Baking School: The Bread Ahead Cookbook

Specifikācijas:
Autors: Justin Gellatly, Louise Gellatly, Matthew Jones
Lapaspušu skaits: 320
Izdošanas gads: 2017
Preces ID: 18868972
2797
Pārdevējs: Krisostomus Latvija 4.9
Uz grozu
Jūsu pilsēta

Rīgā, veikalā (Krasta iela 52)

30. maijā

000

Rīgā, veikalā (Latgales iela 257 (T/C "AKROPOLE Rīga"))

30. maijā

000

Latvijas Pasts nodaļā

30. maijā

129

Latvijas Pasts pakomātā

30. maijā

169

Smartpost terminālī

30. maijā

229

Saņemiet DPD Pickup punktā

30. maijā

299

Circle K stacijā

30. maijā

299

Piegādāsim uz mājām

30. maijā

399

Saņemiet Omniva pakomātā

31. maijā

199

Uzmanību! Piegādes nosacījumi ir provizoriski, jo noteikumi tiek atjaunināti atkarībā no faktiskā pasūtījuma veikšanas laika un apmaksas. Galīgais piegādes termiņš tiek norādīts, kad 220.lv apstiprina pasūtījumu.

Daugavpilī, veikalā (Cietokšņa iela 60 (T/C "Ditton Nams"))

30. maijā

000

Liepājā, veikalā (Siena iela 4 (blakus Pētertirgum))

30. maijā

000

Latvijas Pasts nodaļā

30. maijā

129

Latvijas Pasts pakomātā

30. maijā

169

Smartpost terminālī

30. maijā

229

Saņemiet DPD Pickup punktā

30. maijā

299

Circle K stacijā

30. maijā

299

Piegādāsim uz mājām

30. maijā

499

Saņemiet Omniva pakomātā

31. maijā

199

Uzmanību! Piegādes nosacījumi ir provizoriski, jo noteikumi tiek atjaunināti atkarībā no faktiskā pasūtījuma veikšanas laika un apmaksas. Galīgais piegādes termiņš tiek norādīts, kad 220.lv apstiprina pasūtījumu.

Pārdevējs: Krisostomus Latvija 4.9
  • 99% pircēju ieteiktu šo pārdevēju.

Preces apraksts: Baking School: The Bread Ahead Cookbook

Master bread and pastry at home - from sourdough to pizza, croissants to doughnuts. Or the perfect gift for the baker in your life! Best known for Justin's world-famous doughnuts, the Bread Ahead Bakery in Borough Market is also home to their Bakery School, where thousands have learned to make sourdough, croissants, Swedish ryebread, pizza and much more. Now, using this book, you can too, from the comfort of your own home. Divided by country, including English, French, Italian and Nordic, there are chapters on sourdough, gluten-free baking, flatbreads and - of course - doughnuts. Learn everything you need to know to make Justin's famed 'pillows of joy', from the classic vanilla custard to salted honeycomb. Fun, practical and designed to take you from beginner to artisan, Baking School will fill your heart and home with the glorious smell of homemade bread. ____________________________ PRAISE FOR BREAD, CAKE, DOUGHNUT, PUDDING: 'When you need a wise, witty presence when your loaf has gone over to the Dark Side, Gellatly is your Yoda' Guardian 'This book is as good for slavering over as it is to cook from' Nigella Lawson 'Best of the batch . . . Gellatly's sourdough is without peer in London' Independent

Kopīgā informācija par: Baking School: The Bread Ahead Cookbook

Preces ID: 18868972
Kategorija: Pavārgrāmatas
Preču iepakojumu skaits: 1 gab.
Iepakojuma izmēri un svars (1): 0,3 x 0,3 x 0,1 m, 0,2 kg
Izdevniecība: Penguin Books Ltd
Izdošanas valoda: Angļu
Grāmatas vāku tips: Cietie
Formāts: Tradicionālā grāmata
Tips: Miltu izstrādājumi
Grāmatas fragments:
Autors: Justin Gellatly, Louise Gellatly, Matthew Jones
Lapaspušu skaits: 320
Izdošanas gads: 2017

Produktu attēliem ir ilustratīva nozīme un tie ir kā piemēri. Produkta aprakstā esošie video ir paredzēti tikai informatīviem nolūkiem, tāpēc tajos iekļautā informācija var atšķirties no paša produkta. Krāsas, piezīmes, parametri, izmēri, izmēri, funkcijas, un/vai jebkuras citas oriģinālo izstrādājumu īpašības var atšķirties no to faktiskā izskata, tāpēc, lūdzu, skatiet produkta specifikācijās norādīto produkta aprakstu.

Vērtējumi un atsauksmes (0)

Baking School: The Bread Ahead Cookbook
Esiet pirmais, kurš atstāj atsauksmi!
Šo preci var novērtēt tikai tie pircēji, kas to ir iegādājušies un reģistrējušies 220.lv.
Novērtēt preci

Jautājumi un atbildes (0)

Jautājiet citiem pircējiem par šo produktu!
Uzdot jautājumu
Jūsu jautājums ir veiksmīgi nosūtīts. Atbilde uz šo jautājumu tiks sniegta 3 darba dienu laikā
Jautājumam jāsatur vismaz 10 rakstzīmes