Atklājiet mūsu augstas kvalitātes stikla katlus, kas ir ideāli piemēroti ikdienas gatavošanai. Šie katli ir izgatavoti no karstumizturīga stikla, tāpēc tie ir lieliski piemēroti vārīšanai, sautēšanai un dažādu ēdienu, piemēram, makaronu, zupu, piena vai bērnu pārtikas, pagatavošanai. Katram katlam ir vāks, kas nodrošina vienmērīgu ēdiena gatavošanu un visu uzturvielu saglabāšanu. Stikla katli ne tikai izskatās eleganti, bet arī ļauj uzraudzīt procesu, lai jūs varētu viegli kontrolēt ēdiena gatavošanas gaitu. Tie ir lieliski piemēroti jebkurai virtuvei un ir viegli kopjami – tos var mazgāt gan ar rokām, gan trauku mazgājamajā mašīnā. Izvēlies mūsu stikla podu, kas ir katras saimnieces vai saimnieka virtuves neatņemama sastāvdaļa! Katli Ir vairāku veidu podi, katram ir priekšrocības un trūkumi. Visizplatītākie podi ir izgatavoti no nerūsējošā tērauda, vara, alumīnija, čuguna, keramikas vai stikla. Daži ražotāji var izmantot arī vairākus no šiem materiāliem. Nerūsējošā tērauda katli ir populāra izvēle daudziem pavāriem. Šie podi ir ļoti izturīgi un izturīgi, reti tiek saskrāpēti vai iespiesti. Tie tiek uzskatīti arī par salīdzinoši viegli tīrāmiem. Gatavošana šāda veida katlā neizraisa ķīmisku reakciju ar pārtiku, kas varētu mainīt ēdiena garšu vai krāsu. Tomēr nerūsējošais tērauds ir slikts siltuma vadītājs. Vara katlus bieži izmanto profesionāli pavāri. Šis metāla veids ir lielisks siltuma vadītājs un palīdz radīt vienmērīgu temperatūru visās gatavošanas virsmās. Spīdīga vara virsma var būt elegants papildinājums jebkurai virtuvei, taču to var būt grūti uzturēt. Čuguna podi var reaģēt arī ar noteiktiem pārtikas produktiem, īpaši ar skābu pārtiku. Šis metāls uzsilst ļoti lēni, bet nodrošina vienmērīgi apsildāmu virsmu. To var arī uzkarsēt līdz ļoti augstām temperatūrām, neizraisot nevēlamas reakcijas.