Cheese & Dairy: River Cottage Handbook No.16

Specifikācijas:
Autors: Steven Lamb
Lapaspušu skaits: 224
Izdošanas gads: 2018
Preces ID: 16267749
2005
Pārdevējs: Krisostomus Latvija 4.9
Uz grozu
Jūsu pilsēta

Rīgā, veikalā (Krasta iela 52)

1. jūnijā

000

Rīgā, veikalā (Latgales iela 257 (T/C "AKROPOLE Rīga"))

1. jūnijā

000

Latvijas Pasts nodaļā

3. jūnijā

129

Latvijas Pasts pakomātā

3. jūnijā

169

Smartpost terminālī

3. jūnijā

229

Saņemiet DPD Pickup punktā

3. jūnijā

299

Circle K stacijā

3. jūnijā

299

Piegādāsim uz mājām

3. jūnijā

399

Saņemiet Omniva pakomātā

4. jūnijā

199

Uzmanību! Piegādes nosacījumi ir provizoriski, jo noteikumi tiek atjaunināti atkarībā no faktiskā pasūtījuma veikšanas laika un apmaksas. Galīgais piegādes termiņš tiek norādīts, kad 220.lv apstiprina pasūtījumu.

Daugavpilī, veikalā (Cietokšņa iela 60 (T/C "Ditton Nams"))

1. jūnijā

000

Liepājā, veikalā (Siena iela 4 (blakus Pētertirgum))

1. jūnijā

000

Latvijas Pasts nodaļā

3. jūnijā

129

Latvijas Pasts pakomātā

3. jūnijā

169

Smartpost terminālī

3. jūnijā

229

Saņemiet DPD Pickup punktā

3. jūnijā

299

Circle K stacijā

3. jūnijā

299

Piegādāsim uz mājām

3. jūnijā

499

Saņemiet Omniva pakomātā

4. jūnijā

199

Uzmanību! Piegādes nosacījumi ir provizoriski, jo noteikumi tiek atjaunināti atkarībā no faktiskā pasūtījuma veikšanas laika un apmaksas. Galīgais piegādes termiņš tiek norādīts, kad 220.lv apstiprina pasūtījumu.

Pārdevējs: Krisostomus Latvija 4.9
  • 99% pircēju ieteiktu šo pārdevēju.

Preces apraksts: Cheese & Dairy: River Cottage Handbook No.16

Nothing beats a really good cheese. These days you can buy great dairy products locally, made using high-quality ingredients and with a unique flavour of their own. The next step is to try your hand at making yoghurt, labneh, mozzarella and even delicious matured cheeses yourself. The River Cottage ethos is all about knowing the whole story behind what you put on the table; and as Steven Lamb explains in this thorough, accessible guide, the key ingredient is milk. He shows you exactly what to do to take it from its liquid form to a wide range of dairy products, from clotted cream to a washed-rind cheese. There are also plenty of gorgeous recipes that make the most of cheese and other dairy goods - as you'd hope, they involve such pleasures as dunking carbs into a pot of melty cheese; biting down on a delicate cheese wafer; or whipping up the best ever cheesecake. With an introduction by Hugh Fearnley-Whittingstall and plenty of helpful photographs, this book is the indispensable guide to crafting and enjoying cheese and other dairy products.

Kopīgā informācija par: Cheese & Dairy: River Cottage Handbook No.16

Preces ID: 16267749
Kategorija: Pavārgrāmatas
Preču iepakojumu skaits: 1 gab.
Iepakojuma izmēri un svars (1): 0,3 x 0,3 x 0,1 m, 0,2 kg
Izdevniecība: Bloomsbury Publishing PLC
Izdošanas valoda: Angļu
Grāmatas vāku tips: Nav norādīts
Formāts: Tradicionālā grāmata
Tips: Uzkodas
Grāmatas fragments: Ne
Autors: Steven Lamb
Lapaspušu skaits: 224
Izdošanas gads: 2018

Produktu attēliem ir ilustratīva nozīme un tie ir kā piemēri. Produkta aprakstā esošie video ir paredzēti tikai informatīviem nolūkiem, tāpēc tajos iekļautā informācija var atšķirties no paša produkta. Krāsas, piezīmes, parametri, izmēri, izmēri, funkcijas, un/vai jebkuras citas oriģinālo izstrādājumu īpašības var atšķirties no to faktiskā izskata, tāpēc, lūdzu, skatiet produkta specifikācijās norādīto produkta aprakstu.

Vērtējumi un atsauksmes (0)

Cheese & Dairy: River Cottage Handbook No.16
Esiet pirmais, kurš atstāj atsauksmi!
Šo preci var novērtēt tikai tie pircēji, kas to ir iegādājušies un reģistrējušies 220.lv.
Novērtēt preci

Jautājumi un atbildes (0)

Jautājiet citiem pircējiem par šo produktu!
Uzdot jautājumu
Jūsu jautājums ir veiksmīgi nosūtīts. Atbilde uz šo jautājumu tiks sniegta 3 darba dienu laikā
Jautājumam jāsatur vismaz 10 rakstzīmes