Skaistuma nedēļas! No smaržām līdz elektronikai, apģērbam un vēl vairāk! Līdz -40%*! 
1

Curing & Smoking: River Cottage Handbook No.13

Specifikācijas:
Autors: Steven Lamb
Lapaspušu skaits: 256
Izdošanas gads: 2014
Preces ID: 16445082
Tikai lietotnē! Saņem līdz 4x vairāk 220.lv naudā!* 0€ piegāde virs 20€ ārpus Rīgas
2417
Pārdevējs: Krisostomus Latvija 4.9
Citu pārdevēju piedāvājumi (1):
3340
Uz grozu
Jūsu pilsēta

Rīgā, veikalā (Krasta iela 52)

16. jūlijā

000

SmartPosti terminālī

16. jūlijā

000

Saņemiet Omniva pakomātā

16. jūlijā

000

Unisend pakomātā

16. jūlijā

000

Piegādāsim uz mājām

16. jūlijā

399

Uzmanību! Piegādes nosacījumi ir provizoriski, jo noteikumi tiek atjaunināti atkarībā no faktiskā pasūtījuma veikšanas laika un apmaksas. Galīgais piegādes termiņš tiek norādīts, kad 220.lv apstiprina pasūtījumu.

SmartPosti terminālī

16. jūlijā

000

Saņemiet Omniva pakomātā

16. jūlijā

000

Unisend pakomātā

16. jūlijā

000

Piegādāsim uz mājām

16. jūlijā

499

Uzmanību! Piegādes nosacījumi ir provizoriski, jo noteikumi tiek atjaunināti atkarībā no faktiskā pasūtījuma veikšanas laika un apmaksas. Galīgais piegādes termiņš tiek norādīts, kad 220.lv apstiprina pasūtījumu.

Citu pārdevēju piedāvājumi
EasyShop
3340
Pārdevējs: Krisostomus Latvija 4.9
  • 98% pircēju ieteiktu šo pārdevēju.

Arī citi interesējās

Preces apraksts: Curing & Smoking: River Cottage Handbook No.13

Fortnum & Mason Food & Drink Awards 2015 | Highly Commended Curing and smoking your own food is a bit of a lost art in Britain these days. While our European neighbours have continued to use these methods on their meat, fish and cheese for centuries, we seem to have lost the habit. But with the right guidance, anyone can preserve fresh produce, whether living on a country farm or in an urban flat it doesn't have to take up a huge amount of space. The River Cottage ethos is all about knowing the whole story behind what you put on the table; and as Steven Lamb explains in this thorough, accessible guide, it's easy to take good-quality ingredients and turn them into something sensational. Curing & Smoking begins with a detailed breakdown of any kit you might need (from sharp knives to sausage stuffers, for the gadget-loving cook) and an explanation of the preservation process this includes a section showing which products and cuts are most suitable for different methods of curing and smoking. The second part of the book is organised by preservation method, with an introduction to each one, and comprehensive guidance on how to do it. And for each method, there are, of course, many delicious recipes! These include chorizo Scotch eggs, salt beef, hot smoked mackerel, home-made gravadlax and your own dry-cured streaky bacon sizzling in the breakfast frying-pan. With an introduction by Hugh Fearnley-Whittingstall and full-colour photographs as well as illustrations, this book is the go-to guide for anyone who wants to smoke, brine or air-dry their way to a happier kitchen. There is also a directory that tells you where to purchase the best-quality equipment from for all your smoking and curing needs at home.

Kopīgā informācija par: Curing & Smoking: River Cottage Handbook No.13

Preces ID: 16445082
Kategorija: Pavārgrāmatas
Preču iepakojumu skaits: 1 gab.
Iepakojuma izmēri un svars (1): 0,3 x 0,3 x 0,1 m, 0,2 kg
Izdevniecība: Bloomsbury Publishing PLC
Izdošanas valoda: Nav norādīts
Grāmatas vāku tips: Nav norādīts
Formāts: Tradicionālā grāmata
Tips: Nav norādīts
Grāmatas fragments:
Autors: Steven Lamb
Lapaspušu skaits: 256
Izdošanas gads: 2014

Produktu attēliem ir ilustratīva nozīme un tie ir kā piemēri. Produkta aprakstā esošie video ir paredzēti tikai informatīviem nolūkiem, tāpēc tajos iekļautā informācija var atšķirties no paša produkta. Krāsas, piezīmes, parametri, izmēri, izmēri, funkcijas, un/vai jebkuras citas oriģinālo izstrādājumu īpašības var atšķirties no to faktiskā izskata, tāpēc, lūdzu, skatiet produkta specifikācijās norādīto produkta aprakstu.

Partneru piedāvājumi
Reklāma

Vērtējumi un atsauksmes (0)

Curing & Smoking: River Cottage Handbook No.13
Esiet pirmais, kurš atstāj atsauksmi!
Šo preci var novērtēt tikai tie pircēji, kas to ir iegādājušies un reģistrējušies 220.lv.
Novērtēt preci

Jautājumi un atbildes (0)

Jautājiet citiem pircējiem par šo produktu!
Uzdot jautājumu
Jūsu jautājums ir veiksmīgi nosūtīts. Atbilde uz šo jautājumu tiks sniegta 3 darba dienu laikā
Jautājumam jāsatur vismaz 10 rakstzīmes

Rekomendējam kopā ar: Curing & Smoking: River Cottage Handbook No.13

Citu pārdevēju piedāvājumi (1)

*Uz konkrētā pārdevēja piedāvājumiem attiecas tikai šī konkrētā preču pārdevēja nosacījumi, un visa tajos ietvertā informācija (ieskaitot cenas) ir šī konkrētā pārdevēja atbildība.

Pārdevējs: EasyShop 4.5
(1185 pircēja vērtējums)
0 €

Rīgā, veikalā (Krasta iela 52)

10. jūlijā

000
Iespējamie piegādes veidi
3340

Labākais no Krisostomus Latvija