Akelare: New Basque Cuisine

Specifikācijas:
Autors: Pedro Subijana
Lapaspušu skaits: 240
Izdošanas gads: 2017
Preces ID: 21063602
7139
9367
-23%
Pārdevējs: Minced 4.6
Uz grozu
735 / mēn.

3 2381
Bez pārmaksas
Jūsu pilsēta

Rīgā, veikalā (Krasta iela 52)

21. maijā

000

Rīgā, veikalā (Latgales iela 257 (T/C "AKROPOLE Rīga"))

21. maijā

000

Latvijas Pasts nodaļā

21. maijā

129

Latvijas Pasts pakomātā

21. maijā

169

Smartpost terminālī

21. maijā

229

Saņemiet DPD Pickup punktā

21. maijā

299

Circle K stacijā

21. maijā

299

Piegādāsim uz mājām

21. maijā

399

Saņemiet Omniva pakomātā

22. maijā

199

Uzmanību! Piegādes nosacījumi ir provizoriski, jo noteikumi tiek atjaunināti atkarībā no faktiskā pasūtījuma veikšanas laika un apmaksas. Galīgais piegādes termiņš tiek norādīts, kad 220.lv apstiprina pasūtījumu.

Daugavpilī, veikalā (Cietokšņa iela 60 (T/C "Ditton Nams"))

21. maijā

000

Liepājā, veikalā (Siena iela 4 (blakus Pētertirgum))

21. maijā

000

Latvijas Pasts nodaļā

21. maijā

129

Latvijas Pasts pakomātā

21. maijā

169

Smartpost terminālī

21. maijā

229

Saņemiet DPD Pickup punktā

21. maijā

299

Circle K stacijā

21. maijā

299

Piegādāsim uz mājām

21. maijā

499

Saņemiet Omniva pakomātā

22. maijā

199

Uzmanību! Piegādes nosacījumi ir provizoriski, jo noteikumi tiek atjaunināti atkarībā no faktiskā pasūtījuma veikšanas laika un apmaksas. Galīgais piegādes termiņš tiek norādīts, kad 220.lv apstiprina pasūtījumu.

Pārdevējs: Minced 4.6
  • 89% pircēju ieteiktu šo pārdevēju.

Preces apraksts: Akelare: New Basque Cuisine

After nearly forty years, Pedro Subijana, the three star Michelin chef and his world-famous restaurant, Akelare, is at the forefront of the New Basque Cuisine, championed in the 70s by Juan Mari Arzak. In the words of Subijana, 'New Basque Cuisine aims to focus on seasonal products but adding a large dose of imagination and pushing back the frontiers'. Above all, he says, 'Throughout the meal, we take care of every last detail to ensure that the occasion is a memorable one'. His restaurant Akelare (a Basque word that has entered the Spanish language, meaning a coven of witches) is in a spectacular location on the slopes of the Monte Igueldo, one of the symbols of the beautiful city of San Sebastian, and looks over the Bay of Biscay; it has got to be one of the most special places for a meal anywhere in the worldHere in this visually stunning production you will find some of the culinary creations of Pedro Subijana from the last ten years and you will find excellence, innovation and the avant garde, three terms that could define Akelare's style, as well as an insight into the work of the kitchen and its extensive team.

Kopīgā informācija par: Akelare: New Basque Cuisine

Preces ID: 21063602
Kategorija: Pavārgrāmatas
Preču iepakojumu skaits: 1 gab.
Iepakojuma izmēri un svars (1): 0,3 x 0,3 x 0,1 m, 0,2 kg
Izdevniecība: Grub Street Publishing
Izdošanas valoda: Angļu
Grāmatas vāku tips: Nav norādīts
Formāts: Tradicionālā grāmata
Tips: Nav norādīts
Grāmatas fragments: Ne
Autors: Pedro Subijana
Lapaspušu skaits: 240
Izdošanas gads: 2017

Produktu attēliem ir ilustratīva nozīme un tie ir kā piemēri. Produkta aprakstā esošie video ir paredzēti tikai informatīviem nolūkiem, tāpēc tajos iekļautā informācija var atšķirties no paša produkta. Krāsas, piezīmes, parametri, izmēri, izmēri, funkcijas, un/vai jebkuras citas oriģinālo izstrādājumu īpašības var atšķirties no to faktiskā izskata, tāpēc, lūdzu, skatiet produkta specifikācijās norādīto produkta aprakstu.

Vērtējumi un atsauksmes (0)

Akelare: New Basque Cuisine
Esiet pirmais, kurš atstāj atsauksmi!
Šo preci var novērtēt tikai tie pircēji, kas to ir iegādājušies un reģistrējušies 220.lv.
Novērtēt preci

Jautājumi un atbildes (0)

Jautājiet citiem pircējiem par šo produktu!
Uzdot jautājumu
Jūsu jautājums ir veiksmīgi nosūtīts. Atbilde uz šo jautājumu tiks sniegta 3 darba dienu laikā
Jautājumam jāsatur vismaz 10 rakstzīmes