1

Artisan Cheese Making at Home: Techniques & Recipes for Mastering World-Class Cheeses [A Cookbook]

Specifikācijas:
Autors: Mary Karlin, Ed Anderson, Peter Reinhart
Lapaspušu skaits: 256
Izdošanas gads: 2011
Preces ID: 19449617
Tikai lietotnē! Saņem līdz 4x vairāk 220.lv naudā!* 0€ piegāde virs 20€ ārpus Rīgas
3429
Pārdevējs: Krisostomus Latvija 4.9
Uz grozu
Jūsu pilsēta

Rīgā, veikalā (Krasta iela 52)

15. jūlijā

000

SmartPosti terminālī

15. jūlijā

000

Saņemiet Omniva pakomātā

15. jūlijā

000

Unisend pakomātā

15. jūlijā

000

Piegādāsim uz mājām

15. jūlijā

499

Uzmanību! Piegādes nosacījumi ir provizoriski, jo noteikumi tiek atjaunināti atkarībā no faktiskā pasūtījuma veikšanas laika un apmaksas. Galīgais piegādes termiņš tiek norādīts, kad 220.lv apstiprina pasūtījumu.

SmartPosti terminālī

15. jūlijā

000

Saņemiet Omniva pakomātā

15. jūlijā

000

Unisend pakomātā

15. jūlijā

000

Piegādāsim uz mājām

15. jūlijā

699

Uzmanību! Piegādes nosacījumi ir provizoriski, jo noteikumi tiek atjaunināti atkarībā no faktiskā pasūtījuma veikšanas laika un apmaksas. Galīgais piegādes termiņš tiek norādīts, kad 220.lv apstiprina pasūtījumu.

Pārdevējs: Krisostomus Latvija 4.9
  • 98% pircēju ieteiktu šo pārdevēju.

Arī citi interesējās

Preces apraksts: Artisan Cheese Making at Home: Techniques & Recipes for Mastering World-Class Cheeses [A Cookbook]

"A contemporary guide to making 100 artisan cheeses at home, with an extensive primer on ingredients, equipment, and techniques"--Provided by publisher.
"A contemporary guide to making 100 artisan cheeses at home--from classic favorites to popular, modern varieties--written by cheese-making authority Mary Karlin. In recent years there has been an explosion in the artisan cheese movement and a kitchen crafting revival. Artisan Cheese Making at Home inspires and encourages do-it-yourselfers with approachable, easy-to-follow instructions to produce mouthwatering cheese at home. From quick and satisfying ricotta and panir to higher payoff cheeses like triple creme camembert, tallegio, and blue gouda--all of the featured cheeses can be made with readily available milks and common kitchen equipment. While most other cheese books take a homey approach to cheese making, this comprehensive, four-color tome embraces the full range of contemporary artisan-style cheeses and is destined to become a modern classic. Written by an experienced cooking teacher and filled with cheese-making tips from some of today's most influential cheese makers, Artisan Cheese Making atHome proves that hand-crafting cheese is not only easy, but also a fascinating and rewarding process"--
An expert explains how to make 100 different artisan cheeses--from ricotta and panir to tripe creme camembert and blue gouda--in a book that includes 50 full-color photos.
Provided by publisher.

Kopīgā informācija par: Artisan Cheese Making at Home: Techniques & Recipes for Mastering World-Class Cheeses [A Cookbook]

Preces ID: 19449617
Kategorija: Pavārgrāmatas
Preču iepakojumu skaits: 1 gab.
Iepakojuma izmēri un svars (1): 0,02 x 0,22 x 0,24 m, 1,01 kg
Izdevniecība: Random House USA Inc
Izdošanas valoda: Angļu
Grāmatas vāku tips: Nav norādīts
Formāts: Tradicionālā grāmata
Tips: Nav norādīts
Grāmatas fragments:
Autors: Mary Karlin, Ed Anderson, Peter Reinhart
Lapaspušu skaits: 256
Izdošanas gads: 2011

Produktu attēliem ir ilustratīva nozīme un tie ir kā piemēri. Produkta aprakstā esošie video ir paredzēti tikai informatīviem nolūkiem, tāpēc tajos iekļautā informācija var atšķirties no paša produkta. Krāsas, piezīmes, parametri, izmēri, izmēri, funkcijas, un/vai jebkuras citas oriģinālo izstrādājumu īpašības var atšķirties no to faktiskā izskata, tāpēc, lūdzu, skatiet produkta specifikācijās norādīto produkta aprakstu.

Partneru piedāvājumi
Reklāma

Vērtējumi un atsauksmes (0)

Artisan Cheese Making at Home: Techniques & Recipes for Mastering World-Class Cheeses [A Cookbook]
Esiet pirmais, kurš atstāj atsauksmi!
Šo preci var novērtēt tikai tie pircēji, kas to ir iegādājušies un reģistrējušies 220.lv.
Novērtēt preci

Jautājumi un atbildes (0)

Jautājiet citiem pircējiem par šo produktu!
Uzdot jautājumu
Jūsu jautājums ir veiksmīgi nosūtīts. Atbilde uz šo jautājumu tiks sniegta 3 darba dienu laikā
Jautājumam jāsatur vismaz 10 rakstzīmes

Rekomendējam kopā ar: Artisan Cheese Making at Home: Techniques & Recipes for Mastering World-Class Cheeses [A Cookbook]


Labākais no Krisostomus Latvija