Pierre Herme: Chocolate: Chocolate

Specifikācijas:
Autors: Pierre Herme, Coco Jobard
Lapaspušu skaits: 284
Izdošanas gads: 2016
Preces ID: 25187096
4817
6580
-26%
Pārdevējs: Minced 4.6
Uz grozu
Jūsu pilsēta

Rīgā, veikalā (Krasta iela 52)

3. septembrī

000

Rīgā, veikalā (Latgales iela 257 (T/C "AKROPOLE Rīga"))

3. septembrī

000

Latvijas Pasts nodaļā

3. septembrī

129

Latvijas Pasts pakomātā

3. septembrī

169

Smartpost terminālī

3. septembrī

229

Saņemiet DPD Pickup punktā

3. septembrī

299

Piegādāsim uz mājām

3. septembrī

399

Saņemiet Omniva pakomātā

4. septembrī

225

Uzmanību! Piegādes nosacījumi ir provizoriski, jo noteikumi tiek atjaunināti atkarībā no faktiskā pasūtījuma veikšanas laika un apmaksas. Galīgais piegādes termiņš tiek norādīts, kad 220.lv apstiprina pasūtījumu.

Daugavpilī, veikalā (Cietokšņa iela 60 (T/C "Ditton Nams"))

3. septembrī

000

Liepājā, veikalā (Siena iela 4 (blakus Pētertirgum))

3. septembrī

000

Latvijas Pasts nodaļā

3. septembrī

129

Latvijas Pasts pakomātā

3. septembrī

169

Smartpost terminālī

3. septembrī

229

Saņemiet DPD Pickup punktā

3. septembrī

299

Piegādāsim uz mājām

3. septembrī

499

Saņemiet Omniva pakomātā

4. septembrī

225

Uzmanību! Piegādes nosacījumi ir provizoriski, jo noteikumi tiek atjaunināti atkarībā no faktiskā pasūtījuma veikšanas laika un apmaksas. Galīgais piegādes termiņš tiek norādīts, kad 220.lv apstiprina pasūtījumu.

Pārdevējs: Minced 4.6
  • 88% pircēju ieteiktu šo pārdevēju.

Preces apraksts: Pierre Herme: Chocolate: Chocolate

Renowned French pastry chef Pierre Hermé displays his artistic mastery in this homage to chocolate through recipes that highlight the diversity of the world’s favorite ingredient in all its forms. Nicknamed the "Picasso of Pastry" by Vogue magazine, master pâtissier Pierre Hermé has revolutionized traditional pastry-making. Insatiably creative, in this new volume Hermé returns to his first passion—chocolate. Retracing his passionate love affair with the versatile cacao bean, this work reveals daring creations that display the celebrated pastry chef’s signature innovative style, which has transformed the realm of pâtisserie. It includes thirty-five recipes, from original combinations such as chocolate, banana, and ginger cake or chocolate and lemon madeleines to rich, iconic desserts like his Infiniment Chocolat Baba Cake, Infiniment Chocolat Macaron, or yuzu-flavored Éclair Azur. Following an intense, synergetic collaboration with photographer Sergio Coimbra, this unique book pays homage to the purity and simplicity of chocolate and its diverse forms and textures. Under Coimbra’s lens, every facet of chocolate is captured in its essence, tempting the reader to enjoy the myriad delights that constitute Pierre Hermé’s extraordinary chocolate repertoire.

Kopīgā informācija par: Pierre Herme: Chocolate: Chocolate

Preces ID: 25187096
Kategorija: Pavārgrāmatas
Preču iepakojumu skaits: 1 gab.
Iepakojuma izmēri un svars (1): 0,02 x 0,2 x 0,13 m, 0,28 kg
Izdevniecība: Editions Flammarion
Izdošanas valoda: Angļu
Tips: Deserti
Autors: Pierre Herme, Coco Jobard
Lapaspušu skaits: 284
Izdošanas gads: 2016

Produktu attēliem ir ilustratīva nozīme un tie ir kā piemēri. Produkta aprakstā esošie video ir paredzēti tikai informatīviem nolūkiem, tāpēc tajos iekļautā informācija var atšķirties no paša produkta. Krāsas, piezīmes, parametri, izmēri, izmēri, funkcijas, un/vai jebkuras citas oriģinālo izstrādājumu īpašības var atšķirties no to faktiskā izskata, tāpēc, lūdzu, skatiet produkta specifikācijās norādīto produkta aprakstu.

Vērtējumi un atsauksmes (0)

Pierre Herme: Chocolate: Chocolate
Esiet pirmais, kurš atstāj atsauksmi!
Šo preci var novērtēt tikai tie pircēji, kas to ir iegādājušies un reģistrējušies 220.lv.
Novērtēt preci

Jautājumi un atbildes (0)

Jautājiet citiem pircējiem par šo produktu!
Uzdot jautājumu
Jūsu jautājums ir veiksmīgi nosūtīts. Atbilde uz šo jautājumu tiks sniegta 3 darba dienu laikā
Jautājumam jāsatur vismaz 10 rakstzīmes