Mastering the Art of Soviet Cooking

Specifikācijas:
Autors: Anya von Bremzen
Lapaspušu skaits: 448
Izdošanas gads: 2014
Preces ID: 20542382
Saņemiet atpakaļ 100% 220.lv naudā!
1816
Pārdevējs: Krisostomus Latvija 4.9
Uz grozu
Jūsu pilsēta

Rīgā, veikalā (Krasta iela 52)

28. maijā

000

Rīgā, veikalā (Latgales iela 257 (T/C "AKROPOLE Rīga"))

28. maijā

000

Latvijas Pasts nodaļā

28. maijā

129

Latvijas Pasts pakomātā

28. maijā

169

Smartpost terminālī

28. maijā

229

Saņemiet DPD Pickup punktā

28. maijā

299

Circle K stacijā

28. maijā

299

Piegādāsim uz mājām

28. maijā

399

Saņemiet Omniva pakomātā

29. maijā

199

Uzmanību! Piegādes nosacījumi ir provizoriski, jo noteikumi tiek atjaunināti atkarībā no faktiskā pasūtījuma veikšanas laika un apmaksas. Galīgais piegādes termiņš tiek norādīts, kad 220.lv apstiprina pasūtījumu.

Daugavpilī, veikalā (Cietokšņa iela 60 (T/C "Ditton Nams"))

28. maijā

000

Liepājā, veikalā (Siena iela 4 (blakus Pētertirgum))

28. maijā

000

Latvijas Pasts nodaļā

28. maijā

129

Latvijas Pasts pakomātā

28. maijā

169

Smartpost terminālī

28. maijā

229

Saņemiet DPD Pickup punktā

28. maijā

299

Circle K stacijā

28. maijā

299

Piegādāsim uz mājām

28. maijā

499

Saņemiet Omniva pakomātā

29. maijā

199

Uzmanību! Piegādes nosacījumi ir provizoriski, jo noteikumi tiek atjaunināti atkarībā no faktiskā pasūtījuma veikšanas laika un apmaksas. Galīgais piegādes termiņš tiek norādīts, kad 220.lv apstiprina pasūtījumu.

Pārdevējs: Krisostomus Latvija 4.9
  • 99% pircēju ieteiktu šo pārdevēju.

Preces apraksts: Mastering the Art of Soviet Cooking

Born in a surreal Moscow communal apartment where eighteen families shared one kitchen, Anya von Bremzen grew up singing odes to Lenin, black-marketeering Juicy Fruit gum at school, and longing for a taste of the mythical West. It was a life by turns absurd, drab, naively joyous, melancholy and, finally, intolerable. In 1974, when Anya was ten, she and her mother fled to the USA, with no winter coats and no right of return. These days, Anya is the doyenne of high-end food writing. And yet, the flavour of Soviet kolbasa, like Proust's madeleine, transports her back to that vanished Atlantis known as the USSR . In this sweeping, tragicomic memoir, Anya recreates seven decades of the Soviet experience through cooking and food, and reconstructs a moving family history spanning three generations. Her narrative is embedded in a larger historical epic: Lenin's bloody grain requisitioning, World War II starvation, Stalin's table manners, Khrushchev's kitchen debates, Gorbachev's disastrous anti-alcohol policies and the ultimate collapse of the USSR. And all of this is bound together by Anya's sardonic wit, passionate nostalgia and piercing observations. Mastering the Art of Soviet Cooking is a book that stirs the soul as well as the senses.

Kopīgā informācija par: Mastering the Art of Soviet Cooking

Preces ID: 20542382
Kategorija: Pavārgrāmatas
Preču iepakojumu skaits: 1 gab.
Iepakojuma izmēri un svars (1): 0,03 x 0,13 x 0,2 m, 0,3 kg
Izdevniecība: Transworld Publishers Ltd
Izdošanas valoda: Angļu
Grāmatas vāku tips: Mīkstie
Formāts: Tradicionālā grāmata
Tips: Par pārtiku un uzturu
Grāmatas fragments: Ne
Autors: Anya von Bremzen
Lapaspušu skaits: 448
Izdošanas gads: 2014

Produktu attēliem ir ilustratīva nozīme un tie ir kā piemēri. Produkta aprakstā esošie video ir paredzēti tikai informatīviem nolūkiem, tāpēc tajos iekļautā informācija var atšķirties no paša produkta. Krāsas, piezīmes, parametri, izmēri, izmēri, funkcijas, un/vai jebkuras citas oriģinālo izstrādājumu īpašības var atšķirties no to faktiskā izskata, tāpēc, lūdzu, skatiet produkta specifikācijās norādīto produkta aprakstu.

Vērtējumi un atsauksmes (0)

Mastering the Art of Soviet Cooking
Esiet pirmais, kurš atstāj atsauksmi!
Šo preci var novērtēt tikai tie pircēji, kas to ir iegādājušies un reģistrējušies 220.lv.
Novērtēt preci

Jautājumi un atbildes (0)

Jautājiet citiem pircējiem par šo produktu!
Uzdot jautājumu
Jūsu jautājums ir veiksmīgi nosūtīts. Atbilde uz šo jautājumu tiks sniegta 3 darba dienu laikā
Jautājumam jāsatur vismaz 10 rakstzīmes