At the Table of La Fortezza: The Enchantment of Tuscan Cooking From the Lunigiana Region

Specifikācijas:
Autors: Annette Joseph, David Loftus
Lapaspušu skaits: 208
Izdošanas gads: 2022
Preces ID: 16541154
0 € piegāde virs 20 €
5355
Pārdevējs: Krisostomus Latvija 4.9
Uz grozu
701 / mēn.

3 1787
Bez pārmaksas
Jūsu pilsēta

Rīgā, veikalā (Krasta iela 52)

9. decembrī

000

Smartpost terminālī

9. decembrī

BEZMAKSAS PIEGĀDE visā Latvijā virs 20 €*
000

Saņemiet Omniva pakomātā

9. decembrī

BEZMAKSAS PIEGĀDE visā Latvijā virs 20 €*
000

Piegādāsim uz mājām

9. decembrī

399

Uzmanību! Piegādes nosacījumi ir provizoriski, jo noteikumi tiek atjaunināti atkarībā no faktiskā pasūtījuma veikšanas laika un apmaksas. Galīgais piegādes termiņš tiek norādīts, kad 220.lv apstiprina pasūtījumu.

Smartpost terminālī

9. decembrī

BEZMAKSAS PIEGĀDE visā Latvijā virs 20 €*
000

Saņemiet Omniva pakomātā

9. decembrī

BEZMAKSAS PIEGĀDE visā Latvijā virs 20 €*
000

Piegādāsim uz mājām

9. decembrī

499

Uzmanību! Piegādes nosacījumi ir provizoriski, jo noteikumi tiek atjaunināti atkarībā no faktiskā pasūtījuma veikšanas laika un apmaksas. Galīgais piegādes termiņš tiek norādīts, kad 220.lv apstiprina pasūtījumu.

Pārdevējs: Krisostomus Latvija 4.9
  • 98% pircēju ieteiktu šo pārdevēju.

Preces apraksts: At the Table of La Fortezza: The Enchantment of Tuscan Cooking From the Lunigiana Region

Lunigiana is a rugged and untamed mountainous region of Tuscany, flanked by the Liguria coastline and Emilia Romagna, whose cuisine has been shaped by its distinctive landscape and location. Author and stylist Annette Joseph realised a dream in 2016 when she and her husband purchased and renovated a stunning medieval fortress, aptly named La Fortezza (The Fortress), in this little-known area. Enamoured by its rich food heritage, medieval food history, and long-lasting traditions, Joseph sought out authentic and traditional dishes from the best chefs, home cooks, and slow food purveyors in the region. This book showcases these rustic recipes, some of which have been enjoyed for centuries. Lunigiana s cuisine brings together the flavours of both the coast and the mountains as well as drawing inspiration from the neighbouring regions. It is home to a unique selection of ingredients, such as chestnut flour, and its specialties are often still prepared the ancient way, in a cast-iron Dutch oven known as a testo over an open fire. Lunigiana is also recognized as a UNESCO-certified slow food region, and Joseph s recipes highlight slow food practices, such as using produce from your own garden, sourcing seasonal ingredients from local producers, and preserving traditional cooking methods. Breathtaking photographs by David Loftus highlight the beauty of Lunigiana s cuisine and countryside, as well as La Fortezza s dreamy vineyard, orchards, and kitchen garden, where Joseph collected, tested, and developed her recipes. This book is an incredible culinary and visual journey into an undiscovered region in Italy and a must-have for anyone who loves Italian food and culture.

Kopīgā informācija par: At the Table of La Fortezza: The Enchantment of Tuscan Cooking From the Lunigiana Region

Preces ID: 16541154
Kategorija: Pavārgrāmatas
Preču iepakojumu skaits: 1 gab.
Iepakojuma izmēri un svars (1): 0,03 x 0,2 x 0,25 m, 0,57 kg
Izdevniecība: Rizzoli International Publications
Izdošanas valoda: Nav norādīts
Grāmatas vāku tips: Nav norādīts
Formāts: Tradicionālā grāmata
Tips: Nav norādīts
Grāmatas fragments:
Autors: Annette Joseph, David Loftus
Lapaspušu skaits: 208
Izdošanas gads: 2022

Produktu attēliem ir ilustratīva nozīme un tie ir kā piemēri. Produkta aprakstā esošie video ir paredzēti tikai informatīviem nolūkiem, tāpēc tajos iekļautā informācija var atšķirties no paša produkta. Krāsas, piezīmes, parametri, izmēri, izmēri, funkcijas, un/vai jebkuras citas oriģinālo izstrādājumu īpašības var atšķirties no to faktiskā izskata, tāpēc, lūdzu, skatiet produkta specifikācijās norādīto produkta aprakstu.

Vērtējumi un atsauksmes (0)

At the Table of La Fortezza: The Enchantment of Tuscan Cooking From the Lunigiana Region
Esiet pirmais, kurš atstāj atsauksmi!
Šo preci var novērtēt tikai tie pircēji, kas to ir iegādājušies un reģistrējušies 220.lv.
Novērtēt preci

Jautājumi un atbildes (0)

Jautājiet citiem pircējiem par šo produktu!
Uzdot jautājumu
Jūsu jautājums ir veiksmīgi nosūtīts. Atbilde uz šo jautājumu tiks sniegta 3 darba dienu laikā
Jautājumam jāsatur vismaz 10 rakstzīmes