Pain D'avignon Baking Book: A War, An Unlikely Bakery, and a Master Class in Bread

Specifikācijas:
Autors: Uliks Fehmiu, Kathleen Hackett, Mario Carbone
Lapaspušu skaits: 336
Izdošanas gads: 2022
Preces ID: 17325407
6396
8475
-24%
Pārdevējs: Minced 4.6
Uz grozu
838 / mēn.

3 2132
Bez pārmaksas
Jūsu pilsēta

Rīgā, veikalā (Krasta iela 52)

21. maijā

000

Rīgā, veikalā (Latgales iela 257 (T/C "AKROPOLE Rīga"))

21. maijā

000

Latvijas Pasts nodaļā

21. maijā

129

Latvijas Pasts pakomātā

21. maijā

169

Smartpost terminālī

21. maijā

229

Saņemiet DPD Pickup punktā

21. maijā

299

Circle K stacijā

21. maijā

299

Piegādāsim uz mājām

21. maijā

399

Saņemiet Omniva pakomātā

22. maijā

199

Uzmanību! Piegādes nosacījumi ir provizoriski, jo noteikumi tiek atjaunināti atkarībā no faktiskā pasūtījuma veikšanas laika un apmaksas. Galīgais piegādes termiņš tiek norādīts, kad 220.lv apstiprina pasūtījumu.

Daugavpilī, veikalā (Cietokšņa iela 60 (T/C "Ditton Nams"))

21. maijā

000

Liepājā, veikalā (Siena iela 4 (blakus Pētertirgum))

21. maijā

000

Latvijas Pasts nodaļā

21. maijā

129

Latvijas Pasts pakomātā

21. maijā

169

Smartpost terminālī

21. maijā

229

Saņemiet DPD Pickup punktā

21. maijā

299

Circle K stacijā

21. maijā

299

Piegādāsim uz mājām

21. maijā

499

Saņemiet Omniva pakomātā

22. maijā

199

Uzmanību! Piegādes nosacījumi ir provizoriski, jo noteikumi tiek atjaunināti atkarībā no faktiskā pasūtījuma veikšanas laika un apmaksas. Galīgais piegādes termiņš tiek norādīts, kad 220.lv apstiprina pasūtījumu.

Pārdevējs: Minced 4.6
  • 89% pircēju ieteiktu šo pārdevēju.

Preces apraksts: Pain D'avignon Baking Book: A War, An Unlikely Bakery, and a Master Class in Bread

"Five-star bread and pastry recipes, and a tale of adventure, from an iconic East Coast bakery"--
Five-star bread and pastry recipes, and a tale of adventure, from an iconic East Coast bakery.A good loaf of bread has the power to bring—and keep—people together, wherever they may be. In a journey that started in Belgrade amid the beginnings of war, and continued in America, four friends tested this philosophy to the extreme: They began a new life and opened a tiny bakery together on Cape Cod. Working hectic, twenty-four-hour days, while living all together in a loft above their business and making it all up as they went along, the founders of Pain D’Avignon quickly became one of the first highly acclaimed purveyors of artisanal bread in the Northeast. For thirty years Pain D’Avignon has been pursuing excellence in the art of the bread making inspired by the old-world methods while partnering with New York’s top chefs to bring a five-star bread to our everyday life. As a baker who had an unorthodox bread education, Uliks Fehmiu has learned over time that practice and patience are the most important parts of the journey, and here he shares this important lesson with home bakers everywhere, while giving them an accessible, step-by-step primer on mastering the fundamentals. With 60 recipes, including their iconic Cape Cod–inspired Cranberry and Pecan Bread, Classic Sourdough, Thyme Baguette with a Touch of Lemon, and Plum Galette with Pistachio Paste, The Pain D’Avignon Baking Book is a tried-and-true collection of must-make breads and pastries, with extraordinary and immersive storytelling. It is a celebration of bread, of perseverance, and of baking with heart and purpose.

Kopīgā informācija par: Pain D'avignon Baking Book: A War, An Unlikely Bakery, and a Master Class in Bread

Preces ID: 17325407
Kategorija: Pavārgrāmatas
Preču iepakojumu skaits: 1 gab.
Iepakojuma izmēri un svars (1): 0,03 x 0,22 x 0,26 m, 0,57 kg
Izdevniecība: Penguin Putnam Inc
Izdošanas valoda: Angļu
Grāmatas vāku tips: Cietie
Formāts: Tradicionālā grāmata
Tips: Miltu izstrādājumi
Grāmatas fragments: Ne
Autors: Uliks Fehmiu, Kathleen Hackett, Mario Carbone
Lapaspušu skaits: 336
Izdošanas gads: 2022

Produktu attēliem ir ilustratīva nozīme un tie ir kā piemēri. Produkta aprakstā esošie video ir paredzēti tikai informatīviem nolūkiem, tāpēc tajos iekļautā informācija var atšķirties no paša produkta. Krāsas, piezīmes, parametri, izmēri, izmēri, funkcijas, un/vai jebkuras citas oriģinālo izstrādājumu īpašības var atšķirties no to faktiskā izskata, tāpēc, lūdzu, skatiet produkta specifikācijās norādīto produkta aprakstu.

Vērtējumi un atsauksmes (0)

Pain D'avignon Baking Book: A War, An Unlikely Bakery, and a Master Class in Bread
Esiet pirmais, kurš atstāj atsauksmi!
Šo preci var novērtēt tikai tie pircēji, kas to ir iegādājušies un reģistrējušies 220.lv.
Novērtēt preci

Jautājumi un atbildes (0)

Jautājiet citiem pircējiem par šo produktu!
Uzdot jautājumu
Jūsu jautājums ir veiksmīgi nosūtīts. Atbilde uz šo jautājumu tiks sniegta 3 darba dienu laikā
Jautājumam jāsatur vismaz 10 rakstzīmes