Skaistuma nedēļas! No smaržām līdz elektronikai, apģērbam un vēl vairāk! Līdz -40%*! 
1
Sveiki, kā varam palīdzēt?

Danish Food and Cooking: Traditions, Ingredients, Tastes and Techniques in Over 70 Classic Recipes illustrated edition

Specifikācijas:
Autors: Judith & Nielsen, John Dern
Lapaspušu skaits: 128
Izdošanas gads: 2016
Preces ID: 23406716
Tikai lietotnē! Saņem līdz 4x vairāk 220.lv naudā!* 0€ piegāde virs 20€ ārpus Rīgas
2439
Pārdevējs: Krisostomus Latvija 4.9
Uz grozu
Jūsu pilsēta

Rīgā, veikalā (Krasta iela 52)

18. jūlijā

000

SmartPosti terminālī

18. jūlijā

000

Saņemiet Omniva pakomātā

18. jūlijā

000

Unisend pakomātā

18. jūlijā

000

Piegādāsim uz mājām

18. jūlijā

399

Uzmanību! Piegādes nosacījumi ir provizoriski, jo noteikumi tiek atjaunināti atkarībā no faktiskā pasūtījuma veikšanas laika un apmaksas. Galīgais piegādes termiņš tiek norādīts, kad 220.lv apstiprina pasūtījumu.

SmartPosti terminālī

18. jūlijā

000

Saņemiet Omniva pakomātā

18. jūlijā

000

Unisend pakomātā

18. jūlijā

000

Piegādāsim uz mājām

18. jūlijā

499

Uzmanību! Piegādes nosacījumi ir provizoriski, jo noteikumi tiek atjaunināti atkarībā no faktiskā pasūtījuma veikšanas laika un apmaksas. Galīgais piegādes termiņš tiek norādīts, kad 220.lv apstiprina pasūtījumu.

Pārdevējs: Krisostomus Latvija 4.9
  • 98% pircēju ieteiktu šo pārdevēju.

Arī citi interesējās

Preces apraksts: Danish Food and Cooking: Traditions, Ingredients, Tastes and Techniques in Over 70 Classic Recipes illustrated edition

Traditional Danish food is based around the natural bounty of the land, with fresh fish from the seas and rivers, and delicious pork and dairy products from the animals that graze on its fertile pastures. This beautiful guide to the culinary delights of Denmark includes all the classic favourites, many of which have been cooked in Danish homes for centuries.

Kopīgā informācija par: Danish Food and Cooking: Traditions, Ingredients, Tastes and Techniques in Over 70 Classic Recipes illustrated edition

Preces ID: 23406716
Kategorija: Pavārgrāmatas
Preču iepakojumu skaits: 1 gab.
Iepakojuma izmēri un svars (1): 0,02 x 0,24 x 0,29 m, 0,96 kg
Izdevniecība: Anness Publishing
Izdošanas valoda: Angļu
Tips: Par pārtiku un uzturu
Autors: Judith & Nielsen, John Dern
Lapaspušu skaits: 128
Izdošanas gads: 2016

Produktu attēliem ir ilustratīva nozīme un tie ir kā piemēri. Produkta aprakstā esošie video ir paredzēti tikai informatīviem nolūkiem, tāpēc tajos iekļautā informācija var atšķirties no paša produkta. Krāsas, piezīmes, parametri, izmēri, izmēri, funkcijas, un/vai jebkuras citas oriģinālo izstrādājumu īpašības var atšķirties no to faktiskā izskata, tāpēc, lūdzu, skatiet produkta specifikācijās norādīto produkta aprakstu.

Partneru piedāvājumi
Reklāma

Vērtējumi un atsauksmes (1)

Danish Food and Cooking: Traditions, Ingredients, Tastes and Techniques in Over 70 Classic Recipes illustrated edition
5

(1 pircēju vērtējumi)

5 zvaigzne
(1)
4 zvaigzne
(0)
3 zvaigzne
(0)
2 zvaigzne
(0)
1 zvaigzne
(0)

100%

klientu iesaka šo preci

Atstājiet atsauksmi par preci

Informācija un noteikumi

Šo preci var novērtēt tikai tie pircēji, kas to ir iegādājušies un reģistrējušies 220.lv.

Novērtēt preci
Ženija M.
22.03.2024.

Skaista un informatīva grāmata!

Jautājumi un atbildes (0)

Jautājiet citiem pircējiem par šo produktu!
Uzdot jautājumu
Jūsu jautājums ir veiksmīgi nosūtīts. Atbilde uz šo jautājumu tiks sniegta 3 darba dienu laikā
Jautājumam jāsatur vismaz 10 rakstzīmes

Rekomendējam kopā ar: Danish Food and Cooking: Traditions, Ingredients, Tastes and Techniques in Over 70 Classic Recipes illustrated edition


Labākais no Krisostomus Latvija