For The Love of Hops: The Practical Guide to Aroma, Bitterness and the Culture of Hops

Specifikācijas:
Autors: Stan Hieronymus
Lapaspušu skaits: 326
Izdošanas gads: 2012
Preces ID: 18774707
1899
Pārdevējs: Krisostomus Latvija 4.9
Uz grozu
Jūsu pilsēta

Rīgā, veikalā (Krasta iela 52)

24. maijā

000

Rīgā, veikalā (Latgales iela 257 (T/C "AKROPOLE Rīga"))

24. maijā

000

Latvijas Pasts nodaļā

24. maijā

129

Latvijas Pasts pakomātā

24. maijā

169

Smartpost terminālī

24. maijā

229

Saņemiet DPD Pickup punktā

24. maijā

299

Circle K stacijā

24. maijā

299

Piegādāsim uz mājām

24. maijā

399

Saņemiet Omniva pakomātā

27. maijā

199

Uzmanību! Piegādes nosacījumi ir provizoriski, jo noteikumi tiek atjaunināti atkarībā no faktiskā pasūtījuma veikšanas laika un apmaksas. Galīgais piegādes termiņš tiek norādīts, kad 220.lv apstiprina pasūtījumu.

Daugavpilī, veikalā (Cietokšņa iela 60 (T/C "Ditton Nams"))

24. maijā

000

Liepājā, veikalā (Siena iela 4 (blakus Pētertirgum))

24. maijā

000

Latvijas Pasts nodaļā

24. maijā

129

Latvijas Pasts pakomātā

24. maijā

169

Smartpost terminālī

24. maijā

229

Saņemiet DPD Pickup punktā

24. maijā

299

Circle K stacijā

24. maijā

299

Piegādāsim uz mājām

24. maijā

499

Saņemiet Omniva pakomātā

27. maijā

199

Uzmanību! Piegādes nosacījumi ir provizoriski, jo noteikumi tiek atjaunināti atkarībā no faktiskā pasūtījuma veikšanas laika un apmaksas. Galīgais piegādes termiņš tiek norādīts, kad 220.lv apstiprina pasūtījumu.

Pārdevējs: Krisostomus Latvija 4.9
  • 99% pircēju ieteiktu šo pārdevēju.

Preces apraksts: For The Love of Hops: The Practical Guide to Aroma, Bitterness and the Culture of Hops

"Discusses the science and culture of hops, exploring such topics as history, hop varieties, brewing and dry-hopping techniques, and provides commercial recipes for brewing beer"--
Hops are an indispensable component of beer and one of the four main ingredients in making beer. Stan Hieronymus expertly explains the nature of hops, their origins, hop quality and utilization—and even devotes an entire chapter to dry hopping. For the Love of Hops also includes a reference catalog of more than 100 varieties and their characteristics. Original.
For brewers or growers, Hieronymous explores characteristics of one of the most important ingredients in beer. He covers the hop and aroma, a plant with a past, a plant with a future, growing hops, harvesting hops, the hop store, hops in the brewhouse, and dry hopping. Annotation ©2013 Book News, Inc., Portland, OR (booknews.com)
Stan Hieronymus expertly explains the nature of hops, their origins, hop quality and utilization--and even devotes an entire chapter to dry hopping. For the Love of Hops also includes a reference catalog of more than 100 varieties and their characteristics.

Kopīgā informācija par: For The Love of Hops: The Practical Guide to Aroma, Bitterness and the Culture of Hops

Preces ID: 18774707
Kategorija: Pavārgrāmatas
Preču iepakojumu skaits: 1 gab.
Iepakojuma izmēri un svars (1): 0,3 x 0,3 x 0,1 m, 0,2 kg
Izdevniecība: Brewers Publications
Izdošanas valoda: Nav norādīts
Grāmatas vāku tips: Nav norādīts
Formāts: Tradicionālā grāmata
Tips: Nav norādīts
Grāmatas fragments: Ne
Autors: Stan Hieronymus
Lapaspušu skaits: 326
Izdošanas gads: 2012

Produktu attēliem ir ilustratīva nozīme un tie ir kā piemēri. Produkta aprakstā esošie video ir paredzēti tikai informatīviem nolūkiem, tāpēc tajos iekļautā informācija var atšķirties no paša produkta. Krāsas, piezīmes, parametri, izmēri, izmēri, funkcijas, un/vai jebkuras citas oriģinālo izstrādājumu īpašības var atšķirties no to faktiskā izskata, tāpēc, lūdzu, skatiet produkta specifikācijās norādīto produkta aprakstu.

Vērtējumi un atsauksmes (0)

For The Love of Hops: The Practical Guide to Aroma, Bitterness and the Culture of Hops
Esiet pirmais, kurš atstāj atsauksmi!
Šo preci var novērtēt tikai tie pircēji, kas to ir iegādājušies un reģistrējušies 220.lv.
Novērtēt preci

Jautājumi un atbildes (0)

Jautājiet citiem pircējiem par šo produktu!
Uzdot jautājumu
Jūsu jautājums ir veiksmīgi nosūtīts. Atbilde uz šo jautājumu tiks sniegta 3 darba dienu laikā
Jautājumam jāsatur vismaz 10 rakstzīmes