Bread Book: Ideas and Innovations from the Future of Grain, Flour, and Fermentation, A Cookbook

Specifikācijas:
Autors: Chad Robertson, Jennifer Latham
Lapaspušu skaits: 304
Izdošanas gads: 2021
Preces ID: 16490772
6237
8284
-24%
Pārdevējs: Minced 4.6
Uz grozu
817 / mēn.

3 2079
Bez pārmaksas
Jūsu pilsēta

Rīgā, veikalā (Krasta iela 52)

22. maijā

000

Rīgā, veikalā (Latgales iela 257 (T/C "AKROPOLE Rīga"))

22. maijā

000

Latvijas Pasts nodaļā

22. maijā

129

Latvijas Pasts pakomātā

22. maijā

169

Smartpost terminālī

22. maijā

229

Saņemiet DPD Pickup punktā

22. maijā

299

Circle K stacijā

22. maijā

299

Piegādāsim uz mājām

22. maijā

399

Saņemiet Omniva pakomātā

23. maijā

199

Uzmanību! Piegādes nosacījumi ir provizoriski, jo noteikumi tiek atjaunināti atkarībā no faktiskā pasūtījuma veikšanas laika un apmaksas. Galīgais piegādes termiņš tiek norādīts, kad 220.lv apstiprina pasūtījumu.

Daugavpilī, veikalā (Cietokšņa iela 60 (T/C "Ditton Nams"))

22. maijā

000

Liepājā, veikalā (Siena iela 4 (blakus Pētertirgum))

22. maijā

000

Latvijas Pasts nodaļā

22. maijā

129

Latvijas Pasts pakomātā

22. maijā

169

Smartpost terminālī

22. maijā

229

Saņemiet DPD Pickup punktā

22. maijā

299

Circle K stacijā

22. maijā

299

Piegādāsim uz mājām

22. maijā

499

Saņemiet Omniva pakomātā

23. maijā

199

Uzmanību! Piegādes nosacījumi ir provizoriski, jo noteikumi tiek atjaunināti atkarībā no faktiskā pasūtījuma veikšanas laika un apmaksas. Galīgais piegādes termiņš tiek norādīts, kad 220.lv apstiprina pasūtījumu.

Pārdevējs: Minced 4.6
  • 89% pircēju ieteiktu šo pārdevēju.

Preces apraksts: Bread Book: Ideas and Innovations from the Future of Grain, Flour, and Fermentation, A Cookbook

The cofounder of Tartine bakery and bistro shares his knowledge of the craft and science of bread making with sixteen formulas for naturally leavened doughs—including baguettes, flatbread, rolls, tortillas, gluten-free loaves, and fermented pasta doughs that use discarded sourdough starter. Illustrations.
The cofounder of Tartine bakery and bistro shares his knowledge of the craft and science of bread making with sixteen formulas for naturally leavened doughs--including baguettes, flatbread, rolls, tortillas, gluten-free loaves, and fermented pasta doughsthat use discarded sourdough starter.
Visionary baker Chad Robertson unveils what’s next in bread, drawing on a decade of innovation in grain farming, flour milling, and fermentation with all-new ground-breaking formulas and techniques for making his most nutrient-rich and sublime loaves, rolls, and more—plus recipes for nourishing meals that showcase them.“The most rewarding thing about making bread is that the process of learning never ends. Every day is a new study . . . the possibilities are infinite.”—from the IntroductionMore than a decade ago, Chad Robertson’s country levain recipe taught a generation of bread bakers to replicate the creamy crumb, crackly crust, and unparalleled flavor of his world-famous Tartine bread. His was the recipe that launched hundreds of thousands of sourdough starters and attracted a stream of understudies to Tartine from across the globe. Now, in Bread Book, Robertson and Tartine’s director of bread, Jennifer Latham, explain how high-quality, sustainable, locally sourced grain and flours respond to hydration and fermentation to make great bread even better. Experienced bakers and novices will find Robertson’s and Latham’s primers on grain, flour, sourdough starter, leaven, discard starter, and factoring dough formulas refreshingly easy to understand and use. With sixteen brilliant formulas for naturally leavened doughs—including country bread (now reengineered), rustic baguettes, flatbreads, rolls, pizza, and vegan and gluten-free loaves, plus tortillas, crackers, and fermented pasta made with discarded sourdough starter—Bread Book is the wild-yeast baker ’s flight plan for a voyage into the future of exceptional bread.

Kopīgā informācija par: Bread Book: Ideas and Innovations from the Future of Grain, Flour, and Fermentation, A Cookbook

Preces ID: 16490772
Kategorija: Pavārgrāmatas
Preču iepakojumu skaits: 1 gab.
Iepakojuma izmēri un svars (1): 0,3 x 0,3 x 0,1 m, 0,2 kg
Izdevniecība: Random House USA Inc
Izdošanas valoda: Nav norādīts
Grāmatas vāku tips: Nav norādīts
Formāts: Tradicionālā grāmata
Tips: Nav norādīts
Grāmatas fragments: Ne
Autors: Chad Robertson, Jennifer Latham
Lapaspušu skaits: 304
Izdošanas gads: 2021

Produktu attēliem ir ilustratīva nozīme un tie ir kā piemēri. Produkta aprakstā esošie video ir paredzēti tikai informatīviem nolūkiem, tāpēc tajos iekļautā informācija var atšķirties no paša produkta. Krāsas, piezīmes, parametri, izmēri, izmēri, funkcijas, un/vai jebkuras citas oriģinālo izstrādājumu īpašības var atšķirties no to faktiskā izskata, tāpēc, lūdzu, skatiet produkta specifikācijās norādīto produkta aprakstu.

Vērtējumi un atsauksmes (0)

Bread Book: Ideas and Innovations from the Future of Grain, Flour, and Fermentation, A Cookbook
Esiet pirmais, kurš atstāj atsauksmi!
Šo preci var novērtēt tikai tie pircēji, kas to ir iegādājušies un reģistrējušies 220.lv.
Novērtēt preci

Jautājumi un atbildes (0)

Jautājiet citiem pircējiem par šo produktu!
Uzdot jautājumu
Jūsu jautājums ir veiksmīgi nosūtīts. Atbilde uz šo jautājumu tiks sniegta 3 darba dienu laikā
Jautājumam jāsatur vismaz 10 rakstzīmes