Animal, Vegetable, Junk: A History of Food, from Sustainable to Suicidal

Specifikācijas:
Autors: Mark Bittman
Lapaspušu skaits: 384
Izdošanas gads: 2022
Preces ID: 16418718
0 € piegāde virs 20 €
2411
Pārdevējs: Krisostomus Latvija 4.9
Uz grozu
Jūsu pilsēta

Rīgā, veikalā (Krasta iela 52)

17. oktobrī

000

Smartpost terminālī

17. oktobrī

BEZMAKSAS PIEGĀDE visā Latvijā virs 20 €*
000

Saņemiet DPD Pickup punktā

17. oktobrī

BEZMAKSAS PIEGĀDE visā Latvijā virs 20 €*
000

Latvijas Pasts pakomātā

17. oktobrī

BEZMAKSAS PIEGĀDE visā Latvijā virs 20 €*
000

Latvijas Pasts nodaļā

17. oktobrī

BEZMAKSAS PIEGĀDE visā Latvijā virs 20 €*
000

Saņemiet Omniva pakomātā

18. oktobrī

BEZMAKSAS PIEGĀDE visā Latvijā virs 20 €*
000

Rīgā, veikalā (Latgales iela 257 (T/C "AKROPOLE Rīga"))

20. oktobrī

000

Piegādāsim uz mājām

17. oktobrī

399

Uzmanību! Piegādes nosacījumi ir provizoriski, jo noteikumi tiek atjaunināti atkarībā no faktiskā pasūtījuma veikšanas laika un apmaksas. Galīgais piegādes termiņš tiek norādīts, kad 220.lv apstiprina pasūtījumu.

Smartpost terminālī

17. oktobrī

BEZMAKSAS PIEGĀDE visā Latvijā virs 20 €*
000

Saņemiet DPD Pickup punktā

17. oktobrī

BEZMAKSAS PIEGĀDE visā Latvijā virs 20 €*
000

Latvijas Pasts pakomātā

17. oktobrī

BEZMAKSAS PIEGĀDE visā Latvijā virs 20 €*
000

Latvijas Pasts nodaļā

17. oktobrī

BEZMAKSAS PIEGĀDE visā Latvijā virs 20 €*
000

Saņemiet Omniva pakomātā

18. oktobrī

BEZMAKSAS PIEGĀDE visā Latvijā virs 20 €*
000

Piegādāsim uz mājām

17. oktobrī

499

Uzmanību! Piegādes nosacījumi ir provizoriski, jo noteikumi tiek atjaunināti atkarībā no faktiskā pasūtījuma veikšanas laika un apmaksas. Galīgais piegādes termiņš tiek norādīts, kad 220.lv apstiprina pasūtījumu.

Pārdevējs: Krisostomus Latvija 4.9
  • 98% pircēju ieteiktu šo pārdevēju.

Preces apraksts: Animal, Vegetable, Junk: A History of Food, from Sustainable to Suicidal

From hunting and gathering to GMOs and ultra-processed foods, this expansive tour of human history rewrites the story of our species and points the way to a better future. The history of Homo sapiens is usually told as a story of technology or economics. But there is a more fundamental driver: food. How we hunted and gathered explains our emergence as a new species and our earliest technology; our first food systems, from fire to agriculture, tell where we settled and how civilizations expanded. The quest for food for growing populations drove exploration, colonialism, slavery, even capitalism. A century ago, food was industrialized. Since then, advancing styles of agriculture and food production have written a new chapter of human history, one that’s driving both climate change and global health crises. Best-selling food authority Mark Bittman offers a panoramic view of the story and explains how we can rescue ourselves from the modern wrong turn.
From hunting and gathering to GMOs and ultra-processed foods, this expansive tour of human history rewrites the story of our species and points the way to a better future. The history of Homo sapiens is usually told as a story of technology or economics. But there is a more fundamental driver: food. How we hunted and gathered explains our emergence as a new species and our earliest technology; our first food systems, from fire to agriculture, tell where we settled and how civilizations expanded. The quest for food for growing populations drove exploration, colonialism, slavery, even capitalism. A century ago, food was industrialized. Since then, advancing styles of agriculture and food production have written a new chapter of human history, one that’s driving both climate change and global health crises. Best-selling food authority Mark Bittman offers a panoramic view of the story and explains how we can rescue ourselves from the modern wrong turn.
From the #1 New York Times best-selling author and pioneering journalist, an expansive look at how history has been shaped by humanity’s appetite for food, farmland, and the money behind it all—and how a better future is within reach

Kopīgā informācija par: Animal, Vegetable, Junk: A History of Food, from Sustainable to Suicidal

Preces ID: 16418718
Kategorija: Sociālo zinātņu grāmatas
Preču iepakojumu skaits: 1 gab.
Iepakojuma izmēri un svars (1): 0,3 x 0,3 x 0,1 m, 0,2 kg
Izdevniecība: HarperCollins Publishers Inc
Izdošanas valoda: Angļu
Grāmatas vāku tips: Nav norādīts
Formāts: Tradicionālā grāmata
Tips: Nav norādīts
Grāmatas fragments:
Autors: Mark Bittman
Lapaspušu skaits: 384
Izdošanas gads: 2022

Produktu attēliem ir ilustratīva nozīme un tie ir kā piemēri. Produkta aprakstā esošie video ir paredzēti tikai informatīviem nolūkiem, tāpēc tajos iekļautā informācija var atšķirties no paša produkta. Krāsas, piezīmes, parametri, izmēri, izmēri, funkcijas, un/vai jebkuras citas oriģinālo izstrādājumu īpašības var atšķirties no to faktiskā izskata, tāpēc, lūdzu, skatiet produkta specifikācijās norādīto produkta aprakstu.

Vērtējumi un atsauksmes (0)

Animal, Vegetable, Junk: A History of Food, from Sustainable to Suicidal
Esiet pirmais, kurš atstāj atsauksmi!
Šo preci var novērtēt tikai tie pircēji, kas to ir iegādājušies un reģistrējušies 220.lv.
Novērtēt preci

Jautājumi un atbildes (0)

Jautājiet citiem pircējiem par šo produktu!
Uzdot jautājumu
Jūsu jautājums ir veiksmīgi nosūtīts. Atbilde uz šo jautājumu tiks sniegta 3 darba dienu laikā
Jautājumam jāsatur vismaz 10 rakstzīmes