriski, jo noteikumi tiek atjaunināti atkarībā no faktiskā pasūtījuma veikšanas laika un apmaksas. Galīgais piegādes termiņš tiek norādīts, kad 220.lv apstiprina pasūtījumu.

Pārdevējs: EasyShop 4.5
  • 87% pircēju ieteiktu šo pārdevēju.

Arī citi interesējās

Preces apraksts: Gluten-Free Baking: Recipes from the Famed Chambelland Bakers of Paris: Recipes from the Famed Chambelland Bakers of Paris

With 40 sweet and savory gluten-free recipes, a celebration of breadmaking and one innovative Paris bakeryIn bread making, rice flour is usually considered less than preferable, especially when it comes to volume and texture. Supposedly only wheat flours allow bakers to get the crust thickness and crumb softness just right. However, a free-thinking duo has defied this rule by inventing new techniques for making a delicious range of alternative flour&;based breads and baked goods. Nathaniel Doboin and Thomas Teffri-Chambelland showcase these techniques at Chambelland, a Paris-based gluten-free bakery. There, square loaves and flat breads triumph over the classic French baguette. Chambelland offers an exclusive menu featuring a range of breads, biscuits, and pastries&;including focaccias, pissaladières, muffins, and chouquettes&;all made from rice and other naturally gluten-free flours. With a preface by Alain Ducasse, Gluten-Free Baking is an ode to this bakery and its innovative way of baking. The book begins with an exploration of the tradition of bread, looking at a universal recipe to the art of slicing. It also peels back the curtain on a major part of the Paris bakery: sourcing. To guarantee an uninterrupted, gluten-free flour supply, Teffri-Chambelland and Doboin built their own mill, nestled in the Alpes-de-Haute-Provence region, whose rice grains are sourced from organic paddy fields in Italy.Gluten-Free Baking explores the ins and outs of making bread, then shares 40 sweet and savory recipes&;from buckwheat bread and ginger mint cookies to seed crackers and coconut macaroons&;which includes five recipes from starred chefs who serve Chambelland bread in their restaurants. Combining an eater and baker&;s well-being and enjoyment and filled with delicious full-color photographs, Gluten-Free Baking gives you permission to indulge.

Kopīgā informācija par: Gluten-Free Baking: Recipes from the Famed Chambelland Bakers of Paris: Recipes from the Famed Chambelland Bakers of Paris

Preces ID: 16444794
Kategorija: Pavārgrāmatas
Preču iepakojumu skaits: 1 gab.
Iepakojuma izmēri un svars (1): 0,3 x 0,3 x 0,1 m, 0,2 kg
Izdevniecība: Abrams
Izdošanas valoda: Nav norādīts
Grāmatas vāku tips: Nav norādīts
Formāts: Tradicionālā grāmata
Tips: Nav norādīts
Grāmatas fragments:
Autors: Nathaniel Doboin, Thomas Teffri-Chambelland
Lapaspušu skaits: 192
Izdošanas gads: 2022

Produktu attēliem ir ilustratīva nozīme un tie ir kā piemēri. Produkta aprakstā esošie video ir paredzēti tikai informatīviem nolūkiem, tāpēc tajos iekļautā informācija var atšķirties no paša produkta. Krāsas, piezīmes, parametri, izmēri, izmēri, funkcijas, un/vai jebkuras citas oriģinālo izstrādājumu īpašības var atšķirties no to faktiskā izskata, tāpēc, lūdzu, skatiet produkta specifikācijās norādīto produkta aprakstu.

Partneru piedāvājumi
Reklāma

Vērtējumi un atsauksmes (0)

Gluten-Free Baking: Recipes from the Famed Chambelland Bakers of Paris: Recipes from the Famed Chambelland Bakers of Paris
Esiet pirmais, kurš atstāj atsauksmi!
Šo preci var novērtēt tikai tie pircēji, kas to ir iegādājušies un reģistrējušies 220.lv.
Novērtēt preci

Jautājumi un atbildes (0)

Jautājiet citiem pircējiem par šo produktu!
Uzdot jautājumu
Jūsu jautājums ir veiksmīgi nosūtīts. Atbilde uz šo jautājumu tiks sniegta 3 darba dienu laikā
Jautājumam jāsatur vismaz 10 rakstzīmes

Rekomendējam kopā ar: Gluten-Free Baking: Recipes from the Famed Chambelland Bakers of Paris: Recipes from the Famed Chambelland Bakers of Paris


Labākais no EasyShop