Masahiro BWH Nakiri ar asmeņa garumu 165 mm ir daudzfunkcionāls instruments, ko var izmantot, lai sasmalcinātu, sagrieztu šķēlēs un kubiņos vai smalki sagrieztu svaigus produktus. Naža forma atgādina šauru kapātāju, un tas atgādina arī tradicionālo japāņu nazi Usuba , taču atšķirībā no vienpusēji uzasinātā Usuba naža Nakiri nažs ir uzasināts abās pusēs. Ļoti plānā griezējlīste bez mazākās pretestības iziet cauri sagrieztajiem produktiem. Ar naža svaru, lai arī nelielo, pietiek, lai dziļi iegrieztu tomātus, sīpolus un citus dārzeņus vai augļus. Asmeņa lielo virsmas laukumu bieži izmanto arī, lai pārnestu sagrieztus produktus no griešanas dēlīša tieši uz pannas, katla vai cita trauka.
.
BWH ir nažu sērija, kas veidota pēc MV-H līnijas parauga. Arī tajā tiek izmantots molibdēna-vanādija augstas oglekļa satura nerūsējošais tērauds MBS-26, kas ir pakļauts trīs posmu rūdīšanas procesam, līdz tā cietība sasniedz 58-59 HRC. Katru asmeni līdz pilnībai ir pilnveidojuši amatnieki ar vairāk nekā 30 gadu pieredzi, kas Masahiro nažus ir pacēlis līdz neticamam, nepārspējamam asuma līmenim.
Rokturis ir izgatavots no koksnes, ko sauc par Black Pakkawood, kuras daudzie slāņi augstā spiedienā un karstumā ir presēti, veidojot viendabīgu, ļoti izturīgu, mitruma un ūdensnecaurlaidīgu materiālu. Ar antibakteriālu pārklājumu pārklāto koka rokturi ir tikpat viegli kopjams kā plastmasas rokturis, un tas ir nostiprināts ar trim perfekti nostiprinātām un pulētām kniedēm.
Šīs sērijas naži ir asināti no divām pusēm, taču atšķirībā no vairuma rietumu ražotāju Masahiro tos asimetriski asina 80/20. Tas nozīmē, ka naža asī griezīgā mala ir nobīdīta uz vienu pusi. Asimetriskās asimetriskās asināšanas priekšrocības ir tādas, ka griezējlīste ir līdz pat 35 % plānāka, salīdzinot ar simetrisku nazi, un tāpēc daudz asāka.
Tērauda veids: | MBS-26 |
HRC: | 58-59 |
Roktura materiāls: | Materiāls: melna pakkawood |
Asināšanas metode: | Asimetriska 80/20. |
Izmēri: | ![]() |
Kopējais garums (A): | 285 mm (A) |
Asmens garums (B): 285 mm: | 165 mm (B) |
Platums (C): | (C) (50 mm) |
Biezums (D): 50 mm: | D (biezums): 2,0 mm (biezums (C): 2,0 mm |
Svars: | 160 g |
Noderīga informācija:
- Visi Masahiro naži ir ļoti asi, tāpēc mēs iesakām tos lietot ar pienācīgu piesardzību.
- Masahiro nažus nedrīkst izmantot saldētu produktu griešanai (izņemot šim nolūkam paredzētās sērijas).
- Nelietojiet nažus citiem mērķiem, izņemot pārtikas produktu ražošanu.
- Griešanai izmantojiet koka vai plastmasas dēlīšus.
- Nemazgājiet nažus trauku mazgājamajās mašīnās, jo tas sabojā griezējamo asmeni.
- Mazgājiet nazi siltā ūdenī ar trauku mazgāšanas līdzekli.
- Pēc mazgāšanas noslaukiet nazi līdz sausumam.
- Uzglabājiet nazi uz magnētiskā stieņa vai īpašā nažu blokā.