Learn to Cook Wheat, Gluten and Dairy Free

Specifikācijas:
Autors: Antoinette Savill
Lapaspušu skaits: 224
Izdošanas gads: 2009
Preces ID: 26229891

Prece izpārdota

Mēs Jūs informēsim, kad prece atkal būs pieejama atlikumā

Līdzīgas preces

Preces apraksts: Learn to Cook Wheat, Gluten and Dairy Free

If you are told that you must follow a wheat, gluten or dairy free diet, where do you begin to work out what you can eat safely? One thing is for sure you will have to start cooking for yourself at home since there are very few ready meals available that will be suitable for your restricted diet. The simplest and safest course is to prepare your own meals, that way you will know for certain that your food does not include any hidden ingredients that might trigger your allergy or intolerance. Many people find cooking becomes a tyranny if they have to make family meals and then a small portion of allergy free food for one person. Simpler by far to prepare recipes that are delicious for the entire family. But if you have been used to relying on ready prepared meals you may not be a confident cook or you may not have a repertoire of dishes to rely on. This book will help you build up your confidence and encourage you to cook so often that you will become a stress-free cook. The recipes are smart, modern, international and anything but depriving by using alternative ingredients such as coconut milk and rice flour. It provides recipes for all those meals, snacks, cakes and biscuits you have been used to picking up ready-made in the supermarket - soups, sauces, lasagne, macaroni cheese, fish pie, burgers, casseroles, muffins, cup cakes, Christmas cake, cheesecake, crumble, apple pie, sausage rolls, quiche, pitta bread as well as that much loved favourite sticky toffee pudding. There are also recipes for special occasions - from Christmas and birthdays to entertaining.

Kopīgā informācija par: Learn to Cook Wheat, Gluten and Dairy Free

Preces ID: 26229891
Kategorija: Pavārgrāmatas
Preču iepakojumu skaits: 1 gab.
Iepakojuma izmēri un svars (1): 0,3 x 0,3 x 0,1 m, 0,2 kg
Izdevniecība: Grub Street Publishing
Izdošanas valoda: Angļu
Tips: Par pārtiku un uzturu
Autors: Antoinette Savill
Lapaspušu skaits: 224
Izdošanas gads: 2009

Produktu attēliem ir ilustratīva nozīme un tie ir kā piemēri. Produkta aprakstā esošie video ir paredzēti tikai informatīviem nolūkiem, tāpēc tajos iekļautā informācija var atšķirties no paša produkta. Krāsas, piezīmes, parametri, izmēri, izmēri, funkcijas, un/vai jebkuras citas oriģinālo izstrādājumu īpašības var atšķirties no to faktiskā izskata, tāpēc, lūdzu, skatiet produkta specifikācijās norādīto produkta aprakstu.

Vērtējumi un atsauksmes (0)

Learn to Cook Wheat, Gluten and Dairy Free
Esiet pirmais, kurš atstāj atsauksmi!
Šo preci var novērtēt tikai tie pircēji, kas to ir iegādājušies un reģistrējušies 220.lv.
Novērtēt preci

Jautājumi un atbildes (0)

Jautājiet citiem pircējiem par šo produktu!
Uzdot jautājumu
Jūsu jautājums ir veiksmīgi nosūtīts. Atbilde uz šo jautājumu tiks sniegta 3 darba dienu laikā
Jautājumam jāsatur vismaz 10 rakstzīmes