1

McGee on Food and Cooking: An Encyclopedia of Kitchen Science, History and Culture

Specifikācijas:
Autors: Harold Mcgee
Lapaspušu skaits: 896
Izdošanas gads: 2004
Preces ID: 26029836
Tikai lietotnē! Saņem līdz 4x vairāk 220.lv naudā!* 0€ piegāde virs 20€ ārpus Rīgas
  • Pilna cena
  • Sadali daļās 666 x 9 mēn.
5084
5084
666 / mēn.
vai
3 1696
Bez pārmaksas
Pārdevējs: Krisostomus Latvija 4.9
Citu pārdevēju piedāvājumi (1):
7681
Uz grozu
Jūsu pilsēta

Rīgā, veikalā (Krasta iela 52)

15. jūlijā

000

SmartPosti terminālī

15. jūlijā

000

Saņemiet Omniva pakomātā

15. jūlijā

000

Unisend pakomātā

15. jūlijā

000

Piegādāsim uz mājām

15. jūlijā

399

Uzmanību! Piegādes nosacījumi ir provizoriski, jo noteikumi tiek atjaunināti atkarībā no faktiskā pasūtījuma veikšanas laika un apmaksas. Galīgais piegādes termiņš tiek norādīts, kad 220.lv apstiprina pasūtījumu.

SmartPosti terminālī

15. jūlijā

000

Saņemiet Omniva pakomātā

15. jūlijā

000

Unisend pakomātā

15. jūlijā

000

Piegādāsim uz mājām

15. jūlijā

499

Uzmanību! Piegādes nosacījumi ir provizoriski, jo noteikumi tiek atjaunināti atkarībā no faktiskā pasūtījuma veikšanas laika un apmaksas. Galīgais piegādes termiņš tiek norādīts, kad 220.lv apstiprina pasūtījumu.

Citu pārdevēju piedāvājumi
EasyShop
7681
Pārdevējs: Krisostomus Latvija 4.9
  • 98% pircēju ieteiktu šo pārdevēju.

Arī citi interesējās

Preces apraksts: McGee on Food and Cooking: An Encyclopedia of Kitchen Science, History and Culture

'This explains everything. Literally. I am so grateful to McGee for his tirelessness, his patience, and his commitment to answering the whys of the kitchen.' Samin Nosrat 'A goldmine of information about every ingredient and cooking process, answering all the questions you will ever have about food.' - Jamie Oliver 'Quite simply one of the greatest cookery books ever written' - Heston Blumenthal If you've ever wondered: Why fish goes off quicker than meat; How to tell stale eggs from fresh ones; Why you're supposed to leave pancake batter to rest; How it is that cheese can possibly have so many different permutations of flavour and texture; Why chopping onions makes you cry; Or even how to avoid poisoning your guests - then this is the book for you. The ultimate cookery classic, ON FOOD AND COOKING renders the everyday miracles of the kitchen wondrous and fascinating, shedding light on questions that have puzzled generations of cooks. Harold McGee's original was acclaimed as a masterpiece on both sides of the Atlantic, selling over 200,000 copies worldwide. Now completely rewritten for a new generation, reflecting the seismic shifts in science and upsurge in home cooking over the past two decades, this new book will amaze all those who love food.

Kopīgā informācija par: McGee on Food and Cooking: An Encyclopedia of Kitchen Science, History and Culture

Preces ID: 26029836
Kategorija: Pavārgrāmatas
Preču iepakojumu skaits: 1 gab.
Iepakojuma izmēri un svars (1): 0,3 x 0,3 x 0,1 m, 0,2 kg
Izdevniecība: Hodder & Stoughton
Izdošanas valoda: Angļu
Tips: Par pārtiku un uzturu
Autors: Harold Mcgee
Lapaspušu skaits: 896
Izdošanas gads: 2004

Produktu attēliem ir ilustratīva nozīme un tie ir kā piemēri. Produkta aprakstā esošie video ir paredzēti tikai informatīviem nolūkiem, tāpēc tajos iekļautā informācija var atšķirties no paša produkta. Krāsas, piezīmes, parametri, izmēri, izmēri, funkcijas, un/vai jebkuras citas oriģinālo izstrādājumu īpašības var atšķirties no to faktiskā izskata, tāpēc, lūdzu, skatiet produkta specifikācijās norādīto produkta aprakstu.

Partneru piedāvājumi
Reklāma

Vērtējumi un atsauksmes (0)

McGee on Food and Cooking: An Encyclopedia of Kitchen Science, History and Culture
Esiet pirmais, kurš atstāj atsauksmi!
Šo preci var novērtēt tikai tie pircēji, kas to ir iegādājušies un reģistrējušies 220.lv.
Novērtēt preci

Jautājumi un atbildes (0)

Jautājiet citiem pircējiem par šo produktu!
Uzdot jautājumu
Jūsu jautājums ir veiksmīgi nosūtīts. Atbilde uz šo jautājumu tiks sniegta 3 darba dienu laikā
Jautājumam jāsatur vismaz 10 rakstzīmes

Rekomendējam kopā ar: McGee on Food and Cooking: An Encyclopedia of Kitchen Science, History and Culture

Citu pārdevēju piedāvājumi (1)

*Uz konkrētā pārdevēja piedāvājumiem attiecas tikai šī konkrētā preču pārdevēja nosacījumi, un visa tajos ietvertā informācija (ieskaitot cenas) ir šī konkrētā pārdevēja atbildība.

Pārdevējs: EasyShop 4.5
(1185 pircēja vērtējums)
0 €

Rīgā, veikalā (Krasta iela 52)

9. jūlijā

000
Iespējamie piegādes veidi
7681

Labākais no Krisostomus Latvija