Pavārgrāmatas

(12)
Filtrēt
Pircēji novērtēja: 4.9/5
3 302 vērtējums. Apskatīt visu
-23%
760 / mēn.   7381 9657
Uz grozu

Barolo and Barbaresco: The King and Queen of Italian Wine

Autors: Kerin O'Keefe
Lapaspušu skaits: 368
Izdošanas gads: 2014
673 / mēn.   5140
Uz grozu

Brunello di Montalcino: Understanding and Appreciating One of Italy's Greatest Wines

Autors: Kerin O'Keefe
Lapaspušu skaits: 312
Izdošanas gads: 2012
  3115
Uz grozu

Flawless: Understanding Faults in Wine

Autors: Jamie Goode
Lapaspušu skaits: 240
Izdošanas gads: 2018
  4330
Uz grozu

Postmodern Winemaking: Rethinking the Modern Science of an Ancient Craft

Autors: Clark Smith
Lapaspušu skaits: 368
Izdošanas gads: 2013
-25%
739 / mēn.   5643 7572
Uz grozu

Georgian Feast: The Vibrant Culture and Savory Food of the Republic of Georgia Revised edition

Autors: Darra Goldstein
Lapaspušu skaits: 296
Izdošanas gads: 2018
-23%
758 / mēn.   7362 9634
Uz grozu

History of Cookbooks: From Kitchen to Page over Seven Centuries

Autors: Henry Notaker
Lapaspušu skaits: 400
Izdošanas gads: 2017
-21%
754 / mēn.   10018 12822
Uz grozu

Italy's Native Wine Grape Terroirs

Autors: Ian D'Agata
Lapaspušu skaits: 392
Izdošanas gads: 2019
724 / mēn.   7030
Uz grozu

Wine Atlas of Germany

Autors: Dieter Braatz, Ulrich Sautter, Ingo Swoboda, Hendrik Holler, Jancis Robinson, Kevin D. Goldberg
Lapaspušu skaits: 280
Izdošanas gads: 2014
-22%
701 / mēn.   9304 11965
Uz grozu

Chianti Classico: The Search for Tuscany's Noblest Wine

Autors: Bill Nesto, Frances Di Savino
Lapaspušu skaits: 360
Izdošanas gads: 2016
-25%
707 / mēn.   5397 7276
Uz grozu

History of Cookbooks: From Kitchen to Page over Seven Centuries

Autors: Henry Notaker
Lapaspušu skaits: 400
Izdošanas gads: 2022
  3655
Uz grozu

Cuisine and Empire: Cooking in World History

Autors: Rachel Laudan
Lapaspušu skaits: 488
Izdošanas gads: 2015
-24%
843 / mēn.   6435 8522
Uz grozu

French Wine: A History

Autors: Rod Phillips
Lapaspušu skaits: 319
Izdošanas gads: 2020

Native Wine Grapes of Italy

Autors: Ian D'Agata
Lapaspušu skaits: 640
Izdošanas gads: 2014

Wines of the New South Africa: Tradition and Revolution

Autors: Tim James
Lapaspušu skaits: 344
Izdošanas gads: 2013

Hakka Cookbook: Chinese Soul Food from around the World

Autors: Linda Lau Anusasananan, Martin Yan, Alan Chong Lau
Lapaspušu skaits: 312
Izdošanas gads: 2012

Cumin, Camels, and Caravans: A Spice Odyssey

Autors: Gary Paul Nabhan
Lapaspušu skaits: 328
Izdošanas gads: 2020

Authentic Wine: Toward Natural and Sustainable Winemaking

Autors: Jamie Goode, Sam Harrop
Lapaspušu skaits: 272
Izdošanas gads: 2013

Notes on a Cellar-Book

Autors: George Saintsbury, Thomas Pinney, Thomas Pinney
Lapaspušu skaits: 360
Izdošanas gads: 2023

Wines of Burgundy: Revised Edition Revised edition

Autors: Clive Coates
Lapaspušu skaits: 896
Izdošanas gads: 2008

Uncorking the Past: The Quest for Wine, Beer, and Other Alcoholic Beverages

Autors: Patrick E. McGovern
Lapaspušu skaits: 348
Izdošanas gads: 2009

8. marts: Ko dāvināt sievietei Sieviešu dienā?

8.martā tiek atzīmēta Starptautiskā sieviešu diena. Tās pirmsākumi saistās ar sieviešu līdztiesību saimnieciskajā, sabiedriski politiskajā un kultūras...
Lasīt tālāk

Kafijas galdiņu grāmatas (Coffee table books)

Kafijas galdiņu grāmatas (Coffee table books) Lai cik savādi neliktos, grāmatas pastāv ne tikai to lasīšanai no A līdz Z. Ir tādas grāmatas, kuras va...
Lasīt tālāk