1,000 Spanish Recipes

Specifikācijas:
Autors: Penelope Casas
Lapaspušu skaits: 720
Izdošanas gads: 2014
Preces ID: 19447177
4137
Pārdevējs: Krisostomus Latvija 4.9
Uz grozu
Jūsu pilsēta

Rīgā, veikalā (Krasta iela 52)

31. jūlijā

000

Rīgā, veikalā (Latgales iela 257 (T/C "AKROPOLE Rīga"))

31. jūlijā

000

Latvijas Pasts nodaļā

31. jūlijā

129

Latvijas Pasts pakomātā

31. jūlijā

169

Smartpost terminālī

31. jūlijā

229

Saņemiet DPD Pickup punktā

31. jūlijā

299

Piegādāsim uz mājām

31. jūlijā

499

Saņemiet Omniva pakomātā

1. augustā

225

Uzmanību! Piegādes nosacījumi ir provizoriski, jo noteikumi tiek atjaunināti atkarībā no faktiskā pasūtījuma veikšanas laika un apmaksas. Galīgais piegādes termiņš tiek norādīts, kad 220.lv apstiprina pasūtījumu.

Daugavpilī, veikalā (Cietokšņa iela 60 (T/C "Ditton Nams"))

31. jūlijā

000

Liepājā, veikalā (Siena iela 4 (blakus Pētertirgum))

31. jūlijā

000

Latvijas Pasts nodaļā

31. jūlijā

129

Latvijas Pasts pakomātā

31. jūlijā

169

Smartpost terminālī

31. jūlijā

229

Saņemiet DPD Pickup punktā

31. jūlijā

299

Piegādāsim uz mājām

31. jūlijā

699

Saņemiet Omniva pakomātā

1. augustā

225

Uzmanību! Piegādes nosacījumi ir provizoriski, jo noteikumi tiek atjaunināti atkarībā no faktiskā pasūtījuma veikšanas laika un apmaksas. Galīgais piegādes termiņš tiek norādīts, kad 220.lv apstiprina pasūtījumu.

Pārdevējs: Krisostomus Latvija 4.9
  • 98% pircēju ieteiktu šo pārdevēju.

Preces apraksts: 1,000 Spanish Recipes

"The legacy work by one of the most influential experts on Spanish cuisine. Penelope Casas was one of the premier experts on Spanish food: She taught Americans about jam serrano, Manchego cheese, and chorizo, in addition to countless dishes, from patatasbravas to churros. She wrote several acclaimed books, and 1,000 Spanish Recipes is her final work and legacy. It is the latest--and a very special--addition to the award-winning 1,000 Recipes series; in this unmatched collection of simple, precise recipes, she takes readers on a culinary journey of Spain from Galicia to Madrid to the Canary Islands. There is a wealth of options for tapas (including 18 Spanish omelets); soups (11 recipes for gazpacho); salads; main courses; vegetable, bean, and grain dishes (50 paellas!); breads; and desserts (20 types of flan). Icons for vegetarian recipes, special menus, and features on Spanish ingredients and dishes will engage and reassure cooks. This culmination of Casas's 40-year career and lifelong love affair withSpanish food will be a treasured cookbook and guide"--
An authoritative celebration of authentic Spanish cuisine by the late award-winning author of Tapas and Paella! provides a wide variety of recipe options including several for vegetarian lifestyles. 18,000 first printing.
A collection of Spanish recipes contains culinary classics and regional specialties, including tapas, soups, salads, main courses, breads, desserts, and vegetable, bean, and grain dishes, with menu suggestions and a Spanish ingredients glossary.
The legacy work by one of the most influential experts on Spanish cuisine Penelope Casas was one of the premier experts on Spanish food: She taught Americans about jamón serrano, Manchego cheese, and chorizo, in addition to countless dishes, from patatas bravas to churros. She wrote several acclaimed books, and 1,000 Spanish Recipes is her final work and legacy. It is the latest—and a very special—addition to the award-winning 1,000 Recipes series; in this unmatched collection of simple, precise recipes, she takes readers on a culinary journey of Spain from Galicia to Madrid to the Canary Islands. There is a wealth of options for tapas (including 18 Spanish omelets); soups (11 recipes for gazpacho); salads; main courses; vegetable, bean, and grain dishes (50 paellas!); breads; and desserts (20 types of flan). Icons for vegetarian recipes, special menus, and features on Spanish ingredients and dishes will engage and reassure cooks. This culmination of Casas’s 40-year career and lifelong love affair with Spanish food will be a treasured cookbook and guide.
An unparalleled recipe compendium celebrating Spanish authentic cuisine in the latest book in the authoritative 1,000 Recipes series created by award-winning and celebrated author Penelope Casas. It offers irresistible variety for everyday meals and special occasions, both traditional and innovative. A keepsake to cook from for years to come.

Kopīgā informācija par: 1,000 Spanish Recipes

Preces ID: 19447177
Kategorija: Pavārgrāmatas
Preču iepakojumu skaits: 1 gab.
Iepakojuma izmēri un svars (1): 0,03 x 0,15 x 0,25 m, 1,38 kg
Izdevniecība: Houghton Mifflin Harcourt Publishing Company
Izdošanas valoda: Angļu
Grāmatas vāku tips: Cietie
Formāts: Tradicionālā grāmata
Tips: Par pārtiku un uzturu
Grāmatas fragments:
Autors: Penelope Casas
Lapaspušu skaits: 720
Izdošanas gads: 2014

Produktu attēliem ir ilustratīva nozīme un tie ir kā piemēri. Produkta aprakstā esošie video ir paredzēti tikai informatīviem nolūkiem, tāpēc tajos iekļautā informācija var atšķirties no paša produkta. Krāsas, piezīmes, parametri, izmēri, izmēri, funkcijas, un/vai jebkuras citas oriģinālo izstrādājumu īpašības var atšķirties no to faktiskā izskata, tāpēc, lūdzu, skatiet produkta specifikācijās norādīto produkta aprakstu.

Vērtējumi un atsauksmes (0)

1,000 Spanish Recipes
Esiet pirmais, kurš atstāj atsauksmi!
Šo preci var novērtēt tikai tie pircēji, kas to ir iegādājušies un reģistrējušies 220.lv.
Novērtēt preci

Jautājumi un atbildes (0)

Jautājiet citiem pircējiem par šo produktu!
Uzdot jautājumu
Jūsu jautājums ir veiksmīgi nosūtīts. Atbilde uz šo jautājumu tiks sniegta 3 darba dienu laikā
Jautājumam jāsatur vismaz 10 rakstzīmes