Tips: | Cepšanas trauki |
Materiāls: | Čuguns |
Preces ID: | 114823273 |
⭐ dāmas un kungi! Priekšlikumā, ja mēs vēlamies piedāvāt jums a pannas "pannas dzelzs plāksni" Uzņēmums Sporta sprādziens
⭐ Izsoles problēmas:
1x panna, dubultā čuguna 42x22cm.
zīmols: Sporta sprādziens
Kopējais svars: 2,7 kg
Kopējais augstums: 22cm
Kopējais platums: 42 cm
Materiāls: čuguna
divpusējs: jā
produkts -& nbsp; Smaga veiktspēja nozīmē, ka pannu var izmantot arī mājās, ja gaiss nesabojā un neizbauda produktu un izmantojiet to uz jūsu plīts!
daudzpusība -& nbsp; Izmantojot divkārša veida struktūru, jūs varat izmantot pannu gan uz plakanām, gan grila virsmām!
stiprums -& nbsp; Materiāli un konstrukcija ir izturīgi pret bojājumiem vai spēcīgu temperatūru.
Nr -Stick plakstiņš -& nbsp; Pareiza pannas garšviela, sagatavoto ēdienu saķere nenotiek!
& nbsp; nav ķīmisku vielu -& nbsp; Augstas kvalitātes čuguna izgatavošanas dēļ kaitīgi savienojumi ražošanā neizdodas, padarot ēdienus īpaši veselīgus.
uztur temperatūru - Biezais dibens katls sakarsē vienmērīgi, un sagatavotais ēdiens ir karsts ilgi pēc tam, kad uguns celšana ir karsta.
Pateicoties materiāliem, kas izgatavoti no čuguna cepšanas pannas, to var izmantot gandrīz jebkur, produkts darbosies mājās, bet arī dabiskajā krūškurvja sanāksmē! Neviens neievēro to, kā to izmantot, izmantojot ugunskuru, bet arī ievietojiet to cepeškrāsnī vai arī jūs izmantojat degvielas uzpildes plīts, indukciju vai keramikas vai halogēna plīti!
Pēc trauka izpētes panna jāmazgā ar stingru neilona suku vai īpašu tīru un karstu ūdeni.
& nbsp; Nelietojiet stiprus mazgāšanas līdzekļus, lai mazgātu, jums vajadzētu arī izvairīties no ziepēm!
Pēc pannas mazgāšanas pannu pēc iespējas ātrāk notīriet ar papīra dvieli un berzējiet pannas virsmu ar eļļas slāni, kad panna joprojām uzturēja temperatūru no vārīšanas procesa.nevajadzētu ļaut nožūt aizsargājošās eļļas pannā, un aprūpes trūkums var izraisīt rūsu.
⭐ Garšvielas vai PAN aizsardzība jāveic pirms pirmās lietošanas un atkārtojas ik pēc dažiem mēnešiem, ja to regulāri izmanto.
Izmantojiet pannu ar karstu ūdeni un ziepēm, izmantojot stingru suku (vienīgā ieteiktā ziepju lietošana ir tikai garšviela). Nomazgājiet pilnībā un sausu.
Uzklājiet gludu un plānu tauku izšķīdušo dārzeņu slāni vai īpašu virtuves eļļu ārā un iekšpusē.
Uzkarsē cepeškrāsni līdz 200 ° C, novietojiet pannu otrādi (jūs varat novietot alumīnija konteineru/foliju zem tās, lai apturētu eļļu, kas tiks atbrīvota no pannas).
Cepiet pannu cepeškrāsnī vismaz stundu, pēc tam izslēdziet cepeškrāsni un ļaujiet traukam atdzist.
Turiet atvērtā un sausā vietā, nepārlieciet pannu ar nevajadzīgu mitrumu.
Taisnstūrveida stikla cepšanas trauki, grila pannas ar koka paplāti, emaljēti čuguna kastroļi, māla cepšanas trauki – tie ir tikai daži no mūsu piedāvātajiem virtuves palīgiem, kas palīdzēs pagatavot brīnišķīgākos ēdienus mājās. Šeit iespējams izvēlēties dažādu izmēru stikla, alumīnija, nerūsējošā tērauda, keramikas, teflona un citus kvalitatīvus cepamtraukus. Atkarībā no trauka modeļa tam var būt vāks vai speciāla paplāte, uz kuras var novietot savu tikko pagatavoto, vēl kūpošo trauku. Tāpat cepamtraukus varat izmantot ne tikai dažādu sautējumu, gaļas vai dārzeņu ēdienu, picu un desertu gatavošanā, bet arī kā lielisku līdzekli ēdiena sildīšanai. Tie ir dažādu krāsu, moderna vai klasiska dizaina trauki, kas ne tikai pildīs savas galvenās funkcijas, bet arī izskatīsies skaisti un var tikt izmantoti pat pasniegšanai.
Pirms čuguna izstrādājumu pirmās lietošanas reizes tie jākarsē apmēram 10-15 minūtes, līdz dūmi pārstāj izdalīties. Maysterya čuguna trauki pēc tam jāatdzesē. To var atdzesēt arī zem tekoša ūdens. Pēc tam traukam pievienojam sāli (2-3 ēdamkarotes) un maisīt 3-5 minūtes. Ļaujiet čuguna traukam atdzist. Pēc šo darbību veikšanas izstrādājumu no iekšpuses un ārpuses noslaukiet ar saulespuķu eļļu... Jūsu izstrādājums ir gatavs lietošanai visu veidu krāsnīs un atklātā ugunskurā.
Mesterya čuguna trauki kalpos gan mājās, gan profesionālā virtuvē. Lietojot Mesterya čuguna traukus, tie jānoslauka tīri vai jāizžāvē uz plīts. Gatavojiet ar prieku! Ja kāda iemesla dēļ uz čuguna traukiem parādās rūsa, varat tos viegli atjaunot. Lai to izdarītu, rūsu nepieciešams noņemt ar virtuves sūkli vai smilšpapīru. Izstrādājums jānoskalo un jāieeļļo. Karsē uz plīts vai plīts virsmas 25-30 minūtes. Čuguna izstrādājumi ir izturīgi pret skrāpējumiem. Tos var izmantot uz elektriskajām, gāzes, stikla keramikas plītīm.
Preces ID: | 114823273 |
Kategorija: | Cepamais papīrs, trauki, formas |
Preču iepakojumu skaits: | 1 gab. |
Iepakojuma izmēri un svars (1): | 0,5 x 0,5 x 0,5 m, 5 kg |
Tips: | Cepšanas trauki |
Materiāls: | Čuguns |
Produktu attēliem ir ilustratīva nozīme un tie ir kā piemēri. Produkta aprakstā esošie video ir paredzēti tikai informatīviem nolūkiem, tāpēc tajos iekļautā informācija var atšķirties no paša produkta. Krāsas, piezīmes, parametri, izmēri, izmēri, funkcijas, un/vai jebkuras citas oriģinālo izstrādājumu īpašības var atšķirties no to faktiskā izskata, tāpēc, lūdzu, skatiet produkta specifikācijās norādīto produkta aprakstu.