1

Wok: Recipes and Techniques

Specifikācijas:
Autors: J. Kenji Lopez-Alt
Lapaspušu skaits: 672
Izdošanas gads: 2022
Preces ID: 16460031
Tikai lietotnē! Saņem līdz 4x vairāk 220.lv naudā!* 0€ piegāde virs 20€ ārpus Rīgas
  • Pilna cena
  • Sadali daļās 724 x 9 mēn.
5530
5530
724 / mēn.
vai
3 1844
Bez pārmaksas
Pārdevējs: Krisostomus Latvija 4.9
Uz grozu
Jūsu pilsēta

Rīgā, veikalā (Krasta iela 52)

8. jūlijā

000

SmartPosti terminālī

8. jūlijā

000

Saņemiet Omniva pakomātā

8. jūlijā

000

Unisend pakomātā

8. jūlijā

000

Piegādāsim uz mājām

8. jūlijā

399

Uzmanību! Piegādes nosacījumi ir provizoriski, jo noteikumi tiek atjaunināti atkarībā no faktiskā pasūtījuma veikšanas laika un apmaksas. Galīgais piegādes termiņš tiek norādīts, kad 220.lv apstiprina pasūtījumu.

SmartPosti terminālī

8. jūlijā

000

Saņemiet Omniva pakomātā

8. jūlijā

000

Unisend pakomātā

8. jūlijā

000

Piegādāsim uz mājām

8. jūlijā

499

Uzmanību! Piegādes nosacījumi ir provizoriski, jo noteikumi tiek atjaunināti atkarībā no faktiskā pasūtījuma veikšanas laika un apmaksas. Galīgais piegādes termiņš tiek norādīts, kad 220.lv apstiprina pasūtījumu.

Pārdevējs: Krisostomus Latvija 4.9
  • 98% pircēju ieteiktu šo pārdevēju.

Arī citi interesējās

Preces apraksts: Wok: Recipes and Techniques

J. Kenji Lopez-Alt's debut cookbook, The Food Lab, revolutionised home cooking, selling more than half a million copies with its science-based approach to everyday foods. For fast, fresh cooking for his family, there's one pan Lopez-Alt reaches for more than any other: the wok. Whether stir-frying, deep frying, steaming, simmering or braising, the wok is the most versatile pan in the kitchen. Once you master the basics?the mechanics of a stir-fry and how to get smoky wok hei at home?you're ready to cook home-style and restaurant-style dishes from across Asia and the West, from Kung Pao Chicken to Pad Thai to San Francisco-Style Garlic Noodles. Lopez-Alt breaks down the science behind his beloved Beef Chow Fun, fried rice, dumplings, tempura vegetables and seafood and dashi-simmered dishes. Featuring more than 200 recipes?including simple no-cook side dishes?instructions on knife skills and pantry stocking alongside more than 1,000 colour photographs, The Wok provides endless ideas for brightening up dinner.

Kopīgā informācija par: Wok: Recipes and Techniques

Preces ID: 16460031
Kategorija: Pavārgrāmatas
Preču iepakojumu skaits: 1 gab.
Iepakojuma izmēri un svars (1): 0,3 x 0,3 x 0,1 m, 0,2 kg
Izdevniecība: WW Norton & Co
Izdošanas valoda: Nav norādīts
Grāmatas vāku tips: Nav norādīts
Formāts: Tradicionālā grāmata
Tips: Nav norādīts
Grāmatas fragments:
Autors: J. Kenji Lopez-Alt
Lapaspušu skaits: 672
Izdošanas gads: 2022

Produktu attēliem ir ilustratīva nozīme un tie ir kā piemēri. Produkta aprakstā esošie video ir paredzēti tikai informatīviem nolūkiem, tāpēc tajos iekļautā informācija var atšķirties no paša produkta. Krāsas, piezīmes, parametri, izmēri, izmēri, funkcijas, un/vai jebkuras citas oriģinālo izstrādājumu īpašības var atšķirties no to faktiskā izskata, tāpēc, lūdzu, skatiet produkta specifikācijās norādīto produkta aprakstu.

Partneru piedāvājumi
Reklāma

Vērtējumi un atsauksmes (0)

Wok: Recipes and Techniques
Esiet pirmais, kurš atstāj atsauksmi!
Šo preci var novērtēt tikai tie pircēji, kas to ir iegādājušies un reģistrējušies 220.lv.
Novērtēt preci

Jautājumi un atbildes (0)

Jautājiet citiem pircējiem par šo produktu!
Uzdot jautājumu
Jūsu jautājums ir veiksmīgi nosūtīts. Atbilde uz šo jautājumu tiks sniegta 3 darba dienu laikā
Jautājumam jāsatur vismaz 10 rakstzīmes

Rekomendējam kopā ar: Wok: Recipes and Techniques


Labākais no Krisostomus Latvija