How to Make Coffee: The science behind the bean

Specifikācijas:
Autors: Lani Kingston
Lapaspušu skaits: 160
Izdošanas gads: 2017
Preces ID: 16461807
1413
Pārdevējs: Krisostomus Latvija 4.9
Uz grozu
Jūsu pilsēta

Rīgā, veikalā (Krasta iela 52)

31. maijā

000

Rīgā, veikalā (Latgales iela 257 (T/C "AKROPOLE Rīga"))

31. maijā

000

Latvijas Pasts nodaļā

31. maijā

129

Latvijas Pasts pakomātā

31. maijā

169

Smartpost terminālī

31. maijā

229

Saņemiet DPD Pickup punktā

31. maijā

299

Circle K stacijā

31. maijā

299

Piegādāsim uz mājām

31. maijā

399

Saņemiet Omniva pakomātā

3. jūnijā

199

Uzmanību! Piegādes nosacījumi ir provizoriski, jo noteikumi tiek atjaunināti atkarībā no faktiskā pasūtījuma veikšanas laika un apmaksas. Galīgais piegādes termiņš tiek norādīts, kad 220.lv apstiprina pasūtījumu.

Daugavpilī, veikalā (Cietokšņa iela 60 (T/C "Ditton Nams"))

31. maijā

000

Liepājā, veikalā (Siena iela 4 (blakus Pētertirgum))

31. maijā

000

Latvijas Pasts nodaļā

31. maijā

129

Latvijas Pasts pakomātā

31. maijā

169

Smartpost terminālī

31. maijā

229

Saņemiet DPD Pickup punktā

31. maijā

299

Circle K stacijā

31. maijā

299

Piegādāsim uz mājām

31. maijā

499

Saņemiet Omniva pakomātā

3. jūnijā

199

Uzmanību! Piegādes nosacījumi ir provizoriski, jo noteikumi tiek atjaunināti atkarībā no faktiskā pasūtījuma veikšanas laika un apmaksas. Galīgais piegādes termiņš tiek norādīts, kad 220.lv apstiprina pasūtījumu.

Pārdevējs: Krisostomus Latvija 4.9
  • 99% pircēju ieteiktu šo pārdevēju.

Preces apraksts: How to Make Coffee: The science behind the bean

How to Make Coffee explores the scientific principles behind the art of coffee making, along with step-by-step instructions of all the major methods, and which beans, roast, and grind are best for them. This book also covers topics such as: The history of the bean Chemical composition Caffeine and decaf Milk Roasting and grinding Machines and gadgets . . . and many more Caffeine is the most widely consumed mind-altering molecule in the world; we cannot get enough of it. How is it that coffee has such a hold? Its all in the chemistry; the molecular structure of caffeine and the flavour-making phenols and fats that can be lured out from the bean by roasting, grinding and brewing. Making good coffee depends on understanding the science: why water has to be at a certain temperature, how roast affects taste, and what happens when you add cream. This book lays out the scientificprinciples for the coffee-loving non-scientist; stick to these and you will never drink an ordinary cup of joe again.

Kopīgā informācija par: How to Make Coffee: The science behind the bean

Preces ID: 16461807
Kategorija: Pavārgrāmatas
Preču iepakojumu skaits: 1 gab.
Iepakojuma izmēri un svars (1): 0,03 x 0,13 x 0,18 m, 0,3 kg
Izdevniecība: The Ivy Press
Izdošanas valoda: Nav norādīts
Grāmatas vāku tips: Nav norādīts
Formāts: Tradicionālā grāmata
Tips: Nav norādīts
Grāmatas fragments: Ne
Autors: Lani Kingston
Lapaspušu skaits: 160
Izdošanas gads: 2017

Produktu attēliem ir ilustratīva nozīme un tie ir kā piemēri. Produkta aprakstā esošie video ir paredzēti tikai informatīviem nolūkiem, tāpēc tajos iekļautā informācija var atšķirties no paša produkta. Krāsas, piezīmes, parametri, izmēri, izmēri, funkcijas, un/vai jebkuras citas oriģinālo izstrādājumu īpašības var atšķirties no to faktiskā izskata, tāpēc, lūdzu, skatiet produkta specifikācijās norādīto produkta aprakstu.

Vērtējumi un atsauksmes (0)

How to Make Coffee: The science behind the bean
Esiet pirmais, kurš atstāj atsauksmi!
Šo preci var novērtēt tikai tie pircēji, kas to ir iegādājušies un reģistrējušies 220.lv.
Novērtēt preci

Jautājumi un atbildes (0)

Jautājiet citiem pircējiem par šo produktu!
Uzdot jautājumu
Jūsu jautājums ir veiksmīgi nosūtīts. Atbilde uz šo jautājumu tiks sniegta 3 darba dienu laikā
Jautājumam jāsatur vismaz 10 rakstzīmes