1

Mastering Bread: The Art and Practice of Handmade Sourdough, Yeast Bread, and Pastry

Specifikācijas:
Autors: Marc Vetri, Claire Kopp McWilliams
Lapaspušu skaits: 272
Izdošanas gads: 2020
Preces ID: 20873497
0 € piegāde virs 20 €
3196
Pārdevējs: Krisostomus Latvija 4.9
Citu pārdevēju piedāvājumi (1):
4920
Uz grozu
Jūsu pilsēta

Rīgā, veikalā (Krasta iela 52)

2. jūnijā

000

SmartPosti terminālī

2. jūnijā

BEZMAKSAS PIEGĀDE visā Latvijā virs 20 €*
000

Saņemiet Omniva pakomātā

2. jūnijā

BEZMAKSAS PIEGĀDE visā Latvijā virs 20 €*
000

Unisend pakomātā

2. jūnijā

000

Piegādāsim uz mājām

2. jūnijā

399

Uzmanību! Piegādes nosacījumi ir provizoriski, jo noteikumi tiek atjaunināti atkarībā no faktiskā pasūtījuma veikšanas laika un apmaksas. Galīgais piegādes termiņš tiek norādīts, kad 220.lv apstiprina pasūtījumu.

SmartPosti terminālī

2. jūnijā

BEZMAKSAS PIEGĀDE visā Latvijā virs 20 €*
000

Saņemiet Omniva pakomātā

2. jūnijā

BEZMAKSAS PIEGĀDE visā Latvijā virs 20 €*
000

Unisend pakomātā

2. jūnijā

000

Piegādāsim uz mājām

2. jūnijā

499

Uzmanību! Piegādes nosacījumi ir provizoriski, jo noteikumi tiek atjaunināti atkarībā no faktiskā pasūtījuma veikšanas laika un apmaksas. Galīgais piegādes termiņš tiek norādīts, kad 220.lv apstiprina pasūtījumu.

Citu pārdevēju piedāvājumi
Minced
4920
Pārdevējs: Krisostomus Latvija 4.9
  • 98% pircēju ieteiktu šo pārdevēju.

Arī citi interesējās

Preces apraksts: Mastering Bread: The Art and Practice of Handmade Sourdough, Yeast Bread, and Pastry

"From a master of the artisan bread movement comes a comprehensive guide to making incredible bread at home, featuring more than 80 delicious recipes"--
From a master of the artisan bread movement comes a comprehensive guide to making incredible bread at home, featuring more than 80 delicious recipes.The Marc Vetri bread program began over a decade ago and has been part of the American movement to reclaim high-quality bread as a cornerstone of our food culture. In Mastering Bread, Vetri and his head baker, Claire Kopp McWilliams, show home cooks how to create simple breads with unique flavors in their own ovens.Included are all the recipes for their best-selling sourdough and yeasted loaves. The process of bread making is broken down into three easy-to-digest chapters: Mix, Shape, and Bake. Another chapter called Eat includes recipes for enjoying your bread in dishes like Bruschetta, Panzanella, Strata, and Ribollita. There's even a bonus chapter revealing the secrets of Vetri's coveted Panettone. This book shares everything that Vetri and McWilliams have learned over the years about the art and science of making incredible bread. They explain how to use fresh milled flour as well as local and regional wheat varieties with easy instructions for adapting bread recipes for success with whatever flour is available in your market. Included throughout are bios and interviews with grain and bread producers from around the nation.Mastering Bread is a master class from an award-winning chef who makes world-class artisan bread easy to bake for both home cooks and professionals alike.

Kopīgā informācija par: Mastering Bread: The Art and Practice of Handmade Sourdough, Yeast Bread, and Pastry

Preces ID: 20873497
Kategorija: Pavārgrāmatas
Preču iepakojumu skaits: 1 gab.
Iepakojuma izmēri un svars (1): 0,03 x 0,22 x 0,24 m, 0,57 kg
Izdevniecība: Random House USA Inc
Izdošanas valoda: Angļu
Grāmatas vāku tips: Cietie
Formāts: Tradicionālā grāmata
Tips: Miltu izstrādājumi
Grāmatas fragments:
Autors: Marc Vetri, Claire Kopp McWilliams
Lapaspušu skaits: 272
Izdošanas gads: 2020

Produktu attēliem ir ilustratīva nozīme un tie ir kā piemēri. Produkta aprakstā esošie video ir paredzēti tikai informatīviem nolūkiem, tāpēc tajos iekļautā informācija var atšķirties no paša produkta. Krāsas, piezīmes, parametri, izmēri, izmēri, funkcijas, un/vai jebkuras citas oriģinālo izstrādājumu īpašības var atšķirties no to faktiskā izskata, tāpēc, lūdzu, skatiet produkta specifikācijās norādīto produkta aprakstu.

Partneru piedāvājumi
Reklāma

Vērtējumi un atsauksmes (0)

Mastering Bread: The Art and Practice of Handmade Sourdough, Yeast Bread, and Pastry
Esiet pirmais, kurš atstāj atsauksmi!
Šo preci var novērtēt tikai tie pircēji, kas to ir iegādājušies un reģistrējušies 220.lv.
Novērtēt preci

Jautājumi un atbildes (0)

Jautājiet citiem pircējiem par šo produktu!
Uzdot jautājumu
Jūsu jautājums ir veiksmīgi nosūtīts. Atbilde uz šo jautājumu tiks sniegta 3 darba dienu laikā
Jautājumam jāsatur vismaz 10 rakstzīmes

Rekomendējam kopā ar: Mastering Bread: The Art and Practice of Handmade Sourdough, Yeast Bread, and Pastry

Citu pārdevēju piedāvājumi (1)

*Uz konkrētā pārdevēja piedāvājumiem attiecas tikai šī konkrētā preču pārdevēja nosacījumi, un visa tajos ietvertā informācija (ieskaitot cenas) ir šī konkrētā pārdevēja atbildība.

Pārdevējs: Minced 4.5
(1058 pircēja vērtējums)
0 €

Rīgā, veikalā (Krasta iela 52)

2. jūlijā

000
Iespējamie piegādes veidi
4920

Labākais no Krisostomus Latvija