1

Vinegar, the Eternal Condiment: Unearthing the science, business and sometimes rollicking story of vinegar

Specifikācijas:
Autors: Reginald Smith, Paolo Giudici
Lapaspušu skaits: 270
Izdošanas gads: 2019
Preces ID: 20507237
Tikai lietotnē! Saņem līdz 4x vairāk 220.lv naudā!* 0€ piegāde virs 20€ ārpus Rīgas
3654
Pārdevējs: Krisostomus Latvija 4.9
Citu pārdevēju piedāvājumi (2):
4423
-
5999
Uz grozu
Jūsu pilsēta

Rīgā, veikalā (Krasta iela 52)

8. jūlijā

000

SmartPosti terminālī

8. jūlijā

000

Saņemiet Omniva pakomātā

8. jūlijā

000

Unisend pakomātā

8. jūlijā

000

Piegādāsim uz mājām

8. jūlijā

399

Uzmanību! Piegādes nosacījumi ir provizoriski, jo noteikumi tiek atjaunināti atkarībā no faktiskā pasūtījuma veikšanas laika un apmaksas. Galīgais piegādes termiņš tiek norādīts, kad 220.lv apstiprina pasūtījumu.

SmartPosti terminālī

8. jūlijā

000

Saņemiet Omniva pakomātā

8. jūlijā

000

Unisend pakomātā

8. jūlijā

000

Piegādāsim uz mājām

8. jūlijā

499

Uzmanību! Piegādes nosacījumi ir provizoriski, jo noteikumi tiek atjaunināti atkarībā no faktiskā pasūtījuma veikšanas laika un apmaksas. Galīgais piegādes termiņš tiek norādīts, kad 220.lv apstiprina pasūtījumu.

Citu pārdevēju piedāvājumi
EasyShop
4423
KATARATA
5999
Pārdevējs: Krisostomus Latvija 4.9
  • 98% pircēju ieteiktu šo pārdevēju.

Preces apraksts: Vinegar, the Eternal Condiment: Unearthing the science, business and sometimes rollicking story of vinegar

Vinegar, the Eternal Condiment | Unearthing the Science, Business and Sometimes Rollicking Story of Vinegar | Reginald Smith The author of this complete, worldwide history of vinegar is an artisanal vinegar maker himself. This work is unique as the author unearthed and studied original documents from around the world to construct the history and evolution of the universal condiment, vinegar.This new work covers the cultural history, development of scientific understandings of vinegar making through the centuries, the business of vinegar, and diverse global tastes.The author has been dozens of articles in technical journals and is uniquely qualified to have written this new definitive work in food history.
In this exhaustive work artisanal vinegar maker Reginald Smith does what no one has done before, brought together the arching, global history of vinegar. Covering the natural history of this much-beloved condiment, scientific developments around the world, and the commerce side of its manufacture and trade, simple vinegar will never be the same again.The who’s who in the world of vinegar through the ages includes both the well-known such as Louis Pasteur and surprising entries like Aaron Burr. Politics, intrigue and corporate power plays clash with changes in taste and a deepening understanding of chemistry and rapidly-advancing technology.Learn how vinegar is made and meet the early innovators, food artists, and current global corporate players. And more than that, gain an appreciation for the new breed of artisanal vinegar makers returning vinegar in its many, many forms to kitchens and dining tables of savvy food-lovers seeking more than the generic from life.Vinegar is known worldwide to be a friend of food. After reading Vinegar — the Eternal Condiment it will be a personal friend as well.

Kopīgā informācija par: Vinegar, the Eternal Condiment: Unearthing the science, business and sometimes rollicking story of vinegar

Preces ID: 20507237
Kategorija: Pavārgrāmatas
Preču iepakojumu skaits: 1 gab.
Iepakojuma izmēri un svars (1): 0,35 x 0,25 x 0,1 m, 0,5 kg
Izdevniecība: Spikehorn Press
Izdošanas valoda: Angļu
Grāmatas vāku tips: Cietie
Formāts: Tradicionālā grāmata
Tips: Par pārtiku un uzturu
Grāmatas fragments:
Autors: Reginald Smith, Paolo Giudici
Lapaspušu skaits: 270
Izdošanas gads: 2019

Produktu attēliem ir ilustratīva nozīme un tie ir kā piemēri. Produkta aprakstā esošie video ir paredzēti tikai informatīviem nolūkiem, tāpēc tajos iekļautā informācija var atšķirties no paša produkta. Krāsas, piezīmes, parametri, izmēri, izmēri, funkcijas, un/vai jebkuras citas oriģinālo izstrādājumu īpašības var atšķirties no to faktiskā izskata, tāpēc, lūdzu, skatiet produkta specifikācijās norādīto produkta aprakstu.

Partneru piedāvājumi
Reklāma

Vērtējumi un atsauksmes (0)

Vinegar, the Eternal Condiment: Unearthing the science, business and sometimes rollicking story of vinegar
Esiet pirmais, kurš atstāj atsauksmi!
Šo preci var novērtēt tikai tie pircēji, kas to ir iegādājušies un reģistrējušies 220.lv.
Novērtēt preci

Jautājumi un atbildes (0)

Jautājiet citiem pircējiem par šo produktu!
Uzdot jautājumu
Jūsu jautājums ir veiksmīgi nosūtīts. Atbilde uz šo jautājumu tiks sniegta 3 darba dienu laikā
Jautājumam jāsatur vismaz 10 rakstzīmes

Citu pārdevēju piedāvājumi (2)

*Uz konkrētā pārdevēja piedāvājumiem attiecas tikai šī konkrētā preču pārdevēja nosacījumi, un visa tajos ietvertā informācija (ieskaitot cenas) ir šī konkrētā pārdevēja atbildība.

Pārdevējs: EasyShop 4.5
(1161 pircēju vērtējumi)
0 €

Rīgā, veikalā (Krasta iela 52)

30. jūnijā

000
Iespējamie piegādes veidi
4423
Pārdevējs: KATARATA 4.6
(2282 pircēja vērtējums)
0 €

Rīgā, veikalā (Krasta iela 52)

3. jūlijā

000
Iespējamie piegādes veidi
5999