Autors: | Helen Buckland |
Lapaspušu skaits: | 120 |
Izdošanas gads: | 2017 |
Preces ID: | 16389705 |
Exam Board: WJEC Level: GCSE Subject: Food Preparation First Teaching: September 2016 First Exam: Summer 2018 Unlock your full potential with this revision guide that will guide you through the content and skills you need to succeed in the WJEC GCSE Food Preparation and Nutrition exam. - Plan your own revision and focus on the areas you need to revise with key fact summaries and revision activities for every topic - Use the exam tips to clarify key points and avoid making typical mistakes - Test yourself with end-of-topic questions and answers and tick off each topic as you complete it - Get ready for the exam with tips on approaching the paper, and sample exam questions with model answers and commentary
Preces ID: | 16389705 |
Kategorija: | Grāmatas pusaudžiem un jauniešiem |
Preču iepakojumu skaits: | 1 gab. |
Iepakojuma izmēri un svars (1): | 0,4 x 0,3 x 0,1 m, 0,65 kg |
Izdevniecība: | Hodder Education |
Izdošanas valoda: | Angļu |
Grāmatas vāku tips: | Nav norādīts |
Tips: | Grāmatas pusaudžiem un jauniešiem, Nav norādīts |
Grāmatas fragments: | Nē |
Autors: | Helen Buckland |
Lapaspušu skaits: | 120 |
Izdošanas gads: | 2017 |
Produktu attēliem ir ilustratīva nozīme un tie ir kā piemēri. Produkta aprakstā esošie video ir paredzēti tikai informatīviem nolūkiem, tāpēc tajos iekļautā informācija var atšķirties no paša produkta. Krāsas, piezīmes, parametri, izmēri, izmēri, funkcijas, un/vai jebkuras citas oriģinālo izstrādājumu īpašības var atšķirties no to faktiskā izskata, tāpēc, lūdzu, skatiet produkta specifikācijās norādīto produkta aprakstu.