The Art of Preserving : Ancient techniques and modern inventions to capture every season in a jar

Specifikācijas:
Autors: Emma MacDonald
Lapaspušu skaits: 224
Izdošanas gads: 2021
Preces ID: 14893293

Prece izpārdota

Mēs Jūs informēsim, kad prece atkal būs pieejama atlikumā

Līdzīgas preces

Preces apraksts: The Art of Preserving : Ancient techniques and modern inventions to capture every season in a jar

Preserving food at home is vital to eating in a seasonal, sustainable, low-waste and, most importantly, utterly delicious way. Everyone can master the art of preserving with this essential book on canning, which provides a one-stop resource. Whether you have foraged hedgerows, picked produce from your own vegetable garden or allotment, or searched out the best seasonal buys in the supermarket or market, this book contains more than 100 delicious recipes for preserving fruit and vegetables, meat or fish.

Emma Macdonald gives clear and comprehensive instructions for curing, drying, pickling, bottling/canning, crystalizing and jellying; as well as recipes for all kinds of jams, chutneys, cordials, fruit liqueurs, terrines, cheeses and butters. Every classic is covered, including: gravlax, confit chicken, candied peel, quince cheese, mint jelly, onion marmalade, mango chutney, sloe gin and piccalilli. There are many others, some of them centuries old, many of them with a modern twist, such as Banana and Date Chutney and Grapefruit and Elderflower Marmalade.

Emma also includes expert tips on troubleshooting and information on all the equipment you will need. Pick up your cheesecloths and straining funnel and get preserving!

Kopīgā informācija par: The Art of Preserving : Ancient techniques and modern inventions to capture every season in a jar

Preces ID: 14893293
Kategorija: Enciklopēdijas, uzziņu literatūra
Preču iepakojumu skaits: 1 gab.
Iepakojuma izmēri un svars (1): 0,22 x 0,15 x 0,02 m, 0,5 kg
Izdevniecība: Watkins Media
Izdošanas valoda: Angļu
Grāmatas vāku tips: Cietie
Formāts: Tradicionālā grāmata
Tips: Par augiem
Grāmatas fragments: Ne
Autors: Emma MacDonald
Lapaspušu skaits: 224
Izdošanas gads: 2021

Produktu attēliem ir ilustratīva nozīme un tie ir kā piemēri. Produkta aprakstā esošie video ir paredzēti tikai informatīviem nolūkiem, tāpēc tajos iekļautā informācija var atšķirties no paša produkta. Krāsas, piezīmes, parametri, izmēri, izmēri, funkcijas, un/vai jebkuras citas oriģinālo izstrādājumu īpašības var atšķirties no to faktiskā izskata, tāpēc, lūdzu, skatiet produkta specifikācijās norādīto produkta aprakstu.

Vērtējumi un atsauksmes (0)

The Art of Preserving : Ancient techniques and modern inventions to capture every season in a jar
Esiet pirmais, kurš atstāj atsauksmi!
Šo preci var novērtēt tikai tie pircēji, kas to ir iegādājušies un reģistrējušies 220.lv.
Novērtēt preci

Jautājumi un atbildes (0)

Jautājiet citiem pircējiem par šo produktu!
Uzdot jautājumu
Jūsu jautājums ir veiksmīgi nosūtīts. Atbilde uz šo jautājumu tiks sniegta 3 darba dienu laikā
Jautājumam jāsatur vismaz 10 rakstzīmes