Pannas
(8)
Filtrēt
Pircēji novērtēja: 4.9/5
3 206 vērtējumi. Apskatīt visu

PENTOLE AGNELLI pannas

0 €
786 / mēn.   5999
Uz grozu

Panna Pentole Agnelli, 28 cm

Tips: Pannas
Diametrs: 28 cm
Materiāls: Nerūsējošais tērauds
0 €
733 / mēn.   5599
Uz grozu

Vāks Pentole Agnelli, 20 cm

Tips: Pannu vāki
Diametrs: 20 cm
Materiāls: Nerūsējošais tērauds
0 €
926 / mēn.   8990
Uz grozu

Panna Pentole Agnelli, 28 cm

Tips: Pannas
Diametrs: 28 cm
Materiāls: Nerūsējošais tērauds
0 €
714 / mēn.   17490
Uz grozu

Sautējamā panna Pentole Agnelli, 32 cm

Tips: Pannas
Diametrs: 32 cm
Materiāls: Nerūsējošais tērauds
  4990
Uz grozu

Panna Pentole Agnelli, 32 cm

Tips: Pannas
Diametrs: 32 cm
Materiāls: Alumīnijs, Nerūsējošais tērauds
0 €
  3990
Uz grozu

Panna Pentole Agnelli, 24 cm

Tips: Pannas
Diametrs: 24 cm
Materiāls: Nerūsējošais tērauds
0 €
  4990
Uz grozu

Panna Pentole Agnelli, 28 cm

Tips: Pannas
Diametrs: 28 cm
Materiāls: Nerūsējošais tērauds
0 €
  3990
Uz grozu

Panna Pentole Agnelli, 28 cm

Tips: Pannas
Diametrs: 28 cm
Materiāls: Nerūsējošais tērauds
Čuguna pannas sagatavošana lietošanai Ja izvēlējāties iegādāties sev čuguna pannu, Jūs var apsveikt ar ilgtspējīgu ieguldījumu! Panna no šī materiāla var nokalpot gadu desmitiem - bez pārspīlējuma. Un ar to priekšrocības nebeidzas. Lietpratēji atzīst, ka čugunā gatavots ēdiens ir aromātiskāks un smeķīgāks. Arī gatavošana sagādās prieku, Lasīt tālāk
Kā atsvaidzināt pannu? Noderīgi padomi Katrā virtuvē panna ir neaizstājams ēdiena gatavošanas rīks, kurā mēs gatavojam visu, sākot no omletēm līdz gardām pankūkām. Tomēr pat vislabākās kvalitātes pannām laika gaitā parādās lietošanas pazīmes. Cepts ēdiens, noturīgi traipi un galu galā rūsa ne tikai izskatās un smaržo nepatīkami, bet arī Lasīt tālāk