Our Fermented Lives: How Fermented Foods Have Shaped Cultures & Communities: How Fermented Foods Have Shaped Cultures & Communities

Specifikācijas:
Autors: Julia Skinner
Lapaspušu skaits: 384
Izdošanas gads: 2022
Preces ID: 19447342
5799
Pārdevējs: KATARATA 4.6
Uz grozu
759 / mēn.

3 1933
Bez pārmaksas
Jūsu pilsēta

Rīgā, veikalā (Krasta iela 52)

28. maijā

000

Rīgā, veikalā (Latgales iela 257 (T/C "AKROPOLE Rīga"))

28. maijā

000

Latvijas Pasts nodaļā

28. maijā

129

Latvijas Pasts pakomātā

28. maijā

169

Smartpost terminālī

28. maijā

229

Saņemiet DPD Pickup punktā

28. maijā

299

Circle K stacijā

28. maijā

299

Piegādāsim uz mājām

28. maijā

399

Saņemiet Omniva pakomātā

29. maijā

199

Uzmanību! Piegādes nosacījumi ir provizoriski, jo noteikumi tiek atjaunināti atkarībā no faktiskā pasūtījuma veikšanas laika un apmaksas. Galīgais piegādes termiņš tiek norādīts, kad 220.lv apstiprina pasūtījumu.

Daugavpilī, veikalā (Cietokšņa iela 60 (T/C "Ditton Nams"))

28. maijā

000

Liepājā, veikalā (Siena iela 4 (blakus Pētertirgum))

28. maijā

000

Latvijas Pasts nodaļā

28. maijā

129

Latvijas Pasts pakomātā

28. maijā

169

Smartpost terminālī

28. maijā

229

Saņemiet DPD Pickup punktā

28. maijā

299

Circle K stacijā

28. maijā

299

Piegādāsim uz mājām

28. maijā

499

Saņemiet Omniva pakomātā

29. maijā

199

Uzmanību! Piegādes nosacījumi ir provizoriski, jo noteikumi tiek atjaunināti atkarībā no faktiskā pasūtījuma veikšanas laika un apmaksas. Galīgais piegādes termiņš tiek norādīts, kad 220.lv apstiprina pasūtījumu.

Pārdevējs: KATARATA 4.6
  • 89% pircēju ieteiktu šo pārdevēju.

Preces apraksts: Our Fermented Lives: How Fermented Foods Have Shaped Cultures & Communities: How Fermented Foods Have Shaped Cultures & Communities

From craft beers and sourdough bread to kimchi, coffee, tea, and cheese, fermentation is a popular topic in both food and health circles. In Our Fermented Lives, food historian and fermenting expert Julia Skinner explores the fascinating roots of a wide range of fermented foods in cultures around the world, with a focus on the many intersections fermented foods have with human history and culture, from the evolution of the microbiome to food preservation techniques, distinctive flavor profiles around the globe, and the building of community. Fans of fermentation, chefs, and anyone fascinated with the origins of various foods will enjoy this engaging popular history, which is accompanied by 42 recipes adapted from historic sources, including sauerkraut, corn beer, uji (fermented grain porridge), pickles and relishes, vinegars, ketchup, soy sauce, Tepache (fermented pineapple drink), vinegars, beet kvass, and more.

Kopīgā informācija par: Our Fermented Lives: How Fermented Foods Have Shaped Cultures & Communities: How Fermented Foods Have Shaped Cultures & Communities

Preces ID: 19447342
Kategorija: Pavārgrāmatas
Preču iepakojumu skaits: 1 gab.
Iepakojuma izmēri un svars (1): 0,03 x 0,15 x 0,23 m, 0,3 kg
Izdevniecība: Storey Publishing LLC
Izdošanas valoda: Angļu
Grāmatas vāku tips: Nav norādīts
Formāts: Tradicionālā grāmata
Tips: Nav norādīts
Grāmatas fragments: Ne
Autors: Julia Skinner
Lapaspušu skaits: 384
Izdošanas gads: 2022

Produktu attēliem ir ilustratīva nozīme un tie ir kā piemēri. Produkta aprakstā esošie video ir paredzēti tikai informatīviem nolūkiem, tāpēc tajos iekļautā informācija var atšķirties no paša produkta. Krāsas, piezīmes, parametri, izmēri, izmēri, funkcijas, un/vai jebkuras citas oriģinālo izstrādājumu īpašības var atšķirties no to faktiskā izskata, tāpēc, lūdzu, skatiet produkta specifikācijās norādīto produkta aprakstu.

Vērtējumi un atsauksmes (0)

Our Fermented Lives: How Fermented Foods Have Shaped Cultures & Communities: How Fermented Foods Have Shaped Cultures & Communities
Esiet pirmais, kurš atstāj atsauksmi!
Šo preci var novērtēt tikai tie pircēji, kas to ir iegādājušies un reģistrējušies 220.lv.
Novērtēt preci

Jautājumi un atbildes (0)

Jautājiet citiem pircējiem par šo produktu!
Uzdot jautājumu
Jūsu jautājums ir veiksmīgi nosūtīts. Atbilde uz šo jautājumu tiks sniegta 3 darba dienu laikā
Jautājumam jāsatur vismaz 10 rakstzīmes