Philosophy of Curry

Specifikācijas:
Autors: Sejal Sukhadwala
Lapaspušu skaits: 112
Izdošanas gads: 2022
Preces ID: 16480029
Saņemiet atpakaļ 100% 220.lv naudā!
1360
Pārdevējs: Krisostomus Latvija 4.9
Uz grozu
Jūsu pilsēta

Rīgā, veikalā (Krasta iela 52)

25. maijā

000

Rīgā, veikalā (Latgales iela 257 (T/C "AKROPOLE Rīga"))

25. maijā

000

Latvijas Pasts nodaļā

27. maijā

129

Latvijas Pasts pakomātā

27. maijā

169

Smartpost terminālī

27. maijā

229

Saņemiet DPD Pickup punktā

27. maijā

299

Circle K stacijā

27. maijā

299

Piegādāsim uz mājām

27. maijā

399

Saņemiet Omniva pakomātā

28. maijā

199

Uzmanību! Piegādes nosacījumi ir provizoriski, jo noteikumi tiek atjaunināti atkarībā no faktiskā pasūtījuma veikšanas laika un apmaksas. Galīgais piegādes termiņš tiek norādīts, kad 220.lv apstiprina pasūtījumu.

Daugavpilī, veikalā (Cietokšņa iela 60 (T/C "Ditton Nams"))

25. maijā

000

Liepājā, veikalā (Siena iela 4 (blakus Pētertirgum))

25. maijā

000

Latvijas Pasts nodaļā

27. maijā

129

Latvijas Pasts pakomātā

27. maijā

169

Smartpost terminālī

27. maijā

229

Saņemiet DPD Pickup punktā

27. maijā

299

Circle K stacijā

27. maijā

299

Piegādāsim uz mājām

27. maijā

499

Saņemiet Omniva pakomātā

28. maijā

199

Uzmanību! Piegādes nosacījumi ir provizoriski, jo noteikumi tiek atjaunināti atkarībā no faktiskā pasūtījuma veikšanas laika un apmaksas. Galīgais piegādes termiņš tiek norādīts, kad 220.lv apstiprina pasūtījumu.

Pārdevējs: Krisostomus Latvija 4.9
  • 99% pircēju ieteiktu šo pārdevēju.

Preces apraksts: Philosophy of Curry

There are curries on almost every continent, with a stunning diversity of flavours and textures across India alone, and many more interpretations the world over, including in Indonesia, Malaysia, Japan, Trinidad and the curry capital of the UK, Bradford. But curry is difficult to define. The word has origins in ancient India, but its adoption by Portuguese and British colonisers saw curry reinterpreted in the west to encompass an entire cuisine, prompting many Indians to reject the term outright. Sejal Sukhadwala probes the complex intersection of tradition and colonialism through the fascinating history of curry, from its association with Ayurveda - one of the world's oldest holistic healing systems to its enduring popularity in contemporary British culture. Garnishing this history is a surfeit of helpful advice on which oils to use, how to temper spices and where to find those all-important mouth-watering recipes.

Kopīgā informācija par: Philosophy of Curry

Preces ID: 16480029
Kategorija: Sociālo zinātņu grāmatas
Preču iepakojumu skaits: 1 gab.
Iepakojuma izmēri un svars (1): 0,3 x 0,3 x 0,1 m, 0,2 kg
Izdevniecība: British Library Publishing
Izdošanas valoda: Angļu
Grāmatas vāku tips: Nav norādīts
Formāts: Tradicionālā grāmata
Tips: Nav norādīts
Grāmatas fragments: Ne
Autors: Sejal Sukhadwala
Lapaspušu skaits: 112
Izdošanas gads: 2022

Produktu attēliem ir ilustratīva nozīme un tie ir kā piemēri. Produkta aprakstā esošie video ir paredzēti tikai informatīviem nolūkiem, tāpēc tajos iekļautā informācija var atšķirties no paša produkta. Krāsas, piezīmes, parametri, izmēri, izmēri, funkcijas, un/vai jebkuras citas oriģinālo izstrādājumu īpašības var atšķirties no to faktiskā izskata, tāpēc, lūdzu, skatiet produkta specifikācijās norādīto produkta aprakstu.

Vērtējumi un atsauksmes (0)

Philosophy of Curry
Esiet pirmais, kurš atstāj atsauksmi!
Šo preci var novērtēt tikai tie pircēji, kas to ir iegādājušies un reģistrējušies 220.lv.
Novērtēt preci

Jautājumi un atbildes (0)

Jautājiet citiem pircējiem par šo produktu!
Uzdot jautājumu
Jūsu jautājums ir veiksmīgi nosūtīts. Atbilde uz šo jautājumu tiks sniegta 3 darba dienu laikā
Jautājumam jāsatur vismaz 10 rakstzīmes