1

Complete Book of Butchering, Smoking, Curing, and Sausage Making: How to Harvest Your Livestock and Wild Game - Revised and Expanded Edition Second Edition, New Edition

Specifikācijas:
Autors: Philip Hasheider
Lapaspušu skaits: 272
Izdošanas gads: 2018
Preces ID: 20519857
Tikai lietotnē! Saņem līdz 4x vairāk 220.lv naudā!* 0€ piegāde virs 20€ ārpus Rīgas
2844
Pārdevējs: Krisostomus Latvija 4.9
Uz grozu
Jūsu pilsēta

Rīgā, veikalā (Krasta iela 52)

11. jūlijā

000

SmartPosti terminālī

11. jūlijā

000

Saņemiet Omniva pakomātā

11. jūlijā

000

Unisend pakomātā

11. jūlijā

000

Piegādāsim uz mājām

11. jūlijā

399

Uzmanību! Piegādes nosacījumi ir provizoriski, jo noteikumi tiek atjaunināti atkarībā no faktiskā pasūtījuma veikšanas laika un apmaksas. Galīgais piegādes termiņš tiek norādīts, kad 220.lv apstiprina pasūtījumu.

SmartPosti terminālī

11. jūlijā

000

Saņemiet Omniva pakomātā

11. jūlijā

000

Unisend pakomātā

11. jūlijā

000

Piegādāsim uz mājām

11. jūlijā

499

Uzmanību! Piegādes nosacījumi ir provizoriski, jo noteikumi tiek atjaunināti atkarībā no faktiskā pasūtījuma veikšanas laika un apmaksas. Galīgais piegādes termiņš tiek norādīts, kad 220.lv apstiprina pasūtījumu.

Pārdevējs: Krisostomus Latvija 4.9
  • 98% pircēju ieteiktu šo pārdevēju.

Arī citi interesējās

Preces apraksts: Complete Book of Butchering, Smoking, Curing, and Sausage Making: How to Harvest Your Livestock and Wild Game - Revised and Expanded Edition Second Edition, New Edition

Trust The Complete Book of Butchering, Smoking, Curing, and Sausage Making to ensure you get the most out of your beef, venison, pork, lamb, poultry, and goat. Everything you need to know about how to dress and preserve meat is right here. From slaughtering, to processing, to preserving in ways like smoking and salting, author Philip Hasheider teaches it all. Detailed step-by-step instructions and illustrations guide you through the entire process: youll see how to properly secure the animal, and get right into safely and humanely transforming the meat to a feast for the family. Youll get to know different cuts of meat and see how to process it into different products, like sausages and jerky. With The Complete Book of Butchering, Smoking, Curing, and Sausage Making, you will quickly learn: How to make the best primal and retail cuts from an animal How to field dress wild game Why cleanliness and sanitation are of prime importance for home processing What tools, equipment, and supplies are needed for home butchering How to safely handle live animals before slaughter Important safely practices to avoid injuries About the changes meat goes through during processing Why temperature and time are important factors in meat processing How to properly dispose of unwanted parts The details of animal anatomy The best meals are the ones you make yourself, why not extend this sentiment all the way to the meat itself?

Kopīgā informācija par: Complete Book of Butchering, Smoking, Curing, and Sausage Making: How to Harvest Your Livestock and Wild Game - Revised and Expanded Edition Second Edition, New Edition

Preces ID: 20519857
Kategorija: Pavārgrāmatas
Preču iepakojumu skaits: 1 gab.
Iepakojuma izmēri un svars (1): 0,03 x 0,18 x 0,23 m, 0,3 kg
Izdevniecība: Voyageur Press
Izdošanas valoda: Angļu
Grāmatas vāku tips: Mīkstie
Formāts: Tradicionālā grāmata
Tips: Par pārtiku un uzturu
Grāmatas fragments:
Autors: Philip Hasheider
Lapaspušu skaits: 272
Izdošanas gads: 2018

Produktu attēliem ir ilustratīva nozīme un tie ir kā piemēri. Produkta aprakstā esošie video ir paredzēti tikai informatīviem nolūkiem, tāpēc tajos iekļautā informācija var atšķirties no paša produkta. Krāsas, piezīmes, parametri, izmēri, izmēri, funkcijas, un/vai jebkuras citas oriģinālo izstrādājumu īpašības var atšķirties no to faktiskā izskata, tāpēc, lūdzu, skatiet produkta specifikācijās norādīto produkta aprakstu.

Partneru piedāvājumi
Reklāma

Vērtējumi un atsauksmes (0)

Complete Book of Butchering, Smoking, Curing, and Sausage Making: How to Harvest Your Livestock and Wild Game - Revised and Expanded Edition Second Edition, New Edition
Esiet pirmais, kurš atstāj atsauksmi!
Šo preci var novērtēt tikai tie pircēji, kas to ir iegādājušies un reģistrējušies 220.lv.
Novērtēt preci

Jautājumi un atbildes (0)

Jautājiet citiem pircējiem par šo produktu!
Uzdot jautājumu
Jūsu jautājums ir veiksmīgi nosūtīts. Atbilde uz šo jautājumu tiks sniegta 3 darba dienu laikā
Jautājumam jāsatur vismaz 10 rakstzīmes

Rekomendējam kopā ar: Complete Book of Butchering, Smoking, Curing, and Sausage Making: How to Harvest Your Livestock and Wild Game - Revised and Expanded Edition Second Edition, New Edition


Labākais no Krisostomus Latvija