Elektriskā konfekšu šokolādes kausēšanas katls Šokolādes strūklaka ar veidņu DIY komplektu Apraksts: Vai vēlaties savam mīļotajam pagatavot skaistu šokolādi? Šis šokolādes sildītājs ir labākā izvēle, lai to izdarītu. Tas palīdz izkausēt šokolādi bez ūdens un nāk ar atkārtoti lietojamām veidnēm, lai izveidotu unikālus šokolādes kubiņus. Iegādājies vienu un pagatavo gardus ēdienus mājās! Īpašības: Šis šokolādes sildītājs ir mazs, tas ir izturīgs ilgu laiku dažādās formās un izmēros jums tas ir DIY šokolādes konfektes vai cepumi Šokolādes kausēšanai bez ūdens, viegli darboties. Tehniskie dati: Stāvoklis: 100% jauns Mašīnas materiāls: ABS + nerūsējošais tērauds Katla materiāls: alumīnijs Krāsa: rozā, dzeltena (pēc izvēles) Spraudņa standarts: EU spraudnis Spriegums: 220-230V Frekvence: 50/60Hz Jauda: 20W Katla iekšējais diametrs: apm. .8,5 cm / 3,35 collas Poda dziļums: aptuveni 5,8 cm / 2,28 collas Kopējais izmērs (G. x. x. x. P. x. A.): Aptuveni 19 x 14,5 x 10 cm / 7,48 x 5,71 x 3,94 collas Svars: aptuveni 589 g Iepakojumā iekļauts: 1 x šokolādes kausēšanas katls, 1 x spirālveida dakša. Instruments 7 x Veidnes 1 x Dzelzs siets 10 x Plastmasa dakšiņas Lietošanas instrukcija: 1. Sagatavojiet šokolādi mazos gabaliņos, pēc tam ievietojiet tos kausēšanas katlā. 2. Pievienojiet ierīci tīklam. Pārejiet uz 2. līmeni (apmēram 70 ℃), nepārtraukti maisiet. 3. Pārejiet uz 1. līmeni (apmēram 40 ℃), kad šokolāde ir pilnībā izkususi. 4. Veidnēs liek izkausēto šokolādi. 5. Atdzesē apmēram 5 minūtes, pēc tam atdzesē apmēram 60 minūtes. 6. Pēc formēšanas noņemiet. Piezīme: 1. Nekad neiegremdējiet šokolādes sildītāju ūdenī. 2. Tīģeli un plastmasas veidnes nevar mazgāt trauku mazgājamajā mašīnā. Piezīme: 1. Lūdzu, ņemiet vērā, ja jums ir nepieciešams adapteris. 2. Lūdzu, pieļaujiet 0–2 cm kļūdu manuāla mērījuma dēļ. Paldies par sapratni. 3. Monitori nav kalibrēti vienādi, fotogrāfijās redzamā vienuma krāsa var nedaudz atšķirties no reālā objekta. Lūdzu, ņemiet īsto kā standartu.