Temperatūras regulēšana: | Nē |
Jauda: | Nėra W |
Preces ID: | 120410808 |
neto svars: 100 g
Sastāvdaļas: Borowik Szlachetny 50%, pīle 50%
Produkta etiķete satur apstiprinājumu ar sēņu zinātnieka numuru un apstiprinātu kolekcijas gadu.
Ive datums: 2012
pērkot grzybekpl, varat būt pārliecināti, ka visi mūsu produkti ir sertificēti. Jūs esat pārliecināts par to, ko pērkat, un ka jūs to darāt droši!
Mūsu sēnes tiek iztīrītas pirms katra žāvēšanas procesa, un mūsu kvalificētais personāls uzrauga atlases un iesaiņošanas procesu. Neskatoties uz vislielākajiem produkta centieniem, var rasties nelieli meža augu piemaisījumi.
Boletes + paniņas ir lieliski atlasītas žāvētas sēnes, kas sagrieztas pelmeņos un ausīs!
Noble Bolets Pazīstams arī kā Prue, ir viena no vērtīgākajām un populārākajām ēdamajām sēnēm pasaulē. Bolletus raksturo liela, gaļīga cepure ar brūnu vai olīvu brūnu un sīpolu, baltu vai krējumu. Sakarā ar garšu un plašo kulinārijas izmantošanu, Noble Boletus ir ļoti vēlama sēne. Borowik ir ēdamistabas sēne ar plašu pielietojumu Eiropas virtuvē. Piemērots tiešai lietošanai, marinēšanai, žāvēšanai un visiem citiem apstrādes veidiem. Šī sēne ir pazīstama ar daudziem poļu vārdiem. Mūsdienās, izņemot visizplatītāko nosaukumu, parastais cēls Borowik, populārās sugas ir: skaistas un ēdamas boletes. Agrāk tika izmantoti daudzi poļu termiņi: Borowik, Grabak, Sushroom Borowik (Borownik, Borowy), pusdienu sēnīte, var sēnīte, īsta sēnīte, tikai sēne, pareiza sēne, spraudnis un pareizā sēnīte, labais, labais, labais, īsts, ozols. Turklāt, ņemot vērā jaunās cēlu bulets, kas attīstās aizdedzē, to sauc arī par balto sēnīti. Polijā cēlu boroviku izmanto kā sautējumu sastāvdaļu, kāpostus ar sēnēm, borscht, pelmeņiem ar sēnēm un daudzām citām tradicionālajām poļu virtuvēm. Īstā smarža ir maiga, ļoti sēnīte un patīkama. Pausam Bolletus ir raksturīga smaka: patīkama un sēnīte.
normāls grauzējs , saukts par Borowik Maślak, Yolk vai Maślarz, pieder Sviestu ģimenei un ir slavens ar savu delikāto garšu un skaisto aromātu. Tas aug līdz 15 cm diametrā. Cepures krāsa var būt gaiši brūna, brūna, tumši brūna, dažreiz dzeltena, retāk ar pelēku vai olīvu. Puslodes forma jaunā vecumā vēlāk ir izliekta un pēc tam izplatās uz gludu un līmējošu virsmu. Plaša kulinārijas parastā Maślaka izmantošana padara to par vienu no dārgumiem, ko sēnīšu vēlētāji lielākoties meklē. Tā ir viena no visgaršīgākajām sēnēm, kas atrodamas mūsu valstī un citur. Tas tiek novērtēts daudzās pasaules virtuvēs par tās aromātu, ko var uzskatīt tikai par žāvēšanas procesu. Ir lielisks papildinājums, kas palielina zupu un mērču garšu. Viņu celuloze, struktūra, aromāts un garša tiek novērtēta katrā pasaules virtuvē.
Sagatavošanas metode: Žāvētās sēnes vairākas reizes jānosūta un jāuzsērē apmēram 1 stundu. remdenā ūdenī. Gatavojiet, līdz tas mīkstina apmēram 30 minūtes. Sēņu novārījums ir pamats mērču un zupu sagatavošanai. No vārītām sēnēm mēs gatavojam zupas, mērces, pildījumu pelmeņiem, piepildot ausis, pievienojiet kāpostiem.
uzglabāšana Jābūt sausā un vēsā vietā.
Pateicoties žāvēšanas procesam, profesionāli žāvētāji sēnēs saglabā savas garšas un kulinārijas īpašības.
Apstiprināt nē. 41/1610/2024
Preces ID: | 120410808 |
Kategorija: | Augļu žāvētāji |
Preču iepakojumu skaits: | 1 gab. |
Iepakojuma izmēri un svars (1): | 0,5 x 0,5 x 0,5 m, 0,1 kg |
Preču zīme: | Gastroback |
Temperatūras regulēšana: | Nē |
Jauda: | Nėra W |
Visas šī zīmola preces: | Visas Gastroback preces |
Produktu attēliem ir ilustratīva nozīme un tie ir kā piemēri. Produkta aprakstā esošie video ir paredzēti tikai informatīviem nolūkiem, tāpēc tajos iekļautā informācija var atšķirties no paša produkta. Krāsas, piezīmes, parametri, izmēri, izmēri, funkcijas, un/vai jebkuras citas oriģinālo izstrādājumu īpašības var atšķirties no to faktiskā izskata, tāpēc, lūdzu, skatiet produkta specifikācijās norādīto produkta aprakstu.