Nažu asmeņi ir izgatavoti no augsta (1,1%) oglekļa tērauda, rūdīta līdz 61-63 HRC cietībai. Nažiem, kurus no vienas puses uzasinājuši meistari ar vairāk nekā 30 gadu pieredzi, ir raksturīgs nepārspējams asums.
Rokturis ir izgatavots ar japāņu uzmanību detaļām no spilgtas magnolijas koka, pastiprināts ar plastmasas gredzenu.
Noderīga informācija:
Mēs iesakām visiem Masahiro nažiem būt īpaši asiem, tāpēc iesakām tos lietot uzmanīgi.
Masahiro nažus nevar izmantot saldētu produktu griešanai (izņemot šim nolūkam paredzētās sērijas).
Neizmantojiet nažus citiem mērķiem, izņemot pārtiku.
Griešanai izmantojiet koka vai plastmasas griešanas dēļus.
Nemazgājiet nažus trauku mazgājamajā mašīnā, jo tas sabojās griešanas malu.
Nomazgājiet nazi siltā ūdenī ar trauku mazgāšanas līdzekli.
Pēc mazgāšanas noslaukiet nazi sausu