Kur rodas saldējums?, Kur rodas saldējums?

Specifikācijas:
Autors: Kristīne Jacino
Izdošanas gads: 2023
Lapaspušu skaits: 31
Preces ID: 24239566
0 € piegāde virs 30 € ar kodu PIEGADE424
1250
Pārdevējs: Globuss 4.9
Uz grozu
Jūsu pilsēta

Rīgā, veikalā (Krasta iela 52)

Piektdien, 3. maijā

000

Latvijas Pasts pakomātā

Piektdien, 3. maijā

0 € piegāde virs 30 € ar kodu PIEGADE424
169

Rīgā, veikalā (Latgales iela 257 (T/C "AKROPOLE Rīga"))

7. maijā

000

Latvijas Pasts nodaļā

Piektdien, 3. maijā

129

Smartpost terminālī

Piektdien, 3. maijā

229

Circle K stacijā

Piektdien, 3. maijā

299

Piegādāsim uz mājām

Piektdien, 3. maijā

399

Saņemiet Omniva pakomātā

7. maijā

199

Saņemiet DPD Pickup punktā

8. maijā

299

Uzmanību! Piegādes nosacījumi ir provizoriski, jo noteikumi tiek atjaunināti atkarībā no faktiskā pasūtījuma veikšanas laika un apmaksas. Galīgais piegādes termiņš tiek norādīts, kad 220.lv apstiprina pasūtījumu.

Daugavpilī, veikalā (Cietokšņa iela 60 (T/C "Ditton Nams"))

7. maijā

000

Latvijas Pasts pakomātā

Piektdien, 3. maijā

0 € piegāde virs 30 € ar kodu PIEGADE424
169

Liepājā, veikalā (Siena iela 4 (blakus Pētertirgum))

7. maijā

000

Latvijas Pasts nodaļā

Piektdien, 3. maijā

129

Smartpost terminālī

Piektdien, 3. maijā

229

Circle K stacijā

Piektdien, 3. maijā

299

Piegādāsim uz mājām

Piektdien, 3. maijā

499

Saņemiet Omniva pakomātā

7. maijā

199

Saņemiet DPD Pickup punktā

8. maijā

299

Uzmanību! Piegādes nosacījumi ir provizoriski, jo noteikumi tiek atjaunināti atkarībā no faktiskā pasūtījuma veikšanas laika un apmaksas. Galīgais piegādes termiņš tiek norādīts, kad 220.lv apstiprina pasūtījumu.

Pārdevējs: Globuss 4.9
  • 98% pircēju ieteiktu šo pārdevēju.

Preces apraksts: Kur rodas saldējums?

Sērijas “Profesore Jacino” grāmatā “Kur rodas saldējums?” izstāstīts un parādīts, kā no piena top saldais gardums. Lasītājs atklās, kādas izejvielas nepieciešamas saldējuma tapšanai, kā panākt, lai šīs izejvielas “sadraudzētos” un lai saldējums izdotos vienmērīgs pēc konsistences un nepārvērstos nebaudāmā ledus klucī. Saistoši ir uzzināt, kā notiek saldējuma iepildīšana vafeļu konusos, nocietināšana, iepakošana, uzglabāšana un, galvenais, kā saldējuma ražošanas gaitā noder visjaunākās tehnoloģijas.

Lasītāju apgaismos un izklaidēs profesore Jacino, runcis Bernards un saldējuma ražotnes eksperti.

Grāmatā iekļauti arī dažādi saistoši uzdevumi.

Kopīgā informācija par: Kur rodas saldējums?

Preces ID: 24239566
Kategorija: Svešvalodu mācību materiāli
Preču iepakojumu skaits: 1 gab.
Iepakojuma izmēri un svars (1): 0,22 x 0,15 x 0,02 m, 0,5 kg
Tips: Angļu valodas uzdevumi
Izdevniecība: Apgāds Zvaigzne ABC
Izdošanas valoda: Latviešu
Autors: Kristīne Jacino
Izdošanas gads: 2023
Lapaspušu skaits: 31

Produktu attēliem ir ilustratīva nozīme un tie ir kā piemēri. Produkta aprakstā esošie video ir paredzēti tikai informatīviem nolūkiem, tāpēc tajos iekļautā informācija var atšķirties no paša produkta. Krāsas, piezīmes, parametri, izmēri, izmēri, funkcijas, un/vai jebkuras citas oriģinālo izstrādājumu īpašības var atšķirties no to faktiskā izskata, tāpēc, lūdzu, skatiet produkta specifikācijās norādīto produkta aprakstu.

Vērtējumi un atsauksmes (0)

Kur rodas saldējums?
Esiet pirmais, kurš atstāj atsauksmi!
Šo preci var novērtēt tikai tie pircēji, kas to ir iegādājušies un reģistrējušies 220.lv.
Novērtēt preci

Jautājumi un atbildes (0)

Jautājiet citiem pircējiem par šo produktu!
Uzdot jautājumu
Jūsu jautājums ir veiksmīgi nosūtīts. Atbilde uz šo jautājumu tiks sniegta 3 darba dienu laikā
Jautājumam jāsatur vismaz 10 rakstzīmes