1

Mastering Pasta: The Art and Practice of Handmade Pasta, Gnocchi, and Risotto [A Cookbook]

Specifikācijas:
Autors: Marc Vetri, David Joachim
Lapaspušu skaits: 272
Izdošanas gads: 2015
Preces ID: 16541406
Tikai lietotnē! Saņem līdz 4x vairāk 220.lv naudā!* 0€ piegāde virs 20€ ārpus Rīgas
3429
Pārdevējs: Krisostomus Latvija 4.9
Uz grozu
Jūsu pilsēta

Rīgā, veikalā (Krasta iela 52)

9. jūlijā

000

SmartPosti terminālī

9. jūlijā

000

Saņemiet Omniva pakomātā

9. jūlijā

000

Unisend pakomātā

9. jūlijā

000

Piegādāsim uz mājām

9. jūlijā

499

Uzmanību! Piegādes nosacījumi ir provizoriski, jo noteikumi tiek atjaunināti atkarībā no faktiskā pasūtījuma veikšanas laika un apmaksas. Galīgais piegādes termiņš tiek norādīts, kad 220.lv apstiprina pasūtījumu.

SmartPosti terminālī

9. jūlijā

000

Saņemiet Omniva pakomātā

9. jūlijā

000

Unisend pakomātā

9. jūlijā

000

Piegādāsim uz mājām

9. jūlijā

699

Uzmanību! Piegādes nosacījumi ir provizoriski, jo noteikumi tiek atjaunināti atkarībā no faktiskā pasūtījuma veikšanas laika un apmaksas. Galīgais piegādes termiņš tiek norādīts, kad 220.lv apstiprina pasūtījumu.

Pārdevējs: Krisostomus Latvija 4.9
  • 98% pircēju ieteiktu šo pārdevēju.

Arī citi interesējās

Preces apraksts: Mastering Pasta: The Art and Practice of Handmade Pasta, Gnocchi, and Risotto [A Cookbook]

From Marc Vetri, acclaimed master of pasta and chef/owner of four highly successful and popular Philadelphia restaurants, comes a detailed primer on artisan pasta-making for home cooks and professionals, including 100 of Vetri's favorite recipes. Opening with a brief tour of pasta-making in Italy, then moving on to the details of making pasta at home, Mastering Pasta explains exactly how to build doughs from scratch, craft a variety of pasta shapes, then pair them with the ideal sauces and condiments for spectacular finished dishes. This comprehensive guide from a recognized expert is packed with special features, including opinionated sidebars on frequently asked questions (Should pasta always be cooked al dente? To cheese or not to cheese?) as well as advanced preparation and storage notes. Covering all the pasta basics along with risotto, gnocchi, and crespelle, Vetri delves deep into food science and revels the secrets of the very best pasta. For cooks who want to take their pasta-making to the next level, this complete handbook is destined to become a must-have resource.

Kopīgā informācija par: Mastering Pasta: The Art and Practice of Handmade Pasta, Gnocchi, and Risotto [A Cookbook]

Preces ID: 16541406
Kategorija: Pavārgrāmatas
Preču iepakojumu skaits: 1 gab.
Iepakojuma izmēri un svars (1): 0,02 x 0,22 x 0,25 m, 1,17 kg
Izdevniecība: Random House USA Inc
Izdošanas valoda: Nav norādīts
Grāmatas vāku tips: Nav norādīts
Formāts: Tradicionālā grāmata
Tips: Nav norādīts
Grāmatas fragments:
Autors: Marc Vetri, David Joachim
Lapaspušu skaits: 272
Izdošanas gads: 2015

Produktu attēliem ir ilustratīva nozīme un tie ir kā piemēri. Produkta aprakstā esošie video ir paredzēti tikai informatīviem nolūkiem, tāpēc tajos iekļautā informācija var atšķirties no paša produkta. Krāsas, piezīmes, parametri, izmēri, izmēri, funkcijas, un/vai jebkuras citas oriģinālo izstrādājumu īpašības var atšķirties no to faktiskā izskata, tāpēc, lūdzu, skatiet produkta specifikācijās norādīto produkta aprakstu.

Partneru piedāvājumi
Reklāma

Vērtējumi un atsauksmes (1)

Mastering Pasta: The Art and Practice of Handmade Pasta, Gnocchi, and Risotto [A Cookbook]
5

(1 pircēju vērtējumi)

5 zvaigzne
(1)
4 zvaigzne
(0)
3 zvaigzne
(0)
2 zvaigzne
(0)
1 zvaigzne
(0)

100%

klientu iesaka šo preci

Atstājiet atsauksmi par preci

Informācija un noteikumi

Šo preci var novērtēt tikai tie pircēji, kas to ir iegādājušies un reģistrējušies 220.lv.

Novērtēt preci
Indrė L.
04.05.2024.

Lieliska grāmata, daudz labu recepšu.

Jautājumi un atbildes (0)

Jautājiet citiem pircējiem par šo produktu!
Uzdot jautājumu
Jūsu jautājums ir veiksmīgi nosūtīts. Atbilde uz šo jautājumu tiks sniegta 3 darba dienu laikā
Jautājumam jāsatur vismaz 10 rakstzīmes

Rekomendējam kopā ar: Mastering Pasta: The Art and Practice of Handmade Pasta, Gnocchi, and Risotto [A Cookbook]


Labākais no Krisostomus Latvija