1

Tartine Bread: (Artisan Bread Cookbook, Best Bread Recipes, Sourdough Book)

Specifikācijas:
Autors: Chad Robertson, Elizabeth Prueitt, Eric Wolfinger
Lapaspušu skaits: 304
Izdošanas gads: 2010
Preces ID: 16461138
Tikai lietotnē! Saņem līdz 4x vairāk 220.lv naudā!* 0€ piegāde virs 20€ ārpus Rīgas
4519
Pārdevējs: EasyShop 4.5
Citu pārdevēju piedāvājumi (1):
4330
Uz grozu
Jūsu pilsēta

Rīgā, veikalā (Krasta iela 52)

3. jūlijā

000

SmartPosti terminālī

3. jūlijā

000

Saņemiet Omniva pakomātā

3. jūlijā

000

Unisend pakomātā

3. jūlijā

000

Piegādāsim uz mājām

3. jūlijā

399

Uzmanību! Piegādes nosacījumi ir provizoriski, jo noteikumi tiek atjaunināti atkarībā no faktiskā pasūtījuma veikšanas laika un apmaksas. Galīgais piegādes termiņš tiek norādīts, kad 220.lv apstiprina pasūtījumu.

SmartPosti terminālī

3. jūlijā

000

Saņemiet Omniva pakomātā

3. jūlijā

000

Unisend pakomātā

3. jūlijā

000

Piegādāsim uz mājām

3. jūlijā

499

Uzmanību! Piegādes nosacījumi ir provizoriski, jo noteikumi tiek atjaunināti atkarībā no faktiskā pasūtījuma veikšanas laika un apmaksas. Galīgais piegādes termiņš tiek norādīts, kad 220.lv apstiprina pasūtījumu.

Citu pārdevēju piedāvājumi
Pārdevējs: EasyShop 4.5
  • 87% pircēju ieteiktu šo pārdevēju.

Arī citi interesējās

Preces apraksts: Tartine Bread: (Artisan Bread Cookbook, Best Bread Recipes, Sourdough Book)

The Tartine Way - Not all bread is created equal "...The most beautiful bread book yet published..." The New York Times Tartine - A bread bible for the home baker or professional bread-maker! It comes from Chad Robertson, a man many consider to be the best bread baker in the United States, and co-owner with Elizabeth Prueitt of San Francisco's Tartine Bakery. At 5 P.M., Chad Robertson's rugged, magnificent Tartine loaves are drawn from the oven. The bread at San Francisco's legendary Tartine Bakery sells out within an hour almost every day. Only a handful of bakers have learned the bread science techniques Chad Robertson has developed: To Chad Robertson, bread is the foundation of a meal, the center of daily life, and each loaf tells the story of the baker who shaped it. Chad Robertson developed his unique bread over two decades of apprenticeship with the finest artisan bakers in France and the United States, as well as experimentation in his own ovens. Readers will be astonished at how elemental it is. Bread making the Tartine Way: Now it's your turn to make this bread with your own hands. Clear instructions and hundreds of step-by-step photos put you by Chad's side as he shows you how to make exceptional and elemental bread using just flour, water, and salt. If you liked Tartine All Day by Elisabeth Prueitt, Chad's partner in work and life, and Flour Water Salt Yeast by Ken Forkish, you'll love Tartine Bread! Additional categories for this book include: Baking Books Baking Recipe Books Baking Cook Books Bread Recipe Books

Kopīgā informācija par: Tartine Bread: (Artisan Bread Cookbook, Best Bread Recipes, Sourdough Book)

Preces ID: 16461138
Kategorija: Pavārgrāmatas
Preču iepakojumu skaits: 1 gab.
Iepakojuma izmēri un svars (1): 0,3 x 0,3 x 0,1 m, 0,2 kg
Izdevniecība: Chronicle Books
Izdošanas valoda: Nav norādīts
Grāmatas vāku tips: Nav norādīts
Formāts: Tradicionālā grāmata
Tips: Nav norādīts
Grāmatas fragments:
Autors: Chad Robertson, Elizabeth Prueitt, Eric Wolfinger
Lapaspušu skaits: 304
Izdošanas gads: 2010

Produktu attēliem ir ilustratīva nozīme un tie ir kā piemēri. Produkta aprakstā esošie video ir paredzēti tikai informatīviem nolūkiem, tāpēc tajos iekļautā informācija var atšķirties no paša produkta. Krāsas, piezīmes, parametri, izmēri, izmēri, funkcijas, un/vai jebkuras citas oriģinālo izstrādājumu īpašības var atšķirties no to faktiskā izskata, tāpēc, lūdzu, skatiet produkta specifikācijās norādīto produkta aprakstu.

Partneru piedāvājumi
Reklāma

Vērtējumi un atsauksmes (0)

Tartine Bread: (Artisan Bread Cookbook, Best Bread Recipes, Sourdough Book)
Esiet pirmais, kurš atstāj atsauksmi!
Šo preci var novērtēt tikai tie pircēji, kas to ir iegādājušies un reģistrējušies 220.lv.
Novērtēt preci

Jautājumi un atbildes (0)

Jautājiet citiem pircējiem par šo produktu!
Uzdot jautājumu
Jūsu jautājums ir veiksmīgi nosūtīts. Atbilde uz šo jautājumu tiks sniegta 3 darba dienu laikā
Jautājumam jāsatur vismaz 10 rakstzīmes

Rekomendējam kopā ar: Tartine Bread: (Artisan Bread Cookbook, Best Bread Recipes, Sourdough Book)

Citu pārdevēju piedāvājumi (1)

*Uz konkrētā pārdevēja piedāvājumiem attiecas tikai šī konkrētā preču pārdevēja nosacījumi, un visa tajos ietvertā informācija (ieskaitot cenas) ir šī konkrētā pārdevēja atbildība.

Rīgā, veikalā (Krasta iela 52)

10. jūlijā

000
Iespējamie piegādes veidi
4330

Labākais no EasyShop