Mastering Pizza: The Art and Practice of Handmade Pizza, Focaccia, and Calzone

Specifikācijas:
Autors: Marc Vetri, David Joachim
Lapaspušu skaits: 272
Izdošanas gads: 2018
Preces ID: 17323987
2980
Pārdevējs: Krisostomus Latvija 4.9
Citu pārdevēju piedāvājumi (1):
5165
Uz grozu
Jūsu pilsēta

Rīgā, veikalā (Krasta iela 52)

30. maijā

000

Rīgā, veikalā (Latgales iela 257 (T/C "AKROPOLE Rīga"))

30. maijā

000

Latvijas Pasts nodaļā

30. maijā

129

Latvijas Pasts pakomātā

30. maijā

169

Smartpost terminālī

30. maijā

229

Saņemiet DPD Pickup punktā

30. maijā

299

Circle K stacijā

30. maijā

299

Piegādāsim uz mājām

30. maijā

399

Saņemiet Omniva pakomātā

31. maijā

199

Uzmanību! Piegādes nosacījumi ir provizoriski, jo noteikumi tiek atjaunināti atkarībā no faktiskā pasūtījuma veikšanas laika un apmaksas. Galīgais piegādes termiņš tiek norādīts, kad 220.lv apstiprina pasūtījumu.

Daugavpilī, veikalā (Cietokšņa iela 60 (T/C "Ditton Nams"))

30. maijā

000

Liepājā, veikalā (Siena iela 4 (blakus Pētertirgum))

30. maijā

000

Latvijas Pasts nodaļā

30. maijā

129

Latvijas Pasts pakomātā

30. maijā

169

Smartpost terminālī

30. maijā

229

Saņemiet DPD Pickup punktā

30. maijā

299

Circle K stacijā

30. maijā

299

Piegādāsim uz mājām

30. maijā

499

Saņemiet Omniva pakomātā

31. maijā

199

Uzmanību! Piegādes nosacījumi ir provizoriski, jo noteikumi tiek atjaunināti atkarībā no faktiskā pasūtījuma veikšanas laika un apmaksas. Galīgais piegādes termiņš tiek norādīts, kad 220.lv apstiprina pasūtījumu.

Citu pārdevēju piedāvājumi
Minced
5165 6998
Pārdevējs: Krisostomus Latvija 4.9
  • 99% pircēju ieteiktu šo pārdevēju.

Preces apraksts: Mastering Pizza: The Art and Practice of Handmade Pizza, Focaccia, and Calzone

Offers a step-by-step guide to making the perfect pizza at home by selecting from a variety of base doughs with different hydration levels that can work perfectly in a regular home kitchen oven.
A noted, award-winning chef and restauranteur offers a step-by-step guide for making the perfect pizza by selecting from a variety of base doughs with different hydration levels that can work perfectly in a regular home kitchen oven.
A revolutionary guide to making delicious pizza at home, offering a variety of base doughs so that your pizza will turn out perfect no matter what kind of oven or equipment you have.Pizza remains America's favorite food, but one that many people hesitate to make at home. In Mastering Pizza, award-winning chef Marc Vetri tackles the topic with his trademark precision, making perfect pizza available to anyone. The recipes—gleaned from years spent researching recipes in Italy and perfecting them in America—have a variety of base doughs of different hydration levels, which allow home cooks to achieve the same results with a regular kitchen oven as they would with a professional pizza oven. The book covers popular standards like Margherita and Carbonara while also featuring unexpected toppings such as mussels and truffles—and even a dessert pizza made with Nutella. With transporting imagery from Italy and hardworking step-by-step photos to demystify the process, Mastering Pizza will help you make pizza as delicious as you find in Italy.

Kopīgā informācija par: Mastering Pizza: The Art and Practice of Handmade Pizza, Focaccia, and Calzone

Preces ID: 17323987
Kategorija: Pavārgrāmatas
Preču iepakojumu skaits: 1 gab.
Iepakojuma izmēri un svars (1): 0,03 x 0,22 x 0,24 m, 0,57 kg
Izdevniecība: Ten Speed Press
Izdošanas valoda: Angļu
Grāmatas vāku tips: Cietie
Formāts: Tradicionālā grāmata
Tips: Par pārtiku un uzturu
Grāmatas fragments: Ne
Autors: Marc Vetri, David Joachim
Lapaspušu skaits: 272
Izdošanas gads: 2018

Produktu attēliem ir ilustratīva nozīme un tie ir kā piemēri. Produkta aprakstā esošie video ir paredzēti tikai informatīviem nolūkiem, tāpēc tajos iekļautā informācija var atšķirties no paša produkta. Krāsas, piezīmes, parametri, izmēri, izmēri, funkcijas, un/vai jebkuras citas oriģinālo izstrādājumu īpašības var atšķirties no to faktiskā izskata, tāpēc, lūdzu, skatiet produkta specifikācijās norādīto produkta aprakstu.

Vērtējumi un atsauksmes (0)

Mastering Pizza: The Art and Practice of Handmade Pizza, Focaccia, and Calzone
Esiet pirmais, kurš atstāj atsauksmi!
Šo preci var novērtēt tikai tie pircēji, kas to ir iegādājušies un reģistrējušies 220.lv.
Novērtēt preci

Jautājumi un atbildes (0)

Jautājiet citiem pircējiem par šo produktu!
Uzdot jautājumu
Jūsu jautājums ir veiksmīgi nosūtīts. Atbilde uz šo jautājumu tiks sniegta 3 darba dienu laikā
Jautājumam jāsatur vismaz 10 rakstzīmes

Citu pārdevēju piedāvājumi (1)

*Uz konkrētā pārdevēja piedāvājumiem attiecas tikai šī konkrētā preču pārdevēja nosacījumi, un visa tajos ietvertā informācija (ieskaitot cenas) ir šī konkrētā pārdevēja atbildība.

Pārdevējs: Minced 4.6
(124 pircēja vērtējums)
-26%

Rīgā, veikalā (Krasta iela 52)

21. maijā

000
Iespējamie piegādes veidi
5165 6998