Art of the Restaurateur

Specifikācijas:
Autors: Nicholas Lander
Lapaspušu skaits: 352
Izdošanas gads: 2012
Preces ID: 17296152
0 € piegāde virs 30 € ar kodu 624PIEGADE
4323
Pārdevējs: Krisostomus Latvija 4.9
Uz grozu
Jūsu pilsēta

Rīgā, veikalā (Krasta iela 52)

19. jūlijā

000

Latvijas Pasts pakomātā

19. jūlijā

0 € piegāde virs 30 € ar kodu 624PIEGADE
169

Rīgā, veikalā (Latgales iela 257 (T/C "AKROPOLE Rīga"))

19. jūlijā

000

Latvijas Pasts nodaļā

19. jūlijā

129

Smartpost terminālī

19. jūlijā

229

Saņemiet DPD Pickup punktā

19. jūlijā

299

Piegādāsim uz mājām

19. jūlijā

399

Saņemiet Omniva pakomātā

22. jūlijā

225

Uzmanību! Piegādes nosacījumi ir provizoriski, jo noteikumi tiek atjaunināti atkarībā no faktiskā pasūtījuma veikšanas laika un apmaksas. Galīgais piegādes termiņš tiek norādīts, kad 220.lv apstiprina pasūtījumu.

Daugavpilī, veikalā (Cietokšņa iela 60 (T/C "Ditton Nams"))

19. jūlijā

000

Latvijas Pasts pakomātā

19. jūlijā

0 € piegāde virs 30 € ar kodu 624PIEGADE
169

Liepājā, veikalā (Siena iela 4 (blakus Pētertirgum))

19. jūlijā

000

Latvijas Pasts nodaļā

19. jūlijā

129

Smartpost terminālī

19. jūlijā

229

Saņemiet DPD Pickup punktā

19. jūlijā

299

Piegādāsim uz mājām

19. jūlijā

499

Saņemiet Omniva pakomātā

22. jūlijā

225

Uzmanību! Piegādes nosacījumi ir provizoriski, jo noteikumi tiek atjaunināti atkarībā no faktiskā pasūtījuma veikšanas laika un apmaksas. Galīgais piegādes termiņš tiek norādīts, kad 220.lv apstiprina pasūtījumu.

Pārdevējs: Krisostomus Latvija 4.9
  • 99% pircēju ieteiktu šo pārdevēju.

Preces apraksts: Art of the Restaurateur

The Art of the Restaurateur presents the compelling stories behind some of the world's best restaurants, and celebrates the complex but unsung art of the restaurateur. In his first ever book, acclaimed Financial Times restaurant critic (and former restaurateur) Nicholas Lander reveals everything you ever wanted to know about the highs and lows of the restaurant business. Every story is fascinating, different, and has something to tell about the creation of a successful restaurant, from finding the right location to deciding what kind of food to serve. Engaging, erudite and packed with insights, the book is a must-read for anyone interested in food - especially, of course, anyone who's ever dreamed of opening a restaurant.

Kopīgā informācija par: Art of the Restaurateur

Preces ID: 17296152
Kategorija: Sociālo zinātņu grāmatas
Preču iepakojumu skaits: 1 gab.
Iepakojuma izmēri un svars (1): 0,4 x 0,1 x 0,3 m, 0,65 kg
Izdevniecība: Phaidon Press Ltd
Izdošanas valoda: Angļu
Grāmatas vāku tips: Cietie
Formāts: Tradicionālā grāmata
Tips: Socioloģija
Grāmatas fragments: Ne
Autors: Nicholas Lander
Lapaspušu skaits: 352
Izdošanas gads: 2012

Produktu attēliem ir ilustratīva nozīme un tie ir kā piemēri. Produkta aprakstā esošie video ir paredzēti tikai informatīviem nolūkiem, tāpēc tajos iekļautā informācija var atšķirties no paša produkta. Krāsas, piezīmes, parametri, izmēri, izmēri, funkcijas, un/vai jebkuras citas oriģinālo izstrādājumu īpašības var atšķirties no to faktiskā izskata, tāpēc, lūdzu, skatiet produkta specifikācijās norādīto produkta aprakstu.

Vērtējumi un atsauksmes (0)

Art of the Restaurateur
Esiet pirmais, kurš atstāj atsauksmi!
Šo preci var novērtēt tikai tie pircēji, kas to ir iegādājušies un reģistrējušies 220.lv.
Novērtēt preci

Jautājumi un atbildes (0)

Jautājiet citiem pircējiem par šo produktu!
Uzdot jautājumu
Jūsu jautājums ir veiksmīgi nosūtīts. Atbilde uz šo jautājumu tiks sniegta 3 darba dienu laikā
Jautājumam jāsatur vismaz 10 rakstzīmes