Invention of the Restaurant: Paris and Modern Gastronomic Culture, With a New Preface 2nd edition

Specifikācijas:
Autors: Rebecca L. Spang, Adam Gopnik
Lapaspušu skaits: 352
Izdošanas gads: 2020
Preces ID: 23763376
7217
9460
-23%
Pārdevējs: Minced 4.5
Uz grozu
743 / mēn.

3 2407
Bez pārmaksas
Jūsu pilsēta

Rīgā, veikalā (Krasta iela 52)

5. jūnijā

000

Rīgā, veikalā (Latgales iela 257 (T/C "AKROPOLE Rīga"))

5. jūnijā

000

Latvijas Pasts nodaļā

5. jūnijā

129

Latvijas Pasts pakomātā

5. jūnijā

169

Smartpost terminālī

5. jūnijā

229

Saņemiet DPD Pickup punktā

5. jūnijā

299

Circle K stacijā

5. jūnijā

299

Piegādāsim uz mājām

5. jūnijā

399

Saņemiet Omniva pakomātā

6. jūnijā

199

Uzmanību! Piegādes nosacījumi ir provizoriski, jo noteikumi tiek atjaunināti atkarībā no faktiskā pasūtījuma veikšanas laika un apmaksas. Galīgais piegādes termiņš tiek norādīts, kad 220.lv apstiprina pasūtījumu.

Daugavpilī, veikalā (Cietokšņa iela 60 (T/C "Ditton Nams"))

5. jūnijā

000

Liepājā, veikalā (Siena iela 4 (blakus Pētertirgum))

5. jūnijā

000

Latvijas Pasts nodaļā

5. jūnijā

129

Latvijas Pasts pakomātā

5. jūnijā

169

Smartpost terminālī

5. jūnijā

229

Saņemiet DPD Pickup punktā

5. jūnijā

299

Circle K stacijā

5. jūnijā

299

Piegādāsim uz mājām

5. jūnijā

499

Saņemiet Omniva pakomātā

6. jūnijā

199

Uzmanību! Piegādes nosacījumi ir provizoriski, jo noteikumi tiek atjaunināti atkarībā no faktiskā pasūtījuma veikšanas laika un apmaksas. Galīgais piegādes termiņš tiek norādīts, kad 220.lv apstiprina pasūtījumu.

Pārdevējs: Minced 4.5
  • 86% pircēju ieteiktu šo pārdevēju.

Preces apraksts: Invention of the Restaurant: Paris and Modern Gastronomic Culture, With a New Preface 2nd edition

As Spang explains, during the 1760s and 1770s, sensitive, self-described sufferers made public show of their delicacy by going to the new establishments known as “restaurateurs’ rooms” to sip bouillons. But these locations soon became sites for extending frugal, politically correct hospitality and later became symbols of aristocratic greed.

Winner of the Louis Gottschalk PrizeWinner of the Thomas J. Wilson Memorial Prize“Witty and full of fascinating details.”—Los Angeles TimesWhy are there restaurants? Why would anybody consider eating alongside perfect strangers in a loud and crowded room to be an enjoyable pastime? To find the answer, Rebecca Spang takes us back to France in the eighteenth century, when a restaurant was not a place to eat but a quasi-medicinal bouillon not unlike the bone broths of today.This is a book about the French revolution in taste—about how Parisians invented the modern culture of food, changing the social life of the world in the process. We see how over the course of the Revolution, restaurants that had begun as purveyors of health food became symbols of aristocratic greed. In the early nineteenth century, the new genre of gastronomic literature worked within the strictures of the Napoleonic state to transform restaurants yet again, this time conferring star status upon oysters and champagne.“An ambitious, thought-changing book…Rich in weird data, unsung heroes, and bizarre true stories.”—Adam Gopnik, New Yorker“(A] pleasingly spiced history of the restaurant.”—New York Times“A lively, engrossing, authoritative account of how the restaurant as we know it developed…Spang is…as generous in her helpings of historical detail as any glutton could wish.”—The Times

Kopīgā informācija par: Invention of the Restaurant: Paris and Modern Gastronomic Culture, With a New Preface 2nd edition

Preces ID: 23763376
Kategorija: Vēstures grāmatas
Preču iepakojumu skaits: 1 gab.
Iepakojuma izmēri un svars (1): 0,03 x 0,14 x 0,21 m, 0,3 kg
Izdevniecība: Harvard University Press
Izdošanas valoda: Angļu
Grāmatas vāku tips: Mīkstie
Formāts: Tradicionālā grāmata
Tips: Vēsture
Grāmatas fragments: Ne
Autors: Rebecca L. Spang, Adam Gopnik
Lapaspušu skaits: 352
Izdošanas gads: 2020

Produktu attēliem ir ilustratīva nozīme un tie ir kā piemēri. Produkta aprakstā esošie video ir paredzēti tikai informatīviem nolūkiem, tāpēc tajos iekļautā informācija var atšķirties no paša produkta. Krāsas, piezīmes, parametri, izmēri, izmēri, funkcijas, un/vai jebkuras citas oriģinālo izstrādājumu īpašības var atšķirties no to faktiskā izskata, tāpēc, lūdzu, skatiet produkta specifikācijās norādīto produkta aprakstu.

Vērtējumi un atsauksmes (0)

Invention of the Restaurant: Paris and Modern Gastronomic Culture, With a New Preface 2nd edition
Esiet pirmais, kurš atstāj atsauksmi!
Šo preci var novērtēt tikai tie pircēji, kas to ir iegādājušies un reģistrējušies 220.lv.
Novērtēt preci

Jautājumi un atbildes (0)

Jautājiet citiem pircējiem par šo produktu!
Uzdot jautājumu
Jūsu jautājums ir veiksmīgi nosūtīts. Atbilde uz šo jautājumu tiks sniegta 3 darba dienu laikā
Jautājumam jāsatur vismaz 10 rakstzīmes