Who Poisoned Your Bacon?: The Dangerous History of Meat Additives

Specifikācijas:
Autors: Guillaume Coudray, Bee Wilson
Lapaspušu skaits: 400
Izdošanas gads: 2022
Preces ID: 16419072
3199
Pārdevējs: KATARATA 4.6
Uz grozu
Jūsu pilsēta

Rīgā, veikalā (Krasta iela 52)

18. jūlijā

000

Rīgā, veikalā (Latgales iela 257 (T/C "AKROPOLE Rīga"))

18. jūlijā

000

Latvijas Pasts nodaļā

18. jūlijā

129

Latvijas Pasts pakomātā

18. jūlijā

169

Smartpost terminālī

18. jūlijā

229

Saņemiet DPD Pickup punktā

18. jūlijā

299

Piegādāsim uz mājām

18. jūlijā

399

Saņemiet Omniva pakomātā

19. jūlijā

225

Uzmanību! Piegādes nosacījumi ir provizoriski, jo noteikumi tiek atjaunināti atkarībā no faktiskā pasūtījuma veikšanas laika un apmaksas. Galīgais piegādes termiņš tiek norādīts, kad 220.lv apstiprina pasūtījumu.

Daugavpilī, veikalā (Cietokšņa iela 60 (T/C "Ditton Nams"))

18. jūlijā

000

Liepājā, veikalā (Siena iela 4 (blakus Pētertirgum))

18. jūlijā

000

Latvijas Pasts nodaļā

18. jūlijā

129

Latvijas Pasts pakomātā

18. jūlijā

169

Smartpost terminālī

18. jūlijā

229

Saņemiet DPD Pickup punktā

18. jūlijā

299

Piegādāsim uz mājām

18. jūlijā

499

Saņemiet Omniva pakomātā

19. jūlijā

225

Uzmanību! Piegādes nosacījumi ir provizoriski, jo noteikumi tiek atjaunināti atkarībā no faktiskā pasūtījuma veikšanas laika un apmaksas. Galīgais piegādes termiņš tiek norādīts, kad 220.lv apstiprina pasūtījumu.

Pārdevējs: KATARATA 4.6
  • 89% pircēju ieteiktu šo pārdevēju.

Preces apraksts: Who Poisoned Your Bacon?: The Dangerous History of Meat Additives

"Highly persuasive … a well-organised and solid dossier that alerts us to legalised chemical trickery." Joanna Blythman, The Spectator"A bombshell book" Daily Mail"Eye-opening and important . . . a book full of righteous anger" Bee Wilson, from her ForewordDid you know that bacon, ham, hot dogs and salami are classified by the World Health Organization (WHO) as ‘category 1 carcinogens’?Would you eat them if you knew they caused bowel cancer?Following ten years of detailed investigation, documentary film-maker Guillaume Coudray presents a powerful examination of the use of nitro-additives in meat. As he reveals, most mass-produced processed meats, and now even many ‘artisanal’ products, contain chemicals that react with meat to form cancer-causing compounds. He tells the full story of how, since the 1970s, the meat-processing industry has denied the health risks because these additives make curing cheaper and quicker, extending shelf life and giving meat a pleasing pink colour.These additives are, in fact, unnecessary. Parma ham has not contained them for nearly 30 years – and indeed all traditional cured meats were once produced without nitrate and nitrite. Progressive producers are now increasingly following that example.?Who Poisoned Your Bacon? – featuring a foreword by acclaimed food writer Bee Wilson – is the authoritative, gripping and scandalous story of big business flying in the face of scientific health warnings. It allows you to evaluate the risks, and carries a message of hope that things can change.

Kopīgā informācija par: Who Poisoned Your Bacon?: The Dangerous History of Meat Additives

Preces ID: 16419072
Kategorija: Sociālo zinātņu grāmatas
Preču iepakojumu skaits: 1 gab.
Iepakojuma izmēri un svars (1): 0,3 x 0,3 x 0,1 m, 0,2 kg
Izdevniecība: Icon Books
Izdošanas valoda: Angļu
Grāmatas vāku tips: Nav norādīts
Formāts: Tradicionālā grāmata
Tips: Nav norādīts
Grāmatas fragments: Ne
Autors: Guillaume Coudray, Bee Wilson
Lapaspušu skaits: 400
Izdošanas gads: 2022

Produktu attēliem ir ilustratīva nozīme un tie ir kā piemēri. Produkta aprakstā esošie video ir paredzēti tikai informatīviem nolūkiem, tāpēc tajos iekļautā informācija var atšķirties no paša produkta. Krāsas, piezīmes, parametri, izmēri, izmēri, funkcijas, un/vai jebkuras citas oriģinālo izstrādājumu īpašības var atšķirties no to faktiskā izskata, tāpēc, lūdzu, skatiet produkta specifikācijās norādīto produkta aprakstu.

Vērtējumi un atsauksmes (0)

Who Poisoned Your Bacon?: The Dangerous History of Meat Additives
Esiet pirmais, kurš atstāj atsauksmi!
Šo preci var novērtēt tikai tie pircēji, kas to ir iegādājušies un reģistrējušies 220.lv.
Novērtēt preci

Jautājumi un atbildes (0)

Jautājiet citiem pircējiem par šo produktu!
Uzdot jautājumu
Jūsu jautājums ir veiksmīgi nosūtīts. Atbilde uz šo jautājumu tiks sniegta 3 darba dienu laikā
Jautājumam jāsatur vismaz 10 rakstzīmes