1

How To Make Sourdough: 45 Recipes for Great-Tasting Sourdough Breads That are Good for You, Too.

Specifikācijas:
Autors: Emmanuel Hadjiandreou
Lapaspušu skaits: 160
Izdošanas gads: 2016
Preces ID: 18775797
Tikai lietotnē! Saņem līdz 4x vairāk 220.lv naudā!* 0€ piegāde virs 20€ ārpus Rīgas
2234
Pārdevējs: Krisostomus Latvija 4.9
Uz grozu
Jūsu pilsēta

Rīgā, veikalā (Krasta iela 52)

8. jūlijā

000

SmartPosti terminālī

8. jūlijā

000

Saņemiet Omniva pakomātā

8. jūlijā

000

Unisend pakomātā

8. jūlijā

000

Piegādāsim uz mājām

8. jūlijā

399

Uzmanību! Piegādes nosacījumi ir provizoriski, jo noteikumi tiek atjaunināti atkarībā no faktiskā pasūtījuma veikšanas laika un apmaksas. Galīgais piegādes termiņš tiek norādīts, kad 220.lv apstiprina pasūtījumu.

SmartPosti terminālī

8. jūlijā

000

Saņemiet Omniva pakomātā

8. jūlijā

000

Unisend pakomātā

8. jūlijā

000

Piegādāsim uz mājām

8. jūlijā

499

Uzmanību! Piegādes nosacījumi ir provizoriski, jo noteikumi tiek atjaunināti atkarībā no faktiskā pasūtījuma veikšanas laika un apmaksas. Galīgais piegādes termiņš tiek norādīts, kad 220.lv apstiprina pasūtījumu.

Pārdevējs: Krisostomus Latvija 4.9
  • 98% pircēju ieteiktu šo pārdevēju.

Arī citi interesējās

Preces apraksts: How To Make Sourdough: 45 Recipes for Great-Tasting Sourdough Breads That are Good for You, Too.

The definitive book showcasing the variety of sourdough breads and pastries, from the author of the award-winning 'How to Make Bread'. Many people are turning their backs on mass-produced, homogenized and bland bread in favour of something natural and nourishing. And what can be more natural than the way bread used to be made - with flour, water and care. Once you've mastered the sourdough 'starter' - the vigorous little mixture of flour and water that helps leaven the bread and develop flavour - you just need to mix a small amount of it with your other ingredients and you're well on your way to a great-tasting fresh loaf. Top up the starter and you can keep it going for as long as you want. It's no surprise than when people take in the wonderful aroma of their first homemade sourdough loaf, before breaking the firm, springy crust and savouring the delicious, light and flavoursome inside that they never look back. You'll be amazed not only by the flavour and variety of wonderful Sourdough recipes on offer in this book, but by their simplicity. There is a comprehensive step-by-step guide to making the dough, kneading the dough, and shaping, preparing and baking a basic sourdough loaf. From there, you'll discover exciting breads made with some of the hugely popular ancient grains, including kamut, spelt, einkorn and enner. If you like a rich, dark bread, then you'll be at home in the Rye chapter, with delicious recipes, such as New-York-style rye sourdough or Pumpernickel sourdoughs. Try the Sweet & Savoury Sourdoughs in the Flavoured Sourdoughs section, including classic combinations such as Tomato & Olive, but also more unusual but equally delicious recipes such as Halloumi & Mint. If you have a sweeter tooth, you'll be delighted by the Apple or Date & Walnut. Discover the dedicated Gluten-free chapter, with the Chickpea Potato Focaccia, Sourdough Potato Pancakes and Teff & Apricot Sourdough. Explore the diverse and divine creations in Snacks & Treats, such as Sourdough Bagels, Sourdough Pretzels and Sourdough Brioche. Finally, a chapter on Speciality Sourdoughs will teach you how to make the perfect Sourdough Baguette and Ciabatta, as well as festive favourites, such as Panettone.

Kopīgā informācija par: How To Make Sourdough: 45 Recipes for Great-Tasting Sourdough Breads That are Good for You, Too.

Preces ID: 18775797
Kategorija: Pavārgrāmatas
Preču iepakojumu skaits: 1 gab.
Iepakojuma izmēri un svars (1): 0,02 x 0,22 x 0,25 m, 0,96 kg
Izdevniecība: Ryland, Peters Small Ltd
Izdošanas valoda: Angļu
Grāmatas vāku tips: Nav norādīts
Formāts: Tradicionālā grāmata
Tips: Nav norādīts
Grāmatas fragments:
Autors: Emmanuel Hadjiandreou
Lapaspušu skaits: 160
Izdošanas gads: 2016

Produktu attēliem ir ilustratīva nozīme un tie ir kā piemēri. Produkta aprakstā esošie video ir paredzēti tikai informatīviem nolūkiem, tāpēc tajos iekļautā informācija var atšķirties no paša produkta. Krāsas, piezīmes, parametri, izmēri, izmēri, funkcijas, un/vai jebkuras citas oriģinālo izstrādājumu īpašības var atšķirties no to faktiskā izskata, tāpēc, lūdzu, skatiet produkta specifikācijās norādīto produkta aprakstu.

Partneru piedāvājumi
Reklāma

Vērtējumi un atsauksmes (0)

How To Make Sourdough: 45 Recipes for Great-Tasting Sourdough Breads That are Good for You, Too.
Esiet pirmais, kurš atstāj atsauksmi!
Šo preci var novērtēt tikai tie pircēji, kas to ir iegādājušies un reģistrējušies 220.lv.
Novērtēt preci

Jautājumi un atbildes (0)

Jautājiet citiem pircējiem par šo produktu!
Uzdot jautājumu
Jūsu jautājums ir veiksmīgi nosūtīts. Atbilde uz šo jautājumu tiks sniegta 3 darba dienu laikā
Jautājumam jāsatur vismaz 10 rakstzīmes

Rekomendējam kopā ar: How To Make Sourdough: 45 Recipes for Great-Tasting Sourdough Breads That are Good for You, Too.


Labākais no Krisostomus Latvija