Materiāls: | Keramika |
Saderīgie plīts veidi: | Nav norādīts |
Tilpums: | 4 l |
Preces ID: | 116621163 |
Roman Pot 4 L ir lieliska izvēle cilvēkiem, kuriem rūp veselība. Tas ir kuģis, kas izgatavots no dabiska māla, kur mēs varam pagatavot dažādus ēdienus, sākot no ceptiem dārzeņiem vai gaļas, smalkām zivīm līdz maizei. Šāds katls darbosies gan gaļas, gan veģetāro ēdienu un dažādu virtuves gatavotu ēdienu, piem. Džordžija vai Ungārijas.
Tā kā poru dēļ uz māla virsmas, katls iemērc ar ūdeni, kas izdalās tvaika veidā, kad tas ir uzkarsēts. Šādā veidā sagatavoti ēdieni saglabās lielāko daļu vitamīnu, ir īpaši aromātiski un ar unikālu garšu, kuru jūs nesaņemsit, cepot regulāros ēdienreizēs. Cepti ēdieni ir sulīgi, neskatoties uz cepšanu, nepievienojot taukus.
Romas katls ir ērti lietojams un saglabāts tīrs, jums jāatceras tikai daži padomi, kurus atradīsit zemāk.
ārējie izmēri:
1. Pot:
2. vāks:
Iekšējās dimensijas:
1. Pot:
2. vāks:
komplekta izmēri:
lietojums:
- katls pirms katras lietošanas jānoiet ūdenī 10 līdz 15 minūtes. Katls ir pilnībā aktivizēts ar vāku. Tad novieto aukstā krāsnī. Lai 10 minūtes pirms cepšanas beigām iegūtu kraukšķīgu trauku, noņemiet poda vāku.
- pirms cepšanas maizes un apkaisa ar sviestu vai kokosriekstu eļļu un apkaisa ar rīvmaizi vai miltiem, lai viegli noņemtu ceptu klaipu
- katlu nedrīkst novietot tieši uz gāzes vai elektriskās plāksnes.
- romiešu katlu nevar ātri mainīt temperatūrā.
- nelej aukstus šķidrumus karstā katlā.
- ieteicamā maksimālā cepšanas temperatūra romiešu podos ir 200 ° C.
- katlu izmanto gāzes un elektriskās krāsnīs.
Mazgāšana un tīrīšana:
Pēc lietošanas katls vairākas reizes jāsērpj siltā ūdenī, pēc tam jāmazgā ar sūkli vai mīkstu suku. Smagākus netīrumus var mazgāt ar cepamo sodu. Reizēm katls jānorāda ūdenī ar etiķi, lai neitralizētu smakas. Katlu nedrīkst mazgāt trauku mazgājamā mašīnā.
Pēc mazgāšanas katlam jābūt pilnīgi sausam un uzglabātam vislabāk ventilētajā vietā.
Ir vairāki katlu veidi, katram ir savas priekšrocības un trūkumi. Visizplatītākie katli ir izgatavoti no nerūsējošā tērauda, vara, alumīnija, čuguna, keramikas vai stikla. Daži ražotāji var izmantot arī vairākus no šiem materiāliem. Nerūsējošā tērauda virtuves piederumi ir populāra daudzu pavāru izvēle. Šie katli ir ļoti spēcīgi un izturīgi, un tie reti tiek saskrāpēti vai iespiesti. Tie tiek uzskatīti arī par salīdzinoši viegli tīrāmiem. Gatavošana šāda veida katlā neizraisa ķīmisku reakciju ar ēdienu, kas var mainīt ēdiena garšu vai krāsu. Tomēr nerūsējošais tērauds ir slikts siltuma vadītājs. Vara katlus bieži izmanto profesionāli pavāri. Šis metāla veids ir lielisks siltuma vadītājs un palīdz radīt vienmērīgu temperatūru uz gatavošanas virsmām. Spīdīga vara virsma var būt elegants papildinājums jebkurai virtuvei, taču to var būt grūti uzturēt. Čuguna katli var reaģēt arī ar noteiktiem pārtikas produktiem, īpaši ar skābu pārtiku. Šis metāls uzsilst ļoti lēni, bet nodrošina vienmērīgi apsildāmu virsmu. To var arī uzkarsēt līdz ļoti augstām temperatūrām, neizraisot nevēlamas reakcijas.
Preces ID: | 116621163 |
Kategorija: | Katli, tvaika katli |
Preču iepakojumu skaits: | 1 gab. |
Iepakojuma izmēri un svars (1): | 0,5 x 0,5 x 0,5 m, 0,5 kg |
Tips: | Katli |
Materiāls: | Keramika |
Saderīgie plīts veidi: | Nav norādīts |
Tilpums: | 4 l |
Produktu attēliem ir ilustratīva nozīme un tie ir kā piemēri. Produkta aprakstā esošie video ir paredzēti tikai informatīviem nolūkiem, tāpēc tajos iekļautā informācija var atšķirties no paša produkta. Krāsas, piezīmes, parametri, izmēri, izmēri, funkcijas, un/vai jebkuras citas oriģinālo izstrādājumu īpašības var atšķirties no to faktiskā izskata, tāpēc, lūdzu, skatiet produkta specifikācijās norādīto produkta aprakstu.