Fate of Food: What We'll Eat in a Bigger, Hotter, Smarter World

Specifikācijas:
Autors: Amanda Little
Lapaspušu skaits: 368
Izdošanas gads: 2021
Preces ID: 18527827
2241
Pārdevējs: Krisostomus Latvija 4.9
Uz grozu
Jūsu pilsēta

Rīgā, veikalā (Krasta iela 52)

13. jūnijā

000

Rīgā, veikalā (Latgales iela 257 (T/C "AKROPOLE Rīga"))

13. jūnijā

000

Latvijas Pasts nodaļā

13. jūnijā

129

Latvijas Pasts pakomātā

13. jūnijā

169

Smartpost terminālī

13. jūnijā

229

Saņemiet DPD Pickup punktā

13. jūnijā

299

Circle K stacijā

13. jūnijā

299

Piegādāsim uz mājām

13. jūnijā

399

Saņemiet Omniva pakomātā

14. jūnijā

199

Uzmanību! Piegādes nosacījumi ir provizoriski, jo noteikumi tiek atjaunināti atkarībā no faktiskā pasūtījuma veikšanas laika un apmaksas. Galīgais piegādes termiņš tiek norādīts, kad 220.lv apstiprina pasūtījumu.

Daugavpilī, veikalā (Cietokšņa iela 60 (T/C "Ditton Nams"))

13. jūnijā

000

Liepājā, veikalā (Siena iela 4 (blakus Pētertirgum))

13. jūnijā

000

Latvijas Pasts nodaļā

13. jūnijā

129

Latvijas Pasts pakomātā

13. jūnijā

169

Smartpost terminālī

13. jūnijā

229

Saņemiet DPD Pickup punktā

13. jūnijā

299

Circle K stacijā

13. jūnijā

299

Piegādāsim uz mājām

13. jūnijā

499

Saņemiet Omniva pakomātā

14. jūnijā

199

Uzmanību! Piegādes nosacījumi ir provizoriski, jo noteikumi tiek atjaunināti atkarībā no faktiskā pasūtījuma veikšanas laika un apmaksas. Galīgais piegādes termiņš tiek norādīts, kad 220.lv apstiprina pasūtījumu.

Pārdevējs: Krisostomus Latvija 4.9
  • 99% pircēju ieteiktu šo pārdevēju.

Preces apraksts: Fate of Food: What We'll Eat in a Bigger, Hotter, Smarter World

WINNER OF THE 2019 NAUTILUS BOOK AWARD In the fascinating story of the sustainable food revolution, an environmental journalist and professor asks the question: Is the future of food looking bleak&;or better than ever? &;In The Fate of Food, Amanda Little takes us on a tour of the future. The journey is scary, exciting, and, ultimately, encouraging.&;&;Elizabeth Kolbert, Pulitzer Prize&;winning author of The Sixth ExtinctionClimate models show that global crop production will decline every decade for the rest of this century due to drought, heat, and flooding. Water supplies are in jeopardy. Meanwhile, the world&;s population is expected to grow another 30 percent by midcentury. So how, really, will we feed nine billion people sustainably in the coming decades?Amanda Little, a professor at Vanderbilt University and an award-winning journalist, spent three years traveling through a dozen countries and as many U.S. states in search of answers to this question. Her journey took her from an apple orchard in Wisconsin to a remote control organic farm in Shanghai, from Norwegian fish farms to famine-stricken regions of Ethiopia. The race to reinvent the global food system is on, and the challenge is twofold: We must solve the existing problems of industrial agriculture while also preparing for the pressures ahead. Through her interviews and adventures with farmers, scientists, activists, and engineers, Little tells the fascinating story of human innovation and explores new and old approaches to food production while charting the growth of a movement that could redefine sustainable food on a grand scale. She meets small permaculture farmers and &;Big Food&; executives, botanists studying ancient superfoods and Kenyan farmers growing the country's first GMO corn. She travels to places that might seem irrelevant to the future of food yet surprisingly play a critical role&;a California sewage plant, a U.S. Army research lab, even the inside of a monsoon cloud above Mumbai. Little asks tough questions: Can GMOs actually be good for the environment&;and for us? Are we facing the end of animal meat? What will it take to eliminate harmful chemicals from farming? How can a clean, climate-resilient food supply become accessible to all?Throughout her journey, Little finds and shares a deeper understanding of the threats of climate change and encounters a sense of awe and optimism about the lessons of our past and the scope of human ingenuity.

Kopīgā informācija par: Fate of Food: What We'll Eat in a Bigger, Hotter, Smarter World

Preces ID: 18527827
Kategorija: Sociālo zinātņu grāmatas
Preču iepakojumu skaits: 1 gab.
Iepakojuma izmēri un svars (1): 0,03 x 0,16 x 0,23 m, 0,44 kg
Izdevniecība: Potter/Ten Speed/Harmony/Rodale
Izdošanas valoda: Angļu
Grāmatas vāku tips: Mīkstie
Formāts: Tradicionālā grāmata
Tips: Socioloģija
Grāmatas fragments: Ne
Autors: Amanda Little
Lapaspušu skaits: 368
Izdošanas gads: 2021

Produktu attēliem ir ilustratīva nozīme un tie ir kā piemēri. Produkta aprakstā esošie video ir paredzēti tikai informatīviem nolūkiem, tāpēc tajos iekļautā informācija var atšķirties no paša produkta. Krāsas, piezīmes, parametri, izmēri, izmēri, funkcijas, un/vai jebkuras citas oriģinālo izstrādājumu īpašības var atšķirties no to faktiskā izskata, tāpēc, lūdzu, skatiet produkta specifikācijās norādīto produkta aprakstu.

Vērtējumi un atsauksmes (0)

Fate of Food: What We'll Eat in a Bigger, Hotter, Smarter World
Esiet pirmais, kurš atstāj atsauksmi!
Šo preci var novērtēt tikai tie pircēji, kas to ir iegādājušies un reģistrējušies 220.lv.
Novērtēt preci

Jautājumi un atbildes (0)

Jautājiet citiem pircējiem par šo produktu!
Uzdot jautājumu
Jūsu jautājums ir veiksmīgi nosūtīts. Atbilde uz šo jautājumu tiks sniegta 3 darba dienu laikā
Jautājumam jāsatur vismaz 10 rakstzīmes