Ielec 2025. gadā! Iespējams, labākais piedāvājums tirgū!*

Italian Cooking School: Dolci

Specifikācijas:
Autors: Alice Alice Cucina
Lapaspušu skaits: 224
Izdošanas gads: 2020
Preces ID: 19449447
0 € piegāde virs 20 €
2979
Pārdevējs: Krisostomus Latvija 4.9
Uz grozu
Jūsu pilsēta

Rīgā, veikalā (Krasta iela 52)

6. februārī

000

Smartpost terminālī

6. februārī

BEZMAKSAS PIEGĀDE visā Latvijā virs 20 €*
000

Saņemiet Omniva pakomātā

6. februārī

BEZMAKSAS PIEGĀDE visā Latvijā virs 20 €*
000

Piegādāsim uz mājām

6. februārī

399

Uzmanību! Piegādes nosacījumi ir provizoriski, jo noteikumi tiek atjaunināti atkarībā no faktiskā pasūtījuma veikšanas laika un apmaksas. Galīgais piegādes termiņš tiek norādīts, kad 220.lv apstiprina pasūtījumu.

Smartpost terminālī

6. februārī

BEZMAKSAS PIEGĀDE visā Latvijā virs 20 €*
000

Saņemiet Omniva pakomātā

6. februārī

BEZMAKSAS PIEGĀDE visā Latvijā virs 20 €*
000

Piegādāsim uz mājām

6. februārī

499

Uzmanību! Piegādes nosacījumi ir provizoriski, jo noteikumi tiek atjaunināti atkarībā no faktiskā pasūtījuma veikšanas laika un apmaksas. Galīgais piegādes termiņš tiek norādīts, kad 220.lv apstiprina pasūtījumu.

Pārdevējs: Krisostomus Latvija 4.9
  • 98% pircēju ieteiktu šo pārdevēju.

Arī citi interesējās

Preces apraksts: Italian Cooking School: Dolci

Learn to make the very best Italian cookies, pastries, and cakes in your very own home with this dessert class in a book--created by Italy's premier cooking magazine! A delicious dessert is the perfect sweet ending to a meal--and no one knows how to create those treats like the Italians. With the help of these recipes, step-by-step photographs, and clear instructions from culinary magazine Alice Cucina, it's easy to create delicacies for every occasion, from breakfast pastries to yummy snacks to birthday and holiday cakes. You'll learn all the basics, including how to prepare puff pastry, shortbread, and brioche, before exploring classics like Wine and Anise Donuts, Blackberry Cheesecake, and Tiramisu with Mascarpone and Espresso; smaller bites such as Cream Puffs (Bigne) with Chocolate Mousseline and Coconut and Almond Cakes with Strawberry Compote; and beautifully plated dishes, including a Coconut and Mango Chiffon Cake, a Pavlova with Rose Cream and Plum, and a Semifreddo Truffle with Cocoa and Hazelnuts.

Kopīgā informācija par: Italian Cooking School: Dolci

Preces ID: 19449447
Kategorija: Pavārgrāmatas
Preču iepakojumu skaits: 1 gab.
Iepakojuma izmēri un svars (1): 0,03 x 0,18 x 0,25 m, 0,3 kg
Izdevniecība: White Star
Izdošanas valoda: Angļu
Grāmatas vāku tips: Cietie
Formāts: Tradicionālā grāmata
Tips: Par pārtiku un uzturu
Grāmatas fragments:
Autors: Alice Alice Cucina
Lapaspušu skaits: 224
Izdošanas gads: 2020

Produktu attēliem ir ilustratīva nozīme un tie ir kā piemēri. Produkta aprakstā esošie video ir paredzēti tikai informatīviem nolūkiem, tāpēc tajos iekļautā informācija var atšķirties no paša produkta. Krāsas, piezīmes, parametri, izmēri, izmēri, funkcijas, un/vai jebkuras citas oriģinālo izstrādājumu īpašības var atšķirties no to faktiskā izskata, tāpēc, lūdzu, skatiet produkta specifikācijās norādīto produkta aprakstu.

Partneru piedāvājumi
Reklāma

Vērtējumi un atsauksmes (0)

Italian Cooking School: Dolci
Esiet pirmais, kurš atstāj atsauksmi!
Šo preci var novērtēt tikai tie pircēji, kas to ir iegādājušies un reģistrējušies 220.lv.
Novērtēt preci

Jautājumi un atbildes (0)

Jautājiet citiem pircējiem par šo produktu!
Uzdot jautājumu
Jūsu jautājums ir veiksmīgi nosūtīts. Atbilde uz šo jautājumu tiks sniegta 3 darba dienu laikā
Jautājumam jāsatur vismaz 10 rakstzīmes

Rekomendējam kopā ar: Italian Cooking School: Dolci

Reklāma

Labākais no Krisostomus Latvija